Moskva billeje Domodedovo – Ruslands største lufthavn

Sammenlign Moskva billeje-tilbud i Domodedovo Lufthavn

Moscow Domodedovo Airport - DME er den største lufthavn i Rusland med over 22 millioner passagerer årligt.

De fleste rejsende til Rusland fra Danmark (ruter fra København til Moskva med SAS og Aeroflot) lander i Moskvas næststørste lufthavn.

Se aktuelle billeje-tilbud i Sheremetyevo International Airport – SVO

Den tredje Moskva Lufthavn er Vnukovo – VKO, som blandt andet modtager Lufthansa fly fra Hamborg og Berlin.

Hvor ligger Domodedovo Lufthavn ved Moskva?
Den store Domodedovo Airport ligger ca. 42 km fra Moskvas centrum. Man følger Karhirskoye Road fra lufthavnen indtil Moskvas ydre ringvej MKAD, der sammenlagt er omkring 110 km lang.

Se oversigtskort over lufthavne i Moskva området.

Moskva Domodedovo Airport car hire
Der findes fire større biludlejningsselskaber i Moskva-Domodedovo Airport.

Avis Rent-A-Car, Europcar, Sixt og Hertz Car Rental har alle kontor i ankomsthallen. Et antal mindre kendte lokale billeje-firmaer tilbyder at mødes med kunder i lufthavnen, som på forhånd har bestilt bil (meet and greet service) - se mere nedenfor.

Se også: Kort over Moskva Domodedovo lufthavnsterminaler.

Der er også mulighed for at leje bil med chauffør i Domodedovo Lufthavn i Moskva, og kender man ikke Moskva bytrafik på forhånd, kan dette være en udmærket idé. Moskva’s brede flersporede gader er berygtede for at være stopfyldt af biler på stort set alle tider af døgnet.

Rusland billeje fra Moskva-Domodedovo - lokale biludlejningsselskaber
Udover de store internationale brands med (dyrt) kontor i lufthavnen, findes der et stort antal mindre lokale biludlejningsselskaber i Moskva.

Udlejningsbilen leveres af disse selskaber til kunden ved at møde en repræsentant for det givne selskab på et forud aftalt sted i lufthavnen. Typisk bærer repræsentanten et skilt med kundens navn eller et logo fra udlejningsselskabet.

Papirarbejde og overdragelse af bilnøglen finder sted i ankomsthallen, og når bilen afleveres, dukker repræsentanten endnu engang op.

Blandt 'meet & greet' billeje-selskaberne er der i Moskva-Domodedovo Lufthavn mulighed for at leje bil hos eksempelvis: Alfa Car, Aventa, Biracs Discount Car Rental, Prokat Auto Global Rent og Spector Services.

Nogen af de lokale russiske selskaber tilbyder ligeledes chauffeur-drive (udlejningsbil med chauffør i Moskva).

Det store amerikanske biludlejningsselskab Dollar-Thrifty er også til stede i Moskva, men har endnu (per ultimo 2012) ikke kontor i Domodedovo-lufthavnen.

Priser på billeje i Moscow-Domodedovo
Moskva er kendt for at være én af verdens dyreste og mest trafikerede byer.

Per 2012 var den typiske taxi-fare (envejs taxi betaling på strækningen Domodedovo-Moskva centrum) omkring 40 euro (ca. 300 kroner) - under forudsætning af kørsel med en ærlig taxi-chauffør.

Det offentlige transportnet i Moskva kræver lidt lokalkendskab, og har man mod på at navigere rundt i Moskva i bil (husk GPS), kan en udlejningsbil faktisk være den mest effektive løsning. Der er nemlig også ofte kø i metro'en i Moskva.

Sammenlign tilbud på Moskva-billeje fra Domodedovo Lufthavn herunder.

De billigste udlejningsbiler i Moskva koster fra omkring 1800 kroner for en uges billeje i Rusland. En lidt større bil i Ford Mondeo/Toyota Avensis klassen koster typisk fra omkring 3300 kroner for en uges billeje i Moskva.

En minibus er ofte muligt at finde i Moskvas lufthavne fra priser omkring 5000-6000 kroner for en uges Rusland billeje.

Cartrawler søgemaskinen sammenligner tilbud fra en lang række udlejningsselskaber.

Billeje Moskva Lufthavn - Cartrawler Rusland

Moscow car hire insurance
Alle udlejningsbiler på Cartrawler er lovpligtigt forsikrede med ansvar og kasko.

Der optræder ofte en selvrisiko på udlejningsbiler i Rusland. Denne kan ses under 'prisdetaljer' på det givne billeje-tilbud. Man kan eliminere selvrisikoen ved at tilkøbe en selvrisiko-forsikring ved online booking af billeje. Selvrisiko-forsikring tilbydes altid ved booking ved Cartrawler og koster 6,50 euro (ca. 48 kroner) per dag. Det er anbefalelsesværdigt at tegne en form for selvrisikoforsikring ved billeje i Rusland.

Fly til Moskva – Domodedovo Lufthavn i Rusland
Per ultimo 2012 findes ingen direkte flyruter fra Danmark til Moskva-Domodedovo.

Bristish Airways flyver på Moscow-Domodedovo fra London-Heathrow Airport.

Øvrige forbindelser til Domodedovo Airport inkluderer: Frankfurt, Munchen (Lufthansa), Dusseldorf og Berlin (Air Berlin), Bruxelles (Brussels Air), Geneve, Zurich (Swiss International), Barcelona (Vueling), Madrid (Iberia) og Lissabon (TAP).


Moskva billeje Domodedovo – Ruslands største lufthavn
Artikel: Moskva billeje Domodedovo – Ruslands største lufthavn

Emner: , , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar