Karup Lufthavn - find billig biludlejning i Midtjylland

Lufthavnen i Karup ligger mellem de to midtjyske byer Viborg og Herning. Lufthavnen benytter sig af militærbasen Flyvestation Karups landingsbaner. Karup Lufthavn - KRP er dog en civillufthavn, som akuelt udelukkende har indenrigsruter til København.

Sammenlign priser på billeje i Karup Lufthavn

Det er flyselskabet DAT, der opererer flyvninger mellem Karup og København. Mandag til torsdag er der 7 daglige afgange fra Karup, fredag er der 8 daglige afgange, lørdag er der 3 og søndag er der 4 afgange. Tidligere var det Norwegian, der stod for flyvningerne mellem den midtjyske lufthavn og Kastrup Lufthavn.

 Karup Lufthavn

DAT overtog Norwegians flyvninger i marts 2015, og derned kom der også en stigning i passagerantallet i Karup Lufthavn.

Seneste tal viser, at Karup Lufthavn havde lige under 130.000 passagerer, hvilket har været den første stigning i flere år.

Stigningen er sandsynligvis sket, fordi mange forretningsfolk fra København og Midtjylland har støttet op om ruten; det er tiltalende, at de kan nå fra Jylland til København (eller omvendt) - muligvis til forretningsmøde på under 1 ½ time.

Billeje Karup Lufthavn
I Karup Lufthavn kan man leje bil hos blandt andet Avis, Budget, Sixt, Europcar og Hertz.

DAT samarbejder med Europcar, men oftest kan man finde bedre tilbud på Cartrawler søgemaskinen via Guide Billig Billeje Karup.

Der er et bredt udvalg af lejebiler i den midtjyske lufthavn, og ofte til rimelige priser. Den billigste lejebil i Karup Lufthavn vil typisk være en Toyota Aygo eller en lignende minibil.

Derudover er det muligt at leje forskellige specialbiler i Karup. Den største bil til leje i lufthavnen er en 9-sæders minivan som f.eks. en Renault Trafic, Opel Vivaro eller lignende bil.

Minivans med plads til 7 personer, kan man også leje i Karup Lufthavn. Disse modeller vil være enten en Mazda 5, Citroen Picasso, Volkswagen Touran, Ford Galaxy eller lignende modeller.

Stationcars og premiumbiler, som for eksempel Audi A4, kan også lejes i Karup Lufthavn.

Hvis man har bopæl i Danmark og ønsker at leje bil i Karup, vil der typisk være kilometerbegrænsning.

Udlandsdansker biludlejning Karup Lufthavn
Har man til gengæld adresse i udlandet, og vil leje bil i Karup (eller Danmark generelt), er der visse fordele. Det er nemlig tilladt for en udenlandsdansker at leje en tax free bil i Danmark.

Således har biludlejningsselskaberne i Danmark en speciel pris for udenlandsdanskere, der lejer tax free bil i Karup Lufthavn.

Typisk følger der også nogle mere fordelagtige betingelser med, når man som udenlandsdansker lejer bil i Karup; ubegrænset kilometer, rabat på tilvalg og gratis ekstra chauffør er bare nogle af fordelene. 

Sammenlign biludlejningsselskaber i Karup Lufthavn


Karup Lufthavn - find billig biludlejning i Midtjylland
Artikel: Karup Lufthavn - find billig biludlejning i Midtjylland

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar