Anbefaling til skiferie: Buchbinder og Global Rent billeje på tilbud i Flensborg - rabat ved booking tidligt i januar måned

År 2017 indledes med godt nyt til danskere, der planlægger at leje skiferie-bil fra Flensborg til kørsel til Italien, Østrig, Schweiz eller Frankrig.

Der er 20% rabat ved booking af Buchbinder lejebil (eller Global Rent lejebil) ved booking i perioden 5. - 18. januar. Bemærk at lejen skal påbegyndes senest 30. juni. 2017. 

Check aktuelle priser på Flensborg billeje

Selskabet Buchbinder, som er langt bedre kendt i Tyskland end i Danmark, er blandt deltagerne i 2017 vinter-promotion kampagnen.

Anbefaling fra Guide-Billig-Billeje:
Den 7. januar kunne man booke en Opel Insignia (stationcar) hos Buchbinder i en uge i februar fra kun 1238 kroner - og bemærk med fri kilometre ved booking via www.guide-billig-billeje.dk .

Anbefaling skiferie i MPV/7-personers bil:
Tilsvarende havde Buchbinder en stor dejlig MPV med plads til 7 personer i form af en VW Sharan på tilbud til kun 1417 kroner for en uge i februar 2017.

Lej stor stationcar til skiferie fra Buchbinder i Flensborg

Stor stationcar fra Buchbinder - lej billig bil til 2017 skiferie.

Buchbinder driver desuden Global Cars (concept-brand) fra samme adresse på Rudolf Diesel Strasse 3 (tæt på Europcar og Avis) bag ved Bauhaus Flensburg.

Blandt de mest populære udlejningsbiler til skiferie rejser hos Buchbinder/Global rent i Flensborg finder man:

  • VW Passat (stor stationcar)
  • Ford Mondeo (stor stationcar)
  • Opel Insignia (stor stationcar)
  • Ford S-Max (7-personers MPV) - eller den lidt større/dyrere Ford Galaxy
  • VW Sharan (7 personers MPV)
  • Mercedes V-klasse (7-sæder)
  • Ford Transit (minibus til 9 personer)
  • Mercedes 9-personers minibus (Vito udgave)
  • BMW 3-serie Touring (stationcar - luksus)
  • BMW 5-serie Touring (stationcar - luksus) med automatgear

Der tilkøbes løbende nye biler til flåden. I de større bilklasser anvender Buchbinder billeje typisk Ford, VW, Opel eller Mercedes.

Buchbinder lejebetingelser
Bemærk at der med en uges leje af bil hos Buchbinder normalt er 4000 km inkluderet i lejeprisen (per primo 2017) - oplysningen er fundet på den tyske biludlejers hjemmeside. Det er rigeligt til at nå skiområder i lande som Østrig, Schweiz, Frankrig og Italien - og hjem igen.

Som i ovennævnte tilbud på henholdsvis stor stationcar og MPV lejebil kan man også ske at finde tilbud med fri kilometre.

Vinterdæk er inkluderet i lejeprisen i de måneder, hvor de er lovpligtige I Tyskland. Der findes også grej i bilerne til at rengøre ruder m.v. i vinterføre.

Buchbinder Flensborg kontor

Buchbinder i Flensborg © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk

Alle biler er naturligvis lovpligtigt forsikrede uden yderligere tegning af forsikring - dvs. med ansvar og kaskoforsikring. Typisk er der en selvrisiko for kunden på mellem 1000 og 1200 euro ved leje af stor bil. Der tilbydes altid forsikring mod selvrisiko i forbindelse med booking af bil på Guide-Billig-Billeje.dk.

Skriv gerne til os med eventuelle tvivlsspørgsmål.

Der er ikke mulighed for at parkere egen bil på Buchbinders område, men personalet ved skranken anviser gerne, hvor gratis parkering kan findes tæt på.

Global Rent - hvem er det?
Global Rent er en verdensomspændende koncept-drevet billeje-service.

Bilerne stilles til rådighed af andre biludlejningsselskaber, og udleveres ligeledes fra de eksisterende selskaber. Global Rent har således ikke egne biler.

Vilkår og betingelser kan derimod godt være forskellige fra eksempelvis Buchbinder. Ofte er listeprisen hos Global Rent billeje lidt lavere, men ikke altid. Til gengæld kan gebyrer ske at være højere (kilometerbetaling, ekstra fører, GPS og andre tilvalg). Buchbinder Rent-A-Car er franchise-tager hos Global Rent.

Global Rent brandet ejes af Car & Fly GmbH med hovedkontor i Duisburg (også kendt som FlyCar Group). Hovedparten af franchise-tagere (med Buchbinder som den største) har per 2017 kontor i Tyskland.


Anbefaling til skiferie: Buchbinder og Global Rent billeje på tilbud i Flensborg - rabat ved booking tidligt i januar måned
Artikel: Anbefaling til skiferie: Buchbinder og Global Rent billeje på tilbud i Flensborg - rabat ved booking tidligt i januar måned

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar