Billeje Tenerife - meget bil for pengene i Tenerife Lufthavn

På de populære Kanariske Øer er billeje ofte meget billigt.

Specielt Tenerife kan ofte tilbyde særdeles billige udlejningsbiler ikke mindst i efterårs- og vinterperioden.

Sammenlign aktuelle billeje priser i Tenerife Lufthavn

De billigste Tenerife lejebiler starter ofte ved priser under 700 kroner for en uges billeje. Til gengæld må man så nøjes med en Seat Mii (VW Up!), Peugeot 108, Hyundai i10 eller lignende citybil, som ikke er velegnet på ferie med bagage til mere end 2-3 personer.

Booker man i rigtig god tid i forvejen er priser på 400-500 kroner for 7 dage muligt.

Seat Mii

Billigste lejebil i Spanien - ofte en Seat Mii.

Der er imidlertid ingen grund til at vælge mindste bil på Tenerife, da man for mellem 600 og 1000 kroner for en uges Tenerife billeje ofte får stillet en Ford Fiesta eller lignende til rådighed.

I højsæsonen kan samme bil dog sagtens være flere tusinde kroner dyrere ved booking med kort varsel.

Lej en VW Polo

Den nye VW Polo - sammen med Fiesta, Clio, Seat Ibiza og Opel Corsa blandt mest anvendte på Tenerife.

Husk at vælge en bil med air condition. Udvalget af billeje-tilbud er som regel stort på Tenerife, og i listen over billeje-tilbud på Cartrawler søgemaskinen er air condition markeret med et stiliseret blåt ‘snefnug’ ikon. Langt de fleste udlejningsbiler har air con, men der kan være 'smuttere' imellem hos de billigste selskaber.

Tenerife billeje - lave priser på store udlejningsbiler
Vil man gerne forkæle sig selv og sin familie, kan man på Tenerife leje et standsmæssigt køretøj for den samme pris, som det normalt koster at leje den allermindste bil i Danmark.

Bedste tilbud per 2018-2019 er en BMW 3-serie fra kun 1500 kroner fra Sixt. Prisen var for en uges Tenerife-billeje med fri kilometer.

BMW 2 Series Active Tourer

BMW 2-serie Active Tourer - billig Sixt billeje på Tenerife.

Man kunne per primo 2018 også finde BMW Active Tourer (2-serie stationcar) fra Sixt på den populære kanarieø.

Tenerife Syd billeje nyt - TFS rentals
Vi bemærkede i marts at der var gode tilbud fra Orlando Rent-A-car eksempelvis VW Golf eller lignende fra under 600 kroner per uge. Disse super-tilbud forsvinder igen, når sommeren nærmer sig.

Renault Espace til 7 personer

Billigste 7-personers MPV/minivan ofte en Renault Espace på Tenerife - her Thrifty tilbud på biludlejning.

Ligeledes var en 7-personers luksus MPV (Renault Espace) med garanteret bilmodel og ny model fantastisk billig i marts med under 2700 kroner for en uge. I Danmark koster dette statelige køretøj i omegnen af en halv million - de billigste dog kun små 400.000.

Toyota Prius på De Kanariske Øer - grøn billeje på Tenerife
Den teknisk set avancerede Toyota Prius hybridbil er også at finde på de Kanariske Øer. Den miljøvenlige Prius kan af og til lejes fra priser på godt 1700 kroner for en uge.(i billigste måned).

En Prius med el- og benzinmotor har plads til 4-5 personer med bagage og kan ifølge producenten i gennemsnit køre godt 23 km/l - på Tenerife nok lidt mindre på grund af det bakkede terræn.

Der er få Toyota Prius til rådighed på Tenerife, så man skal booke i god tid for at køre hybridbil på Tenerife-ferien.

Billig MPV billeje på Tenerife
Er man en familie af sted, kan man ofte på Tenerife leje en MPV (VW Touran el. lign) til rimelige priser - se også Renault Espace tilbud ovenfor.

Lej en VW Touran eller måske endda den lidt større ‘rigtige 7 personers’ Ford Galaxy (el. lign), som tit kan findes til under 2200 kroner for en uges biludlejning på Tenerife. I højsæsonen starter priserne for en MPV på Tenerife dog ofte nærmere 3000 kroner.

Tager man skridtet fuldt ud og lejer en 9-personers minibus på Tenerife, svinger priserne normalt mellem 3000 og 6500 kroner for en uges billeje afhængig af årstid og efterspørgsel.

Ford Tourneo

Minibus leje - her en Ford Tourneo til 9 personer.

Bestil bil på Tenerife i god tid
Husk altid at bestille specielt dyrere udlejningsbiler såsom MPV og minibusser i god tid, da der kan være rigtig mange penge at spare.

Såfremt udlejningsselskaberne har få biler tilbage, kan priserne i løbet af få dage stige meget (og udbuddet falde). Vi har dog endnu ikke bemærket at Tenerife-billeje har været så dyrt som eksempelvis billeje i Alicante og Malaga i højsæsonen på fastlandet i Spanien.

Find gode priser på biludlejning på Tenerife


Billeje Tenerife - meget bil for pengene i Tenerife Lufthavn
Artikel: Billeje Tenerife - meget bil for pengene i Tenerife Lufthavn

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar