Kevin Magnussen Sixt - Magnussen bliver ny reklameambassadør for biludlejningsselskab i Danmark

I en pressemeddelelse oplyser Sixt at den danske racerkører Kevin Magnussen er hyret som ambassadør for biludlejningsselskabet.

Vi er vilde med Kevin, ligesom resten af Danmark er. Som racerkører og som person. Man kan regne med ham. Og man kan regne med os. Derfor er vi et match. Med Kevin i teamet arbejder vi nu videre med at gøre Sixt til danskernes foretrukne biludlejningsselskab, siger Sixt direktør, Lasse Barsholm.

Kevin Magnussen skal således fremover promovere mobilitetsløsninger for Sixt Danmark, og vil medvirke i diverse reklamefremstød for Sixt.

Kevin Magnussen Le Mans 2021
Kevin Magnussen skal i 2021 køre Le Mans med sin far Jan Magnussen. Le Mans afholdes 21-22 august, 2021.
 
Jan og Kevin Magnussen skal køre for det danske hold Team Sashi High Class Racing sammen med Anders Fjordbach. Holdet er garanteret deltagelse i LMP2-klassen, der er den næsthøjeste klasse i Le Mans.
 
 
Nyhed fra Sixt - afhent lejebil lige hvor du vil
Sixt har nyligt lanceret, at man kan få leveret og afhentet sin lejebil lige der, man hvor man vil.
 
"Det er et nybrud er branchen”, siger Lasse Barsholm, Sixt.
 
Små som store forandringer sker hurtigere og hurtigere. Det kan vi tydeligt mærke på vores kunder, som får sværere ved at forudsige deres bil-behov og bil-drømme. Derfor bliver vores biludlejningsløsninger til både private og erhvervskunder stadig mere relevante,” uddyber Lasse Barsholm.
 
Det tyske biludlejningsselskab Sixt har hovedkvarter i Tyskland, og har mere end 4.000 udlejningskontorer i 120 lande verden over.
 

Kevin Magnussen Sixt - Magnussen bliver ny reklameambassadør for biludlejningsselskab i Danmark
Artikel: Kevin Magnussen Sixt - Magnussen bliver ny reklameambassadør for biludlejningsselskab i Danmark

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar