Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Ny Norwegian rute til Bastia Airport på Korsika

Ny i Norwegians 2018 program er rute fra Københavns Lufthavn til Bastia Lufthavn på Korsika.

Korsika ligger mellem Frankrig og Italien nord for Sardinien. I modsætning til Sardinien, som er italiensk, tilhører øen Korsika Frankrig.

Se også: Billig billeje i Bastia Lufthavn

SAS flyver allerede (sommerrute) til Korsika. Ruten har fungeret et par år, og Norwegian har tilsyneladende også set potentialet.

Dejlig feriø – Korsika.

Norwegian flyver til Korsika fra april til oktober 2018. Der er afgang hver lørdag i perioden med et 189-sæders Boeing 737-800 fly.

Fakta om Korsika – indbyggertal, klima
Korsika er måske mest kendt for at være tilknyttet Napoleon, og det er rigtigt og også en anelse forkert. General Napoleon blev i 1814 sent til Øen Elba tæt på Korsika (som er Italiensk) – i eksil efter at have tabt magten i Europa.

Napoleon blev imidlertid født i år 1769 på Korsika, og det er i virkeligheden den eneste Napoleon-forbindelse. Senere blev Napoleon af briterne forvist endnu længere væk til atlantøen St. Helena, hvor han døde i år 1821.

Korsikanerne er kendt for at være et meget selvstændigt folkefærd, som nægter at følge alt, hvad Frankrig siger. Der bor ca. 330.000 indbyggere på Korsika, som er lidt større end Sjælland.

Korsika har et varmt Middelhavsklima. Der kan sagtens forekomme 35 graders varme i Bastia på Korsika, men aldrig i længere tid af gangen. Normalen er omkring 30 grader om sommeren på de varmeste dage. Om vinteren fryser det aldrig, men det bliver småkoldt med ned til 2-5 grader om natten i januar.

Se klima-tabel for Bastia på Korsika.

Anbefaling Korsika
Hvis man er lidt frankofil og gerne vil undgå den evige turisme-trummerum i Nice på Den Franske Riviera, er Korsika et godt bud.

Der er væsentligt billigere på Korsika end på Sardinien og klimaet er stort set det samme.

Relaterede artikler:


Ny Norwegian rute til Bastia Airport på Korsika
Artikel: Ny Norwegian rute til Bastia Airport på Korsika

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar