Cartrawler biludlejning i Miami Lufthavn, Florida – sammenlign tilbud i Miami biludlejningscenter

Find billig billeje i Miami Lufthavn - Cartrawler USA

Miami International Lufthavn (MIA) er den travleste lufthavn i ’The Sunshine State’ - solskinsstaten Florida og hovedlufthavn i Miami-Dade regionen.

Se kort over Floridas største lufthavne.

På grund af den strategiske og geografiske placering på den amerikanske østkyst, er Miami Lufthavn blevet den største port mellem den nordlige og centrale del af USA og Europa, og den har en meget stor andel af internationale ruter.

Ford Edge leje SUV USA

Én af de absolut bedste SUV-biler på markedet - og BILLIG at leje i USA.

SAS flyver fra København til Miami (helårsrute). Der er også ny SAS rute til Miami fra Oslo-Gardermoen.

Følgende flyselskaber flyver til Miami-Intrnational Airport fra større byer i Nordeuropa: Air Berlin (Berlin-Tegel og Dusseldorf) Finnair (Helsinki), British Airways & Virgin Atlantic (London-Heathrow), Lufthansa (Frankfurt & Munchen), LOT Polish Airlines (Warszawa) og XL Airways France (Paris-CDG).

Desuden har Norwegian lavpris-ruter til Orlando Lufthavn og til Fort Lauderdale Airport, der ligger meget tæt på Miami i Florida.

Se også: Flyv billigt til Florida med Norwegian til Fort Lauderdale Lufthavn

Afstand Miami Lufthavn til Miami Downtown
Miami Lufthavn (MIA) ligger 12 km. nordvest fra Miami City centrum.

MIA lufthavnsterminaler
Den halvcirkelformede bygning, der udgør Miami Lufthavn, er inddelt i den nordlige, centrale og sydlige terminal og omfatter seks forhaller i fuld drift.

Se kort over Miami lufthavns terminaler og flyselskaber

En rullende gangbro – Skyride – forbinder alle terminalerne i MIA lufthavn til det centrale parkeringsareal og til MIA Mover stationen.

MIA biludlejningscenter – biludlejningsfirmaer i Miami lufthavn
Ligesom i de fleste store lufthavne i USA, er alle biludlejningsfirmaer i Miami lufthavn samlet i en bygning – MIA Rental Car Center, eller bare MIA RCC. Som følge af moderne state-of-the-art teknologi (biler bliver vasket og tanket på stedet), er Miami lufthavn i stand til at servicere 17.000 kunder hver dag.

MIA RCC ligger halvanden kilometer øst for lufthavnen og der er transport dertil med shuttle toget MIA Mover.

Se oversigtskort over MIA Rental Car Center

Blandt biludlejningsfirmaerne i MIA RCC er både de internationale kendte navne og lokale amerikanske udlejere: Advantage Rent-A-Car, Alamo, All Day Rent-A-Car, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, E-Z Rent-A-Car, Global Rent A Car, Hertz, National, Payless, P&P Family Auto Rental, Royal, Sixt og Thrifty.

Miami Lufthavn biludlejning: Cartrawler, sammenlign priser online
Med så stort og bredt et udbud af biludlejningsfirmaer, er det umagen værd at bruge internettets søgemaskiner, såsom Cartrawler, for at sammenligne priserne på de forskellige udbydere af udlejningsbiler, før man booker en bil i Miami.

Find billig billeje i Miami Lufthavn

I MIA RCC starter de billigste tilbud på leje af bil ved ca. 1000 DKK for 7 dages Miami billeje i økonomiklassen. De mindste biler er som regel en Chevrolet Aveo, Hyundai Accent eller lignende. For kun lidt mere, er det muligt at leje store Amerikaner-biler.

I Miamis højsæson mellem januar og april, er det anbefalelsesværdigt at booke en bil i Miami Lufthavn i god tid. I disse måneder er der den største tilstrømning af turister til alle Floridas lufthavne, og det påvirker priser og udbud på biler; specielt i Miami Lufthavn.

Bedste USA-billeje tilbud er ofte i SUV-klassen. Der er virkelig meget bil for pengene i eksempelvis en Ford Edge, der i forhold til europæisk standard er en velvoksen bil på størrelse med Volvo  XC90, Audi Q7 og Porsche Cayenne.

Man har også mulighed for at reservere en Ford Mustang cabriolet eller Chevrolet Camaro cabriolet til priser fra ca. 2000 kroner per uge.

Florida kør-selv ferie – afstande fra Miami Lufthavn
Miami International Airport er sammen med Orlando International Airport, ofte første stop for turister på ferie i Florida.

Bredt tilgængelige biludlejningsfirmaer er knyttet til traditionen The American Roadtrip, og Floridas biludlejningsfirmer i lufthavnene er et populært udgangspunkt.

Se nedenstående oversigt over den omtrentlige afstand mellem Miami lufthavn og nogle af Floridas karakteristiske lokaliteter og områder:

  • Afstand Miami Lufthavn - South Beach: 17 km
  • Afstand Miami Lufthavn - Key West: 240 km
  • Afstand Miami Lufthavn - Everglades National Park: 60 km
  • Afstand Miami Lufthavn - Fort Lauderdale: 48 km
  • Afstand Miami Lufthavn - Sea World Orlando: 370 km
  • Afstand Miami Lufthavn - Universal Studios Orlando: 370 km
  • Afstand Miami Lufthavn - Disney World Orlando: 370 km

Se også: Miami Beach billeje i Florida


Cartrawler biludlejning i Miami Lufthavn, Florida – sammenlign tilbud i Miami biludlejningscenter
Artikel: Cartrawler biludlejning i Miami Lufthavn, Florida – sammenlign tilbud i Miami biludlejningscenter

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar