Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Direkte flyforbindelse mellem Europa og Australien i 2018

Det australske flyselskab Qantas har oplyst at de åbner en direkte rute mellem Europa og Australien i marts 2018.

Qantas får i slutningen af 2017 leveret nye fly af typen Boeing 787-9 Dreamliner, som vil have plads til 236 passagerer. Det er disse nye brændstoføkonomiske fly, som med deres længere rækkevidde vil gøre det muligt at flyve længere distancer uden at skulle tanke brændstof undervejs. 

Boeing 787 Dreamliner

Ny direkte rute mellem Europa og Australien - non-stop
Der har aldrig eksisteret en nonstop rute mellem Australien og Europa, så det er naturligvis godt nyt for rejsende mellem de to kontinenter. Indtil nu har flyselskaberne primært benyttet Singapore, Hong Kong og Dubai som mellemlanding, men fra 2018 vil det således være muligt at tage turen med Qantas uden at stoppe undervejs.

Verdens længste flyrute
Den offentliggjorte rute, som Qantas vil åbne i marts 2018, er mellem London Heathrow og Perth i det vestlige Australien – en distance på 14.459 km, som forventes at tage ca. 17 timer.

Air India har rekorden for den længste nonstop rute idag – 15.140 km lang er deres direkte flyforbindelse mellem New Delhi og San Francisco.

Denne rekord vil dog blive slået af Singapore Airlines, som har meddelt at de i 2018 genåbner ruten mellem Singapore og New York – en distance på over 15.200 km.


Direkte flyforbindelse mellem Europa og Australien i 2018
Artikel: Direkte flyforbindelse mellem Europa og Australien i 2018

Emner:

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar