Billeje versus tog - Billeje billigst fra København til Jylland

MetroXpress dokumenterer i en artikel at det er billigst at leje bil, når man sammenligner billeje versus togrejse mellem Jylland og København.

Forudsætningen er at man kører 4 personer sammen i en lejebil sammenlignet med DSB's normalpriser for 4 personer på en rejse fra Jylland til København.

Eksempel København - Århus - billeje versus togtur i Danmark
Fire personer fra København vil holde weekend i Aarhus.

  • Pris med Sixt lejebil + færge Odden - Aarhus: 1900 kr.
  • Pris med DSB minigrupperabat: 2464 kr.

Dermed sparer man knap 600 kr. på at leje bil istedet for at køre i tog, og desuden kan man udnytte fleksibiliten ved leje en bil, der står til rådighed på hele turen. DSB fremhæver omvendt muligheden for at slappe af og drikke en øl under togturen.

I ovenstående eksempel er der ikke taget forbehold for DSB's særlige rabat-ordninger som f.eks. Wildcard, Orange-billetter og pensionistkort.

MetroXpress tog udgangspunkt i en tur fra København til Aarhus tur-retur for fire personer i en lejet weekendbil fra Sixt.

Bilen forventes at køre cirka 15 kilometer på en liter benzin eller diesel, og gennemsnitsprisen på benzin blev sat til 11,5 kroner per liter.

Lejeprisen for bilen var 795 kroner, og det kostede 900 kroner for færgenturen.

Sammenlign priser på billeje via Sixt og øvrige biludlejningsselskaber i Danmark: Cartrawler - Guide Billig BillejeBilleje versus tog - Billeje billigst fra København til Jylland
Artikel: Billeje versus tog - Billeje billigst fra København til Jylland

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar