Algarve billeje tip - lej billig cabriolet uden for sæsonen

Lufthavnen i Algarve, som er Portugals sydligste og mest solrige del, ligger i byen Faro. Lufthavnen i Faro er blandt de billigste lufthavne i Europa med billeje uden for sæsonen.

Algarvekysten i Portugal er i forvejen et af Europas billigste ferieområder, hvor temperaturen om allerede fra april måned ofte ligger over 20 grader, og hvor man helt ind til starten af november har fine vejrforhold til at ligge på stranden.

Se også temperaturtabel for Algarve på Portugalnyt.dk.

Algarve billeje til super lave priser
Uden for højsæsonen er det meget billigt at leje bil på Algarve.

Søg aktuelle billeje-priser på Algarvekysten

De billigste små Algarve lejebiler kan i efterårsferien 2009 findes til priser fra 540 kroner for en uges billeje. Det er næsten latterligt billigt og langt mindre end det koster at holde bil i Danmark. I november-december falder prisen på billeje i Algarve ofte til under 500 kroner for en uge (ved leje af billigste Peugeot 107 el. lign).

Selv de billigste udlejningsbiler i Algarve er naturligvis forsikret og i god stand.

Billigste cabriolet i Europa i efterårsferien
Ser man på priserne på de lidt mere spændende udlejningsbiler i Algarve får man en positiv overraskelse.

Billeje på Algarve er i efterårsferien så billigt at en Renault Megane CC foldetags-cabriolet kan findes fra omkring 2150 danske kroner for en uges billeje. Samme bil falder som oftest i udlejningspris i den følgende måned og vil i november-december kunne findes til priser fra omkring 1500 danske kroner for en uges billeje på Algarve. En Renault Megane CC med plads til et par mindre børn på bagsædet (eller voksne på kortere ture) koster i billigste udgave i Danmark omkring 350.000 kroner.

Lej en Megane Cabriolet i Algarve

Af og til vil man endda kunne finde den mindste cabriolet (eksempelvis en Peugeot 206 CC eller Peugeot 207 CC) til fantasi-priser startende fra omkring 1300 kroner for en uges billeje i Algarve i efterårsferien. Vi har ikke set billigere cabriolet leje-priser i Europa (men dog i USA).

For alle udlejningsbiler og specielt cabriolet udlejningsbiler er det vigtigt at sørge for at booke i god tid for at udnytte de billigste tilbud.

Klik og se aktuelle billeje-priser i Algarve


Algarve billeje tip - lej billig cabriolet uden for sæsonen
Artikel: Algarve billeje tip - lej billig cabriolet uden for sæsonen

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar