Billeje anbefaling: Sådan får man udleveret sin lejebil hurtigt i Alicante, i Malaga Lufthavn, på Gran Canaria eller på Tenerife

Det billigste billeje-selskab i Spanien viser sig ofte at være det selskab, som med usvigelig sikkerhed formår at stille de marginalt billigste lejepriser.

De fleste er interesserede i at spare penge, men besparelsen er tit minimal ved at vælge billigste lejebil.

Som ekstra gevinst ved at leje billigste bil, kan kunderne på travle destinationer som Malaga, Alicante, Tenerife og Gran Canaria som regel også se frem til at tilbringe (lang) tid i den længste kø til skranken hos biludlejerne i ankomsthallen.

Lej en Mini Clubman

Ny Mini Clubman – også som udlejningsbil.

Sådan får du hurtigst udleveret lejebil
Med lidt planlægning, kan man ofte undgå at stå i kø i timevis foran biludlejningen.

Her er de oplagte anbefalinger til hurtig udlevering af lejebil:

1. Vælg et selskab, som ikke er blandt de absolut billigste.
Det sker ofte at blot 50-200 kroner ekstra på selve lejeprisen giver langt færre kunder og dermed kortere kø ved skranken i Alicante eller Malaga Lufthavn. Hertil kommer at gebyrer og priser på tilvalg ofte er lavere hos selskaber med ‘normale’ priser i forhold til hos lavprisselskaber. Der kan sågar være penge at spare, hvis pris for barnestol, pris for ekstra chauffør og benzingebyr regnes med. Check gebyrer og priser for ‘extras’ under ‘vilkår og betingelser’ på det givne tilbud før booking.

2. Vælg en bil med ‘meet & greet’ service.
Ofte er de mindre Spanien billeje-operatører ikke i stand til at få eller betale for egen skranke/stand i lufthavnen. Istedet sender selskabet en medarbejder med kundens dokumenter og en betalingsterminal. Der kan ofte spares tid ved at anvende meet & greet selskaber på meget travle destinationer. Ulempen er at man nogen gange skal ringe for at få kontakt til biludlejnings-medarbejderen, men i reglen virker proceduren fint.

3. Send chaufføren i forvejen – kom forrest i køen
Et godt billeje-trick i en travl lufthavn er at chaufføren på lejebilen går gennem tolden og stiller sig i kø hos biludlejningsselskabet med det samme – uden at vente på sin kuffert.

Dette kan I sagens natur kun lade sig gøre, hvis familien eller vennerne samler chaufførens kuffert op fra bagagebåndet – eller hvis chaufføren kun medbringer kabine-kuffert. På travle destinationer kan der let spares fra et kvarter til en times køtid på denne måde.

Se også: Skal man tegne ekstra forsikring ved leje af bil?


Billeje anbefaling: Sådan får man udleveret sin lejebil hurtigt i Alicante, i Malaga Lufthavn, på Gran Canaria eller på Tenerife
Artikel: Billeje anbefaling: Sådan får man udleveret sin lejebil hurtigt i Alicante, i Malaga Lufthavn, på Gran Canaria eller på Tenerife

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar