Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Avis Europe overtages af Avis Rent-A-Car System i USA

Én af de største handler inden for billeje-branchen finder sted i oktober 2011.

Avis Europe PLC, der er noteret på børsen i London, bliver købt at den amerikanske Avis-Budget koncern efter i mange år at have fungeret som et selvstændigt selskab med ret til at markedsføre Avis billeje i Europa, Asien, Mellemøsten og Afrika.

Prisen for Avis Europe er blevet oplyst til at være tæt på 1 milliard US$ svarende til over 5 milliarder danske kroner.

Avis Budget Group
Selv om det formelt er Avis Rent-A-Car System LLC i New Jersey i USA, der står som køber af Avis Europe, er moderselskabet Avis Budget Group den reelle beslutningstager.

Avis Budget Group blev dannet i 2006 efter at Avis opkøbte Budget biludlejning. Avis Rent-A-Car er billeje-koncernens såkaldte 'premium brand', mens Budget car hire er det økonomiske alternativ.

Avis Europe
Avis Europe står som operatør af én af de største billeje-flåder i Europa og er specielt stærke på billeje-markederne i Frankrig, Spanien, Tyskland, England og Italien.

Også Avis Portugal, Avis Østrig, Avis Tjekkiet, Avis Luxembourg, Avis Belgien, Avis Holland, Avis Schweiz og Avis Singapore er direkte ejet af Avis Europe.

I de øvrige lande, som eksempelvis i Danmark, er det en lokal partner også kaldet et licencee, der står for driften af Avis billeje.

Avis Europe PLC har hovedkontor i byen Bracknell i Berkshire i England. Virksomheden har over 5000 ansatte og omsatte for over 1,5 milliarder euro i 2010.

Relaterede artikler:


Avis Europe overtages af Avis Rent-A-Car System i USA
Artikel: Avis Europe overtages af Avis Rent-A-Car System i USA

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar