Trondheim biludlejning - tilbud på billeje i Norge

Sammenlign priser på biludlejning i Trondheim

Trondheim eller på dansk Trondhjem er måske bedst kendt i Danmark som søheltens Tordenskjolds fødeby.

I Norge kaldes Trondheim også for vikinge-hovedstaden. Trondheim er med omkring 175.000 indbyggere Norges tredje største by efter Oslo og Bergen.

Trondheim Airport i Værnes er en international lufthavn med forbindelser til Sverige, Island, Holland, Letland, London og feriedestinationer i det sydlige Europa.

Lufthavnen i Trondheim ligger små 20 kilometer øst for Trondheim ud til Trondheim-fjorden.

Der er ultimo 2010 kun en enkelt direkte flyrute til Danmark fra Trondheim med flyselskabet Widerøe.

Til gengæld er Trondheim Airport - TRD velforsynet med indenrigsruter i Norge til byerne Oslo, Bergen, Stavanger, Skien, Tromsø m.fl.

Billeje Norge - udlejningsbil i Trondheim Airport
Udvalget af udlejningsbiler i Trondhjem lufthavn er stort. Der er dog ikke billigere lejebiler i det smukke Trondheim end i resten af Norge.

Forvent at betale mindst 2500 kroner for mindste bil for uges billeje i Norge. Udover grundprisen er der ofte en kilometer-betaling udover de typisk 250 ‘gratis’ kilometer per dag.

I Trondheim Airport finder man blandt andet billeje-selskaberne Europcar, Avis Rent-A-Car, Sixt, Hertz og Budget.

Anbefaling billeje Norge via Cartrawler
Det sker at udlejningsselskaberne i Norge har tilbud på lejebiler i form af gratis opgradering.

Man kommer stadig af med en relativ høj pris per uge, men kan ved en såkaldt upgrade være heldig at få en bil i VW Golf klassen i stedet for en Ford Fiesta / VW Polo klasse.

Vær også opmærksom på at selvrisikoen på billeje i Norge (ved skade eller tyveri) ofte er op mod 6-8.000 danske kroner. For dyrere udlejningsbiler i Norge overstiger selvrisikoen ofte 10.000 kroner.

Derfor er det værd at overveje at tegne en selvrisiko-forsikring for 41 kroner per dag. Denne forsikring kan bookes online ved bestilling af bil.

Den ekstra forsikringen mod selvrisiko har desuden dén fordel at den også dækker mod forkert påfyldning af brændstof, tab af nøgle, glasskader, undervognsskader og dækskader. Nogen eller flere at ovennævnte skader/hændelser er ofte undtaget for dækning i standard-kontrakten hos billeje-selskaberne.

Man kan se detaljerne omkring forsikringsbetingelser på det enkelte billeje-tilbud under ‘prisdetaljer’ i Cartrawler søgemaskinen.

Tegner man den ekstra forsikring online via Cartrawler er der dækning for op til godt 22.000 danske kroner (3000 euro). Den ekstra forsikring tegnes online (via Cartrawler) hos Mondial Forsikring, der også har kontor i Danmark.

Priser på billeje i Norge
Priserne på billeje i Norge svinger ikke så meget med årstiden som for eksempel i Portugal, Italien og Spanien, hvor prisen på billigste lejebil ofte fordobles i turistsæsonen.

Man kan dog komme ud for i Trondheim Lufthavn og andre mindre lufthavne i Norge at de billigste biler er udsolgt, med mindre man booker i god tid.

Find tilbud på billeje i Trondheim via Cartrawler


Trondheim biludlejning - tilbud på billeje i Norge
Artikel: Trondheim biludlejning - tilbud på billeje i Norge

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar