Budget i USA giver rabat på billeje med reklamer

Budget Rent A Car i Atlanta i USA lancerer billeje med reklamer, hvilket giver billeje-kunder yderligere rabat og billejefordele - altså en form for sposoreret billeje.

Budget i Atlanta har indgået en aftale med Wrap Media Group der skal varetage salg og håndtering af reklamerne på lejebilerne.

Det forlyder at en flerdagsleje af bil til f.eks. 400$ blot vil koste 88$ hvis man accepterer at lejebilen har reklamer påklistret. Det svarer til en billeje-rabat på over 75%. I andre tilfælde bliver man tilbudt en gratis billeje opgradering i stedet for den kontante rabat.

Indtil videre er der tale om en kampagneperiode fra august til november 2011 der inkluderer 25 lejebiler med reklamer, men udelukkende ved lejeperioder på max. 8 dage. Kampagnen afvikles på udvalgte Budget udlejningskontorer i Atlanta-området i USA inkl. Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport. Desuden skal lejere af de sponsorede biler præ-godkendes ved bl.a. at oplyse i hvilke områder lejebilen vil blive benyttet i lejeperioden. Personer der skal besøge Atlantas turistattraktioner som f.eks. Georgia Aquarium, Turner Field og Stone Mountain Park har fortrinsret af hensyn til annoncørerne.

Budget samarbejder med Cartrawler, hvor man ofte kan finde gode billeje-rabatter på almindelige reklamefri lejebiler.


Budget i USA giver rabat på billeje med reklamer
Artikel: Budget i USA giver rabat på billeje med reklamer

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar