Wow Air overtager Iceland Express lavpris flyselskab på Island

Det islandske lavpris flyselskab Wow Air har den 23. oktober 2012 overtaget Iceland Express, der ligeledes er et low cost flyselskab fra Island – og konkurrent til Wow Air.

Wow Air flyselskabet, der først blev først stiftet i 2011, ser frem til at udvide antallet af destinationer i Europa, men Wow Air vil med overtagelsen også udbygge antallet af flyafgange til eksisterende destinationer.

Samtidig lover Wow Air at passagerer der allerede har booket billetter hos Iceland Express ikke vil mærke at Iceland Express er blevet solgt. Wow Air meddeler at man vil afvikle alle reservationer der er bestilt gennem Iceland Express.

Wow Airs direktør, Skulli Mogensen, fortsætter som direktør i det fusionerede low cost  flyselskab. I en pressemeddelelse oplyser Wow Air at man har gennemført sammenlægningen af de islandske flyselskaber for at undgå at konkurrere med Iceland Express på de samme flyruter. Desuden vil Wow Air drage fordel af Iceland Express erfaringer på specifikke destinationer samt udveksle øvrig knowhow fra Iceland Express, som var Islands første lavpris flyselskab.

Wow Air flyruter – flere ruter til London og København fra Keflavik
Som en konsekvens af overtagelsen vil Wow Air straks udbygge antallet af afgange fra Island til London og København fra Keflavik Lufthavn. Desuden vil Wow Air’s vinter ruteplan indeholde nye ruter til Berlin, Warszawa, Salzburg og Kaunas.

Fra foråret 2013 tilføjer Wow Air fire Airbus A320 til flyflåden, der vil bestå af 400.000 sæder til og fra Island. Blandt planerne for sommerruter i den kommende sæson findes femten destinationer i Europa: London, København, Paris, Amsterdam, Barcelona, Milan, Zurich, Stuttgart, Dusseldorf, Berlin, Lyon, Alicante, Frankfurt, Vilnius og Warszawa.

Wow Air Billeje – Budget Biludlejning
Man kan leje bil hos Wow Air via Budget Biludlejning, som er officiel partner, hvilket betyder at man kan booke Budget biler direkte via et link på Wow Airs hjemmeside.

Tilbud fra Budget kan også findes via Cartrawler Billeje, der sammenligner billeje tilbud fra mange biludlejningsselskaber på Island og i resten af Europa.

Se også: Billeje i Keflavik Lufhavn på Island.


Wow Air overtager Iceland Express lavpris flyselskab på Island
Artikel: Wow Air overtager Iceland Express lavpris flyselskab på Island

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar