Billeje Jerez Airport - biludlejning i Sydspanien

Se priser på biludlejning i Jerez lufthavn

Den lille lufthavn ved Jerez i Sydspanien kaldes også for La Parra Airport.

Jerez er med sine godt 200.000 indbyggere én af de større byer i provinsen Cadiz i området Andalusien i Sydspanien. Se kort over Jerez bymidte

Andalusien i Spanien grænser op til Algarve regionen i Portugal og til den lille enklave Gibraltar på Spaniens sydligste del, der fortsat til Spaniens store fortrydelse er engelsk område.

Jerez er berømt for hedvinen vino de Jerez, der på de fleste sprog kendes ved det engelske navn sherry. Desuden strømmer turisterne til Jerez for at opleve den spanske kultur i form af flamenco-dans, andaluser-heste (der ligger en meget berømt rideskole i Jerez med flere ugentlige shows) og naturligvis Sydspaniens fantastiske middelhavsklima - se temperaturtabel for Jerez i Spanien.

Billeje i Jerez Airport i Sydspanien
Jerez Lufthavn ligger centralt i forhold til de større byer Cadiz, Sevilla, Marbella, Tarifa (Gibraltar) og den populære turistdestination Malaga er heller ikke uden for køresafstand.

Jerez by kaldes også for Jerez la Fronteira eller Jerez de la Fronterira. Der er ca. 12 km i bil til Jerez Airport nordøst for Jerez centrum.

I Jerez Airport - XRY finder man de store internationale billeje-selskaber Avis Rent-A-Car, Europcar og Hertz. De lokale spanske selskaber Auriga-Crown og Goldcar har også kontorer i lufthavnen.

Desuden udlejer mange andre selskaber biler ud fra lufthavnen uden at have eget kontor. Det gælder bl.a. National-Atesa, Niza Car, Bahia Rent-A-Car med flere.

Billeje i Spanien hedder i øvrigt 'Alquiler de Coches' på spansk.

Biludlejning i Sydspanien - lej billig bil i Jerez Airport
I Spanien er billeje ofte billigt, men det er stadig en rigtig god ide at bestille udlejningsbil i Sydspanien i god tid før ferien, da priserne ofte stiger ved booking med kort varsel før højsæson-månederne juli og august.

Mindste og billigste udlejnignsbil i Jerez koster typisk fra omkring 700 kroner for en uges Spanien biludlejning.

Jerez billeje i juli og august er dog gerne noget dyrere. Forvent priser fra ca. 1200 kroner per uge i højsæsonen for billigste udlejningsbil i Jerez Airport.

Billige tilbud på billeje er relativt normale i lavpris-lufthavnen i Jerez. Eksempelvis kan man ofte finde en MPV familie-minivan (VW Touran eller lignede) med plads til 5+2 personer fra omkring 2600 kroner for en uges Spanien billeje.

I prestigeklassen er en Audi A4, BMW 3-serie eller en Mercedes C-klasse i Jerez Airport ofte prissat uden for højsæsonen fra omkring 2000 kroner for en uges billeje, hvilket er rigtigt billligt.

En rigtig minibus med plads til 9 personer inklusiv fører kan man som regel leje uden for højsæsonen i Jerez fra omkring 3000 kroner per uge. I juli og august kan prisen for minibus-leje dog let komme op på 4000-5000 kroner for den samme lejeperiode.

Venter man med at booke til få uger før ferien i juli eller august kan man opleve at en minibus i Jerez lufthavnen koster over 6000 kroner for en uges billeje i Sydspanien.

Afstande i Sydspanien fra Jerez Airport

 • Afstand Jerez Lufthavn - Faro, Portugal: 290 km
 • Afstand Jerez Lufthavn - Tavira, Portugal: 260 km
 • Afstand Jerez Lufthavn - Huelva, Spanien: 180 km
 • Afstand Jerez Lufthavn - Malaga, Spanien: 230 km
 • Afstand Jerez Lufthavn - Cordoba, Spanien: 230 km
 • Afstand Jerez Lufthavn - Cadiz, Spanien: 40 km
 • Afstand Jerez Lufthavn - Sevilla, Spanien: 95 km
 • Afstand Jerez Lufthavn - Marbella, Spanien: 180 km
 • Afstand Jerez Lufthavn - Tarifa, Gibratar: 130 km
 • Afstand Jerez Lufthavn - Madrid, Spanien: 620 km
 • Afstand Jerez Lufthavn - Lissabon, Portugal: 550 km

Se også kort over Andalusien i Spanien

Der er i 2011 ingen flyruter fra Danmark til Jerez Airport i Spanien, men flere tyske flyselskaber har ruter fra Hamborg.

Sammenlign online priser på billeje i Jerez lufthavn


Billeje Jerez Airport - biludlejning i Sydspanien
Artikel: Billeje Jerez Airport - biludlejning i Sydspanien

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar