CarTrawler indgår eksklusivt partnerskab om biludlejning med Lufthansas lavprisflyselskab Eurowings

CarTrawler har indgået et eksklusivt partnerskab om biludlejning med Eurowings, der er et datterselskab af Lufthansa og Tysklands førende ferieflyselskab.
 
Eurowings er således en del af Lufthansa Group og slutter sig til bl.a. Swiss, Austrian Airlines, Brussels Airlines og Edelweiss som CarTrawler-partnere på billeje.
 
Eurowings Cartrawler Billeje
 
Oplysninger fra pressemeddelelse om det nye samarbejde:
 
I takt med at flyselskaberne fortsat kommer sig efter pandemien, vil dette strategiske partnerskab give Eurowings mulighed for at udvide sin biludlejningsvirksomhed betydeligt, øge sit udbud til alle kundesegmenter og give kunderne et uovertruffent udvalg af biludlejning i hele verden.
 
Dette partnerskab er i nøje overensstemmelse med Eurowings innovative tilbud til prisbevidste og serviceorienterede kunder, der tilbyder valgmuligheder, værdi og en førsteklasses kundeoplevelse på tværs af mere end 1800 biludlejningsleverandører på verdensplan. Alt sammen suppleret med branchens førende priser.
 
Dette strategiske partnerskab indebærer, at CarTrawler administrerer den komplette biludlejningsløsning for Eurowings, mens Sixt vil blive inkluderet som foretrukken leverandør og annoncere over for passagerer på Eurowings' multikanalplatforme. Sixt er til stede i ca. 110 lande verden over og har sin styrke i sit konsekvente kundefokus, en levende innovationskultur med stærk teknologisk ekspertise, samt en flåde af førsteklasses biler.
 
Aileen McCormack, Chief Commercial Officer hos CarTrawler, udtaler om partnerskabet:
 
"Hos CarTrawler er det vores mål at skabe succesfulde partnerskaber. Vi har bevist dette inden for Lufthansa Group gennem vores eksisterende partnerskaber ved at skabe langsigtet bæredygtig vækst i tillægsindtægter år efter år, og dette er en af de vigtigste grunde til, at Eurowings valgte CarTrawler som platform for biludlejning.
 
Vi er glade for at kunne annoncere denne eksklusive aftale med Eurowings, som vil sikre, at deres biludlejningstilbud er i overensstemmelse med deres innovative og kundeoplevelsesfokuserede tilbud.
 
Vores rejseteknologi er i verdensklasse, og at lancere et partnerskab af denne størrelsesorden, mens verden stadig er ved at komme sig over pandemien, er et bevis på kvaliteten af denne teknologi, men også en anerkendelse af den værdi, som vi allerede tilfører inden for den bredere Lufthansa Group. "
Irina Ens, Unit Lead Digital Marketing & Sales hos Eurowings Digital GmbH udtaler om partnerskabet:
 
"Vi er glade for at have fundet to stærke og innovative partnere i CarTrawler og Sixt, som har imponeret os med deres stærke kundefokus. Vores passagerer kan vælge mellem en række fleksible tilbud og booke til særligt attraktive priser takket være bedste prisgaranti. Gennem en problemfri digital oplevelse tilbyder vi således vores passagerer det perfekte supplement til deres flyrejse".
Regine Sixt, Senior Executive President International Marketing, Sixt SE, tilføjer:
 
"Hos SIXT forstår og værdsætter vi værdien af stærke partnerskaber, og både CarTrawler og Eurowings passer perfekt til vores virksomhed. For os, såvel som for CarTrawler, er teknologi en del af vores DNA. Og ligesom Eurowings er SIXT et førende mærke i rejsebranchen med en kundefokuseret tilgang, der giver stor værdi for pengene.
 
Vi er glade for at blive promoveret som den foretrukne partner via Eurowings' platforme. At fungere som flagskib for selskabets biludlejningstilbud understreger vores position som en førende international leverandør af mobilitetstjenester."
Med hver af sine europæiske flyselskabspartnere har CarTrawler øget markedsandelen betydeligt for dem og har konsekvent overgået den naturlige passagertilvækst hvert år. Alene i de første tre år af partnerskabet tredoblede de partneres bookinger fra kunder, der fløj med konkurrerende flyselskaber.
 
Dette partnerskab med Eurowings er blot det seneste i en lang række partnerskaber, og CarTrawler samarbejder nu med nogle af de største og mest innovative rejseselskaber - herunder senest Uber og Hopper.
 
Andre CarTrawler-partnere omfatter American Express, easyJet, Emirates, SWISS, KLM, TUI Group og eDreams ODIGEO.
 
 

CarTrawler indgår eksklusivt partnerskab om biludlejning med Lufthansas lavprisflyselskab Eurowings
Artikel: CarTrawler indgår eksklusivt partnerskab om biludlejning med Lufthansas lavprisflyselskab Eurowings

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar