Bilferie Spanien - mest populær ifølge Holiday Autos

Danskernes favoritrejsemål til bilferie er ifølge Holiday Autos, Spanien i Sydeuropa.

Holiday Autos har lavet undersøgelsen, der er baseret på intern statistik for biludlejning til danskere i sommeren 2010. Undersøgelsen påviser at 4 af de 5 mest benyttede billeje-destinationer ligger i Spanien.

Årsagen til danskernes mange rejser til Spanien med fokus på spansk bilferie, er at der findes mange lavprisfly til spanske feriedestinationer, gode spanske veje samt at Spanien generelt er en familievenlig feriedestination.

Desuden findes der efterhånden mange danskere som har sin egen ferielejlighed i Spanien, og som dermed vælger at leje bil flere gange om året, under gentagne rejser til Spanien.

Den spanske ferieø Mallorca ligger helt i top blandt de mest benyttede destinationer til billeje hos Holiday Autos, mens en anden spansk ferieø, Gran Canaria ligger nummer fem med byen Las Palmas.

Top 5 listen over billeje destinationer fra Holiday Autos ser ud som følger:

  • Mallorca
  • Malaga
  • Nice
  • Barcelona
  • Las Palmas (Gran Canaria)

Som det fremgår sniger franske Nice sig ind på 3. pladsen og Nice er således den mest benyttede destination til billeje i Frankrig ifølge Holiday Autos. Nice er det ideelle udgangspunkt for bilferie i Frankrig - særligt hvis man ønsker at opleve Den Franske Riviera i bil.

Holiday Autos er en af verdens største formidlere af online biludlejning med adgang til omkring 850.000 biler i ca. 80 lande. Holiday Autos samarbejder med mange store biludlejningsselskaber som f.eks. Europcar, Hertz, Alamo og National, samt en række mindre lokale biludlejningsselskaber.


Bilferie Spanien - mest populær ifølge Holiday Autos
Artikel: Bilferie Spanien - mest populær ifølge Holiday Autos

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar