Lanzarote billeje - vinterferie med bil fra Lanzarote Lufthavn

Sammenlign priser på Lanzarote billeje

Lanzarote Lufthavn kaldes også for Aeropuerto de Lanzarote eller Arrecife Airport efter den nærliggende største by på Lanzarote.

Den travle Lanzarote Lufthavn – ACE har hvert år over 5 millioner besøgende. Da Lanzarote dækker et område på 845 km2 (ca. 45% større end Bornholm) er leje af bil på Lanzarote særdeles populært.

Vinter-tilbud på biludlejning
Ofte er priserne på Lanzarote biludlejning lavere i efterårs- og vintermånederne. Billigste billeje på Lanzarote er ofte en meget lille bybil, eksempelvis en VW Up, Citroen C1, Seat Mii, Peugeot 107 eller Chevrolet Spark.

De fleste, som lejer bil i Lanzarote lufthavn, vælger dog en lidt større bil med bedre plads til kufferter. Prisforskellen er ofte lille mellem mindste og næstbilligste billeje-klasse på Lanzarote.

En Ford Fiesta, Seat Ibiza, Citroen C3, Renault Clio eller lignende mindre bil med plads til 4/5 personer og bagage kan ofte bookes online for under 1000 kroner for en uges Lanzarote billeje i vinterferien.

I sommerperioden er biludlejning i Lanzarote Lufthavn ofte lidt dyrere. Det betaler sig at bestille bil i rigtig god tid til sommerferien på Lanzarote - specielt hvis man vil leje en større bil eller minibus i Lanzarote Lufthavn.

Lanzarote en del af de Kanariske Øer - Hvor ligger Lanzarote?
Gran Canaria og og Tenerife er fortsat de populæreste ferieøer i øgruppen De Kanariske Øer i Atlanterhavet.

Et stort antal danskere er dog tilbagevendende gæster på Lanzarote, der blandt andet byder på aktiv ferie på Club La Santa Sport ferieresortet.

Se oversigt over Kanarieøerne og Lanzarote.

Lanzarote billeje – billigst at booke bil i lufthavnen
Venter man med at bestille udlejningsbil til man allerede er ankommet til Lanzarote, bliver billejen som regel væsentlig dyrere. Af og til kan resorts som Club La Santa Sport have priser på op til det dobbelte i forhold til billigste billeje i Lanzarote Lufthavn.

Online-booking priserne på vinter-billeje på Lanzarote starter ved omkring 650-700 kroner for en uges billeje på den populære kanarieø (billigste udlejningsbil ved booking i god tid).

Et meget stor antal udbydere tilbyder Lanzarote billeje, og konkurrencen er hård blandt de mange billejefirmaer. De billigste tilbud på Lanzarote billeje kan komme fra eksempelvis de lokale Cicar Car Rent Lanzarote, Cabrera Medina billeje, Goldcar Spain eller de mere kendte Alamo car hire, Hertz Lanzarote car hire, Europcar Lanzarote rental, Avis Rent-A-Car eller måske fra de mindre kendte PayLess eller tyske AutoReisen.

Sammenlign priser på Lanzarote billeje

Gebyr for ung chauffør
Man synes blandt en del biludlejningsselskaber på Lanzarote at være 'blevet enige' om at unge under 25 eller 26 år skal betale ekstra for at leje bil på Lanzarote. Ofte er gebyret for 'ung chauffør' ganske højt på den spanske ferieø - helt op til 12-17 euro ekstra per dag udover den normale leje. Det sker dog at visse selskaber har bedre vilkår for unge med lyst til en Lanzarote udlejningsbil. Se betingelserne på det givne Lanzarote billeje-tilbud under 'prisdetaljer' .

Hvornår skal man tage til Lanzarote
Feriesæsonen på Lanzarote varer hele året rundt. På grund af sin placering kun 125 km fra Afrikas vestkyst udfor den sydlige del af Marokko. er der selv i vintermånederne et behageligt klima på Lanzarote.

Se også: Klimatabel for Lanzarote.

I den varmeste del af sommeren i juli, august og første halvdel af september kan det blive endog meget varmt midt på dagen på Lanzarote.

Fly til Lanzarote fra Danmark
Fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn (Jettime) flyver charterselskaber til Lanzarote i de fleste måneder af året.

Ofte kan man bestille flybillet til Lanzarote hos charterselskaberne som 'kun fly'.

Der afgår desuden fly fra Malmø-Sturup (TUi-fly Nordic) til Lanzarote Lufthavn. Per 2012 er der ingen direkte rutefly til Lanzarote fra Danmark.


Lanzarote billeje - vinterferie med bil fra Lanzarote Lufthavn
Artikel: Lanzarote billeje - vinterferie med bil fra Lanzarote Lufthavn

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar