Vokseværk i Bordeaux Lufthavn - Ryanair rute fra CPH (ny forbindelse)

I mange år har der ikke været direkte flyforbindelse til Bordeaux fra Danmark. Det rådes der bod på med en ny Ryanair rute fra CPH.

Se også: Ingen gratis kabinekuffert med Ryanair.

Passagerer kunne tidligere flyve til Bordeaux med Air France og også Norwegian har prøvet Bordeaux af som københavner-rute. Om Ryanair kan få økonomi i København-Bordeaux må tiden vise. Ruten starter i april 2019.

Bordeaux er meget mere end et rødvinsområde.

Antallet af indbyggere i Bordeaux er omkring 1,2 millioner, hvis man regner forstæder med. Byen er godt halv så stor, som København og har én af Frankrigs vigtigste havne. Bordeaux er hovedstad i Nouvelle-Aquitaine regionen, som arealmæssigt er Frankrigs største.

Verdens største vinmesse Vinexpo afholdes hvert andet år i Bordeaux (alle ulige år).

Vinområder omkring Bordeaux, Frankrig

Kort over vinområder omkring Bordeaux.

Den gamle by i Bordeaux er klassificeret som Unesco World Heritage.

Fra trafikknudepunktet Bordeaux kan man køre til Spanien (og Andorra) - følg A63 samt til Paris (Autoroute A10), Toulouse (A62) og Lyon (A89).

Ryanair Bordeaux - ny hub for lavprisselskab
Det irske lavprisselskab satser på to nye franske baser i både Marseille og Bordeaux lufthavne.

Franske fagforeninger er ikke til at spøge med, og Ryanair har inden start af ’hubs’ i Marseille og Bordeaux forsøgt at komme dem i møde ved at anerkende fagforeningernes forhandlingsret. Det ser ud til at samtalerne har båret frugt. Alt kan imidlertid ske i Frankrig, hvor konflikter på området flytrafik har været mange og langvarige.

Ruten til København flyves tirsdag, torsdag og lørdag til/fra Bordeaux. Der anvendes som altid med Ryanair Boeing 737-800 maskiner med plads til 189 passagerer.

Lej bil i Bordeaux
Frankrig er blevet mærkbart billigere at leje bil i.

Check aktuelle priser på Bordeaux Lufthavn billeje.Vokseværk i Bordeaux Lufthavn - Ryanair rute fra CPH (ny forbindelse)
Artikel: Vokseværk i Bordeaux Lufthavn - Ryanair rute fra CPH (ny forbindelse)

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar