Toronto Lufthavn billeje - Pearson Airport YYZ

Lej billig Canada bil i Toronto-Pearson Lufthavn.

Sammenlign priser på billeje i Toronto Lufthavn (Pearson YYZ)

Man er i høj grad ‘spoiled for choice’ når man søger billeje i Toronto-Pearson Lufthavn.

Med over 40 millioner passagerer årligt er Toronto-Pearson Lufthavn langt den største i Canada.

Bemærk at der I Toronto også findes den mindre Billy Bishop Airport som også går under navnet Toronto-City Airport/Toronto Island Airport - YTZ.

Toronto-Pearson er langt den vigtigste, og det er her at alle fly fra Europa lander.

Kia Sorento car rental Canada

Billig Canada billeje i Toronto Lufthavn i SUV klassen - en Kia Sorento fra RoutesCar Rentals.

Billeje Toronto - biludlejningsselskaber
De vigtigste billeje-selskaber i Toronto-Pearson er:

 • Alamo
 • Avis Rent-A-Car Canada
 • Budget
 • Dollar
 • Enterprise
 • Hertz Billeje Canada
 • National Car Rental
 • Payless
 • Peel
 • Routes
 • Thrifty

Billigste bil i Toronto Lufthavn kan som regel lejes fra omkring 1100-1300 kroner per uges Toronto billeje.

Med booking af billigste lejebil i Canada er der ofte tale om en Toyota Yaris, Chevrolet Sonic eller lignende lille bil med 4 eller 5 døre i Ford Fiesta klassen. De allermindste biler (minibiler) er usædvanlige i både USA og Canada. Af og til kan man dog finde en Chevrolet Spark eller lignende, men en lidt større bil koster ofte ikke ekstra at leje i Toronto Lufthavn.

Chrysler Grand Caravan

Chrysler Grand Caravan (minivan/MPV) - en rigtig familie-lejebil i Canada.

Store 7- eller 8 personers minivans er populære - og desuden meget billigere at leje i Canada og USA end i Europa. Priser fra omkring 2000 kroner per uge er ikke usædvanlige. I Canada vil man ofte bruge betegnelsen minivan eller family carrier, mens man i Europa ofte ser betegnelsen MPV (Multi-Purpose-Vehicle).

Fri kilometre - miles restrictions i Canada
De fleste lejebiler i Toronto Lufthavn har ubegrænsede fri kilometre til rådighed, men check altid betingelser, hvis der skal køres langt.

Man kan komme ud for at kørsel inden for samme provins er gratis (ubegrænset), mens kørsel udenfor provinsen ikke er 100% gratis i forhold til ekstra antal kilometre. Er man i tvivl, så vælg hellere en bil med ubegrænsede frie (gratis) kilometre dvs. without miles restrictions.

Benzin/brændstof-betingelser for udlejningsbiler i Toronto Lufthavn
Det er, som ved billeje i USA, helt normalt og reglen fremfor undtagelsen at man ved billigste billeje-tilbud I Toronto Lufthavn selv skal betale for benzinen udover lejen.

Man ser som regel brændstof-politiken på de billigste Toronto Lufthavn lejebiler beskrevet som fuld/tom, hvilket betyder at man får bilen udleveret med en fuld tank (med en separat regning på en tankfuld benzin), hvorefter man kører bilen tom (eller så tom, som man kan) uden at få noget refunderet.

Der forekommer også fuld/fuld betingelser, og betaler man lidt ekstra (eller er der specialtilbud på billeje I Toronto Airport - YYZ) kan man også komme ud for at en tankfuld benzin er inkluderet I lejen. Check lejebetingelser for benzin/brændstof-politik inden booking for at undgå overraskelser.

Diesel-biler til leje er sjældne i både USA og Canada, men de findes dog.

Om Toronto Pearson Lufthavn
Canada’s største lufthavn er opkaldt efter Lester B. Pearson (1897-1972), som i egenskab af diplomat modtog Nobels Fredspris I 1957 for at organisere den fredsbevarende styrke I forbindelse med krisen ved Suez-kanalen.

Senere blev Lester B. Pearson premierminister i Canada (1963-1968).

Video fra Toronto Lufthavn.

Flyruter til Toronto Lufthavn fra Danmark
Air Canada flyver direkte til Toronto-Person Lufthavn fra København.

Et par lidt oversete ruter (ofte billigt at flyve over Polen fra København) er LOT eller Air Canada Rouge direkte fra Warszawa. Begge er med i Star Alliance, så der kan anvendes bonuspoint.

Derudover kan man finde fly direkte til Toronto fra Frankfurt, Amsterdam, London-Heathrow, London-Gatwick, Dublin, Paris-CDG og med WOW fra Reykjavik-Keflavik Lufthavn på Island.


Toronto Lufthavn billeje - Pearson Airport YYZ
Artikel: Toronto Lufthavn billeje - Pearson Airport YYZ

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar