Ny flyrute til Rhodos - Aegean Airlines flyver fra 28. april 2016

I april 2016 åbner Aegean Airlines rute fra KBH Airport til Rhodos.

Star Alliance medlemmet Aegean Airlines gør det nemmere for danskere at rejse til Rhodos fra KBH Lufthavn, idet selskabet åbner sin tredje rute fra København Lufthavn til Rhodos d. 28. april 2016. Aegean Airlines vil fra d. 28. april og frem til september 2016 flyve hver onsdag aften.

I skrivende stund flyver Aegean Airlines året rundt fra Athen, og fra foråret 2016 åbner selskabet op til fem ugentlige flyvninger i stedet for fire. Endvidere har Aegean Airlines rute mellem Heraklion, Kreta og København Lufthavn i sommerperioden.

Seværdigheder på Rhodos - værd at se på Rhodos
På den græske turistmagnet Rhodos kan man nyde godt af de smukke strande, den fantastiske natur foruden Rhodos fantastiske seværdigheder.

Rhodos gamle bydel
Går rejsen til Rhodos, er det et must at aflægge Rhodos’ gamle bydel visit. 

Rhodos gamle bydel

Middelalderbyen er på Unescos liste over verdens kulturarv, hvilket der ikke er noget at sige til. Den smukke bydel ligger gemt bag den fire kilometer lange bymur, som blev opført af Johanniterne tilbage i middelalderen.

Bag den ru mur i Rhodos gamle by finder man seværdigheder som Stormesternes palads, Riddernes gade og det arkæologiske museum. Middelalderbyen er en labyrint af smalle og snørklede gader, som er udstyret en bred vifte af hyggelige caféer, smagfulde restauranter, butikker af en hver art. Den charmende atmosfære og den behagelige stemning bliver blot understreget af de mange gademusikanter og underholdere, der står rundt omkring i Rhodos gamle by.

Lindos - antik havneby by
Lindos er et must-see på Rhodos.

Lindos område

Den smukke by Lindos ligger på en bakke på Rhodos østkyst. Med sine hvidkalkede huse og utallige vægmalerier er Lindos én af de største seværdigheder på Rhodos. Byens smalle og stejle gader huser både butikker, kiosker og caféer, og det er en oplevelse i sig selv at slentre gennem de snoede gader og stræder. For at skåne de stakkels lægmuskler, kan man blive transporteret med æsel rundt i gaderne.

Højst oppe rejser Lindos’ akropolis sig med sine antikke templer, der oprindeligt var et kæmpe forsvarsværk. Men der er meget andet i Lindos end akropolis, der er nemlig mange seværdigheder i Lindos. Man kan opleve den smukke Panagia-kirken og de gamle kaptajnshuse, hvor byggestilen er et mix af ægæisk, byzantinsk og arabisk arkitektur. 

Faliraki Water Park
Water Park i Faliraki er et must for børn og barnlige sjæle.

Faliraki Water Park

Faliraki Water Park er Grækenlands største vandland. Det bedste er, at der vandrutsjebaner for en hver smag - både hvis man er modig, men også hvis man er knap så modig.

De mest udfordrende rutsjebaner er markeret med en rød trekant, og i denne kategori finder man rutsjebaner som Kamikaze og Free Fall. De orange mærkater indikerer, at de fleste tør at prøve rutsjebanen, herunder Giant Slides, Rafting Slides, Sting Ray og Head First Mat Racers. De gule er de mest stille og rolige, hvor hele familien kan dyste mod hinanden på måtter.

Desuden er der swimmingpool med piratskib, små vandrutsjebaner, hoppe og klatre på en enorm hoppepude, løbe ind foran den store spand der hvert 10. minut hælder 1000 liter vand ud. Ønsker man det, kan man komme endnu længere ned i tempo. Hop ombord i en badering i Lazy River eller i bølgepoolen. 


Ny flyrute til Rhodos - Aegean Airlines flyver fra 28. april 2016
Artikel: Ny flyrute til Rhodos - Aegean Airlines flyver fra 28. april 2016

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar