Ny Norwegian-rute til Varna i Bulgarien fra CPH - flyv med Primera Air, SAS eller Spies (Thomas Cook Airlines Scandinavia)

Bulgarien ferie-destinationen Varna/Golden Sands ved Sortehavet er tiltagende populær.

Lave priser, en fantastisk strand, sikre omgivelser og gode attraktioner som eksempelvis vandlandet Aquapolis i Golden Sands resortet er med til at trække turister til Sortehavskysten i Bulgarien.

Fra Danmark er der med Norwegians nye rute hele 4 flyselskaber med fly til ‘Den Bulgarske Riviera’ i sommersæsonen.

Se også: Find billig lejebil i Varna Lufthavn

Til Golden Sands med Norwegian
Den nye Norwegian rute fra CPH til Varna Lufthavn er i luften første gang den 25. juni 2016. Der er afgange hver lørdag indtil 13. august.

Golden Sands ferieområdet i Bulgarien.

De øvrige flyruter fra Danmark til Varna Lufthavn (tæt på Golden Sands) er følgende:

  • SAS - sommerrute fra København-CPH til Varna fra 22. juni 2016
  • Primera Air - Bravo Tours rute fra CPH til Varna (sommerrute)
  • Thomas Cook - Spies rute fra CPH til Varna (sommerrute)

Hertil kommer SAS sommerruter til Varna fra henholdsvis Billund og Aalborg lufthavne samt Primera Air ruten fra Billund med Spies/Thomas Cook Airlines (sommerrute).

Kører man til Hamborg kan man flyve billigt med Bulgaria Air, Sun Express og Air Via (begge sommerruter). Se eventuelt SkovRejser, som har specialiseret sig i at formidle charterrejser fra Hamburg.

Afstand fra Varna Lufthavn til Golden Sands er ca. 25 km afhængig af hvilken ende af stranden, man har booket lejlighed eller hotel.

Se også: Billeje i Golden Sands resortet

Lej en bil i Bulgarien - det er super-billigt.

Fiat Panda Rent A Car

En Fiat Panda er let at parkere og kan sagtens rumme 4-5 personer fra lufthavnen til Golden Sands.

Flere turister rejser til Bulgarien
Med uro i Tyrkiet og forventning om fuldt hus på de billigere destinationer i Spanien, Portugal og Grækenland i sommeren 2016 står Golden Sands og andre turistområder i Bulgarien; eksempelvis Sunny Beach til at få besøg af flere turister.

Sunny Beach har fortsat ry for at være et stort party-område, hvorimod Golden Sands bortset fra Golden Sands ‘Party Street’ i mindst lige så høj grad henvender sig til familier og par, der ikke planlægger at være ude hver nat til klokken tidlig om morgenen.

Sådan undgår man larm i Golden Sands
Den høje musik natten lang i Golden Sands begrænser sig til den sydligste del af området Golden Sands og især til omkring ‘Party Street’ dvs. gaden fra Party Hotel Vladislav og til og med Hotel Odessos.

Gaden er en super-turistet gågade - se kort over Golden Sands, hvor Party Street er ‘den lysebrune stribe vej’ mellem hotel nummer 12 og hotel nummer 43. Larm forekommer også omkring PR Club Admiral på den sydlige del af strandpromenaden.


Ny Norwegian-rute til Varna i Bulgarien fra CPH - flyv med Primera Air, SAS eller Spies (Thomas Cook Airlines Scandinavia)
Artikel: Ny Norwegian-rute til Varna i Bulgarien fra CPH - flyv med Primera Air, SAS eller Spies (Thomas Cook Airlines Scandinavia)

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar