Sixt Billeje kåret til verdens bedste biludlejningsselskab

Sixt Billeje er af det amerikanske magasin Business Traveller blevet kåret til verdens bedste biludlejningsselskab i 2010 oplyser Sixt Billeje Danmark i en pressemeddelelse.

Kåringen fandt sted i Los Angeles i USA hvor rejsemagasinet Business Traveller afholdt Business Traveller Awards. Sixt vandt i kategorien Best Car Rental Company in the World.

Prisen som verdens bedste biludlejningsselskab blev uddelt på baggrund af en afstemning blandt læsere af Business Traveller. I alt blev over 8000 stemmer afgivet af forretningsrejsende og ansatte i turistbranchen.

Det er andet år i træk at Sixt løber med sejren ved Best in Business Travel Awards - i 2009 vandt Sixt kåringen i kategorien Best International Car Rental Company.

Som de fleste andre biludlejningsselskaber samarbejder Sixt med Cartrawler søgemaskinen, der indsamler priser fra mere end 550 biludlejningsselskaber i verden, hvormed man oftest kan finde de bedste tilbud på autoudlejning.

Biludlejning til forretningsrejsende
Adm. direktør i Sixt Danmark, Kasper Gjedsted, udtaler at man naturligvis er stolt over at modtage prisen som verdens bedste billejeselskab - særligt fordi prisen uddeles på baggrund af stemmer fra forretningsrejsende, der hyppigst benytter sig af biludlejning, og derfor må formodes at have stor rejseerfaring og viden om serviceniveauet hos de forskellige biludlejningsselskaber i verden.

Relaterede artikler om biludlejningsselskaber og kåringer:


Sixt Billeje kåret til verdens bedste biludlejningsselskab
Artikel: Sixt Billeje kåret til verdens bedste biludlejningsselskab

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar