Rygge Lufthavn billeje (Rygge-Moss) - sammenlign tilbud i Oslo lavprislufthavn

UPDATE: Rygge-Moss lufthavn er lukket for rute-trafik.

Oslo lufthavnen Rygge-Moss har haft en lettere omtumlet tilværelse.

Find billig billeje i Oslo-Rygge (Moss) Lufthavn

SAS var tidligere medejer, og i mange år var det meningen at Oslo-Rygge skulle være hovedbase for flyselskabet Norwegian i Oslo-området. Sådan gik det bare ikke.

Norwegian skar ned indtil kun at  have bare 2 ruter ud af Oslo-Rygge: til Alicante Lufthavn på Costa Blanca og til Malaga Lufthavn på Costa del Sol. Hovedparten af Norwegians ruter fra Oslo flyves fra Oslo-Gardermoen.

Se billeje-tilbud i Gardermoen Lufthavn

Fiat 500

Lej en charmerende lille Fiat 500 fra eksempelvis Hertz i Oslo-Moss Lufthavn.

Se kort over Rygge-Moss området med tidsangivelser til Oslo centrum.

De øvrige norske hovedstadslufthavne Torp og Oslo (Oslo-Gardermoen) ligger i relativt lang køreafstand fra Rygge-Moss. Se oversigtskort.

Lej bil i Oslo-Rygge Lufthavn
Billeje i Norge er langt fra billigt, men man kan dog ofte finde et tilbud på en mindre lejebil i Oslo-Rygge Lufthavn fra omkring 2500 kroner per uge.

Vil man gerne booke en udlejningsbil i Golf-klassen, bliver det som regel til en pris fra omkring 2800 kroner per uge.

Bemærk at i Norge er der ofte, men ikke altid, ubegrænsede gratis kilometre inkluderet, når man lejer bil - så husk altid at checke lejebetingelser inden booking, hvis der skal køres langt.

VW Golf 2016 B4

VW Golf - fra Rygge udlejningsselskaberne Hertz, Budget, Europcar med flere.

Booker man en VW Golf, kan man også ske at få en Opel Astra, Ford Focus, Hyundai i30, Citroen C4, Renault Megane eller en anden mindre mellemklassebil udleveret. Der findes dog relativt mange norske biludlejningsselskaber, som har VW Golf i flåden.

Vælg mellem Sixt, Avis, Hertz og Europcar biludlejning i Moss Lufthavn.

Oslo lavprislufthavn - Ryanair og Norwegian
Rygge er en mindre by, der med en afstand af 10 km til den lidt større by Moss (ca. 30.000 indbyggere), ligger hele 60 km fra Oslo - lidt i stil med Tirstrup Lufthavns placering i forhold til Aarhus.

Moss-Rygge Lufthavn er ejet af det norske flyvevåben, som har helikoptere og Norges flåde at VIP-jets stationeret i Rygge Lufthavns militære del.

De civile flyselskaber i Oslo-Rygge Lufthavn - RYG begrænser sig i 2016 til Norwegian og Ryanair, hvor Ryanair er langt den største operatør. Der har tidligere været Ryanair rute mellem Oslo-Rygge/Moss og Aarhus, men dén har Ryanair for længst nedlagt igen.

Ryanair har takket ja til et sikkert særdeles godt tilbud fra den underskudsgivende lufthavn, og startede fra Moss Lufthavn i 2009. Allerede i 2010 blev der etableret Ryanair-base i Rygge (overnattende fly).

Ryanair har per 2016 hele 17 helårsruter til Oslo-Rygge, heraf mange fra Polen, England/Irland og De Baltiske Lande Estland, Letland og Litauen.

Per sommer 2016 er der ingen forbindelser direkte til Rygge-Moss Lufthavn fra Danmark.


Rygge Lufthavn billeje (Rygge-Moss) - sammenlign tilbud i Oslo lavprislufthavn
Artikel: Rygge Lufthavn billeje (Rygge-Moss) - sammenlign tilbud i Oslo lavprislufthavn

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar