Cartrawler Billeje Rabat 2014 - Vilkår og Betingelser (April Sale 2014)

Nedenfor nævnte vilkår og betingelser træder i kraft i forbindelse med billeje rabatkampagne på Cartrawler søgemaskinen i perioden fra 25. april til 2. maj 2014.

Alle reservationer gennemført før kampagneperiodens start og efter 2. maj 2014 er ikke underlagt nedenstående vilkår og betingelser på Cartrawler April Billeje Rabat 2014 (April Sale 2014). For alle reservationer der gennemføres efter 2. maj 2014 gælder normale Cartrawler vilkår og betingelser (Cartrawler Standard Vilkår og Betingelser). Ønskes flere oplysninger, så læs venligst T&C Cartrawler informationerne, der fremkommer ved hver billeje søgning.


Tilbudsperiode - Cartrawler April Billeje Rabat (2014)
Fra 25. april 2014 kl. 00.00 til 2. maj 2014 kl. 23.59 (defineret som kampagneperioden) er Cartrawler April Billeje Rabat 2014 tilgængelig med forbehold og er underlagt Vilkår og Betingelser for Rabat, samt Almindelige Vilkår og Betingelser.

I denne præcist definerede periode, opnås billeje-rabat på forskellige destinationer hver dag (rabatten gælder kun 24 timer for hver enkelt destination/land).

Rabat på lejebil (Cartrawler April Sale 2014) er gyldig til de respektive destinationer/lande i tidsperioden mellem 25. april og 10. juli 2014 eller i tidsperioden mellem 15. september og 15. december 2014, med mindre andet er angivet.

Bemærk dog, at enkelte undtagelser er gældende på udvalgte destinationer (hvor der kan opnås rabat med Cartrawler) og disse undtagelser er beskrevet nedenfor.

Pris - rabat op til 20 % på biludlejning fra mange biludlejningsselskaber
Rabat på op til 20% (op til 20% rabat på billeje bookinger) gives på de normale online priser for biler der kan reserveres. Tilbudsprisen er vist via overstregning af normalprisen på hjemmesiden / Cartrawler søgemaskinen.

Rabatten på billeje er kun tilgængelig for reservationer gennemført i tidsrammen på 24 timer til de respektive destinationer (afhentningsdestination).

Se aktuelle tilbud og rabatter i Cartrawler Billeje søgemaskinen

Op til 20 % rabat kan opnås på billeje i udvalgte lufthavne og byer. Bemærk dog, at enkelte afhentningssteder, biludlejningskategorier og reservationsdatoer ikke udløser rabat og ingen overstregning af normalprisen vises på Cartrawler søgningen. Ethvert tilbud på lejebiler er kun gyldigt på datoen for tilbuddet (for eksempel er rabat på billeje i Spanien kun gældende 28. april) og billeje-rabat kan ikke imødekommes efter pågældende dato.

Bemærk venligst, at Cartrawler samarbejder med mange leverandører på hvert enkelt sted, som for eksempel Sixt, Hertz, Dollar,Avis, Europcar, Goldcar, Thrifty, Budget og flere andre og ofte vil priserne på billeje variere indenfor den samme kategori hos de forskellige udbydere. Selvom Cartrawler bestræber sig på at tilbyde op til 20% rabat på alle biludlejninger indenfor ovennævnte gyldighedsperioder, er der enkelte biludlejningsselskaber der ikke giver rabat og derfor fremkommer ingen rabat på udlejningsmodeller fra disse bestemte udbydere. Den billigste pris før tilbuddet starter 25. april 2014 til 2. maj 2014, er ikke nødvendigvis den nedsatte sats på tilbudsdagen på det givne bestemmelsessted.

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Ethvert billeje tilbud kan ændres eller trækkes tilbage uden forudgående notifikation. Bemærk at priserne på køretøjer kan ændre sig pludseligt, afhængig af efterspørgsel og tilgængelighed og under billeje-rabatperioden er det mest sandsynligt at de billigste lejebiler bliver reserveret først. De viste priser på billeje tilbud, der er fratrukket 20% rabat, kan også stige i tilbudsperioden.

Den nedsatte pris der tilbydes ved April Billeje Rabat 2014 er inklusive lufthavnsgebyrer, selvrisikoforsikring, tyveriforsikring, ansvarsforsikring og ubegrænset antal kilometer (undtaget biler lejet internt i USA og lejeaftaler i Australien og Canada). Billeje priserne i USA inkluderer LOSS Damage Waiver og supplerende ansvarsforsikring (SLI).

Vigtig information vedrørende CDW: bemærk at selvrisikoforsikring (Collision Damage Waiver - CDW) ikke altid dækker tabet af lejebilens bilnøgler, skader på lejebilen dæk, skader på lejebilens forrude og undervogn og lejer af køretøjet kan blive stillet økonomisk til ansvar for skadesudgifter eller tabet ved udskiftning af defekte enkeltdele.

April Billeje Rabat 2014 (April 2014 Sale) gælder ikke ved forhåndsbestilling af ekstra tilbehør, såsom ekstra selvrisikoforsikring, eller ved leje af GPS udstyr.

Afbestilling, ændring og undtagelser
Billeje-rabatten er kun gældende for alle nye reservationer (billeje bookinger) gennemført for den specifikke rabat-givende destination, i den fastsatte tilbudsperiode på 24 timer som skrevet ovenfor og kan ikke kombineres med allerede eksisterende reservationer eller kombineres med tidligere indgåede reservationsaftaler. Bookinger af køretøjer foretaget før tilbudsperioden, samt afbestilte eller genbestilte biler under April Billeje Rabat 2014 (April 2014 Sale) er IKKE berettiget til rabat.

Der er ingen øvre grænse for, hvor mange køretøjer der kan bestilles i kampagneperioden. Tilbuddet på alle destinationer gælder så længe lager haves og tilbuddet kan ændres eller trækkes tilbage uden forudgående notifikation.

Tilbuddet gælder kun for reservationer gennemført i hvert land på dagen hvor destinationen er omfattet af rabat muligheden. Når en bilreservation er bekræftet, kan der lave små ændringer såsom tilføjelse af navnet på en ny fører eller tilføjelse af ekstra fører af bilen eller tilføjelse af forhåndsbestilt ekstraudstyr, der er tilgængelig på destinationen.

Bemærk at større ændringer såsom tid, dato, afhentnings- og afleveringssted eller ændring af allerede reserveret billejekategori vil være muligt, men kan annullere rabatten og dermed resultere i en højere lejepris og kunden er også ansvarlig for de ekstra omkostninger, der kan være forbundet med disse ændringer i bestilling/reservation.

Ønsker kunden på et tidspunkt at annullere en billeje reservation er den almindelige afbestillingspolitik gældende og gebyrer kan blive pålagt.

Alle bilreservationer, der kræver bekræftelse indenfor 48 timer, er stadig berettiget til Cartrawler April 2014 Rabat under forudsætning af, at den oprindelige reservation bliver bekræftet fra udbyderen. Kan Cartrawler ikke bekræfte den oprindelige reservation af køretøjet indenfor 48 timer, kan kunden stadig være berettiget til rabat under forudsætning af, at der genbestilles en ny bil senest 48 timer efter at kunden er informeret om, at den oprindelige bilreservation ikke kan bekræftes.

Bemærk at April Billeje Rabat 2014 (April 2014 Sale) ikke gælder van eller motorhome leje og er afhængig af tilgængelighed, samt at tilbuddet kan ændres eller trækkes tilbage uden forudgående notifikation.

I tilfælde af uoverensstemmelse mellem ’Vilkår og Betingelser for Rabat’ og ’Almindelige Vilkår og Betingelser’, er det Almindelige Vilkår og Betingelser der har forrang i omfanget af konflikten.

Destinationer/lande med rabat - bemærk rabatten gælder kun for lejeaftaler indgået fra 25. april til 2. maj 2014
Mængden af lejebiler er begrænset og rabat tilbydes af forskellige leverandører, der har forskellige placeringer flere steder i alle lande. Datoer med undtagelser gælder på udvalgte destinationer med rabat og specifikke vilkår kan findes nedenfor.

Destinationer/lande med rabat:

Dato for booking

Destination (Afhentning)

Rabat (Op til)

Fredag 25. april

Norge

20 %

 

Sverige

20 %

 

Danmark

20 %

 

Finland

20 %

 

Island

20 %

     

Lørdag 26. april

Marokko

20 %

 

Malta

20 %

 

Kroatien

20 %

     

Søndag 27. april

UK

15 %

 

Irland

15 %

     

Mandag 28. april

Spanien

20 %

     

Tirsdag 29. april

Italien

20 %

 

Frankrig

20 %

 

Polen

20 %

     

Onsdag 30. april

Portugal (fastlandet)

15 %

 

Madeira

15 %

     

Torsdag 1. maj

Australien

20 %

 

New Zealand

20 %

 

Sydafrika

20 %

     

Fredag 2. maj

Florida

20 %

 

Mexico

20 %

Vilkår for bestemmelsesstedet og datoer med undtagelser - lande-specifikke rabat undtagelser
Bemærk, at de op til 20 % rabat ikke er tilgængelige på datoer, hvor afhentning af lejebil ikke kan lade sig gøre.

Lande og datoer med undtagelser:

Danmark

 • Afhentning før 12. maj kan ikke lade sig gøre

Italien

 • Sicilien og Sardinien - afhentning før 15. september kan ikke lade sig gøre
 • Afhentning før 6. maj kan ikke lade sig gøre

Frankrig

 • Ingen rabat på Korsika
 • Afhentning mellem 20. juni og 10. juli er mulig i: Paris (CDG Lufthavn), Paris (Orly Lufthavn), Nice (Lufthavn), Marseille (Lufthavn), Toulouse (Lufthavn), Bordeaux (Lufthavn), Lyon (Lufthavn) og Carcassonne (Lufthavn). Begrænset lager.

Portugal og Madeira

 • Afhentning før 6. maj kan ikke lade sig gøre

Florida

 • Tilbudskampagne Ikke tilgængelig for USA/Canada indenrigskunder
 • Afhentning efter 30. juni kan ikke lade sig gøre

Storbritannien

 • Afhentning mellem 2. maj og 4. maj (UK helligdage) kan ikke lade sig gøre
 • Afhentning efter 10. juli kan ikke lade sig gøre

Irland

 • Afhentning efter 10. juli kan ikke lade sig gøre

Australien

 • Destinationer med rabat er begrænsede og ikke alle afhentningssteder yder rabat
 • Bemærk at følgende steder ER INKLUDERET og begrænset discount er mulig ved afhentning før 30. september: Adelaide (Downtown, Lufthavn), Brisbane (Downtown, Lufthavn), Cairns (Downtown, Lufthavn), Gold Coast (Downtown, Lufthavn), Melbourne (Downtown, Lufthavn), Sydney (Downtown, Lufthavn), Perth (Downtown, Lufthavn), Surfers Paradise (Downtown)
 • Afhentning i Australien efter 30. september 2014 kan ikke lade sig gøre

Ovenstående Cartrawler billeje rabat vilkår og betingelser er gældende for bookinger foretaget fra 25. april til 2. maj 2014.


Cartrawler Billeje Rabat 2014 - Vilkår og Betingelser (April Sale 2014)
Artikel: Cartrawler Billeje Rabat 2014 - Vilkår og Betingelser (April Sale 2014)

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar