Udlejning af "grønne" biler til virksomheder fra Europcar

Europcar Danmark sætter mere og mere fokus på udlejning af miljøvenlige biler. Europcar har virksomhedsaftaler om billeje med adskillige store virksomheder i Danmark, og senest har Europcar indgået en aftale med Coloplast, der fremover kun vil leje miljøvenlige biler, der udleder 30% mindre CO2 end almindelige lejebiler.

Flere og flere virksomheder ønsker at fremstå miljøbevidste, og Europcar har i flere år haft en strammere miljømålsætning end øvrige udlejningsselskaber i Danmark. Allerede i 2008 blev Europcar lastbiler udstyret med partikelfilter, og Europcar arbejder således målrettet på at fremstå som det miljøvenlige biludlejningsselskab i Danmark.

Kør grønt med Europcar
Europcar introducerede sit målrettede miljøudlejningskoncept "Kør grønt" tilbage i 2009 med sloganet "Vi vil altid være grønne", hvilket jo passer fint til Europcars grønne logo. "Kør grønt" består af "low emission" lejebiler, der har et lavt brændstofsforbrug og lavt CO2 udslip som f.eks. Toyota Aygo og Nissan Pixo, samt hybridbiler som f.eks. Toyota Prius.

Fælles for de miljørigtige biler, som Europcar udbyder i "Kør grønt" programmet, er at de alle kan køre over 20 km pr. liter brændstof, og har et CO2 udslip på tæt ved 100 g. pr. km.

Europcar er Danmarks største biludlejningsvirksomhed med fokus på korttidsleje og leasing af personbiler, varevogne og lastbiler. Bilflåden udgør ca. 4.500 biler fordelt på 40 afdelinger. Europcar har siden 1889 været etableret som et franchise samarbejde mellem Østergaard Biler og Europcar.

Europcar International, som udlejer biler i mere end 150 lande, er ejet af franske Eurazeo siden 2006.


Udlejning af "grønne" biler til virksomheder fra Europcar
Artikel: Udlejning af "grønne" biler til virksomheder fra Europcar

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar