Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

CPH billeje-kontorer i P1 parkeringshuset i Københavns Lufthavn - Avis, Hertz, Budget, Sixt, Europcar, Enterprise og Budget kontorer er flyttet

Alle bileje-kontorer i Københavns Lufthavn har holdt flyttedag til det nye Car Rental Center, hvor både kontorer og udlejningsbiler er samlet under samme tag.

Sammenlign billeje-priser i CPH Lufthavn

Hvor er biludlejningen i CPH Kastrup Lufthavn?
Tidligere kunne man finde udlejnings-kontorerne i gangen mellem Terminal-2 og Terminal-3. Pladsen i Kastrup Lufthavn er imidlertid begrænset, og derfor har Hertz, Avis, Sixt, Europcar og de andre biludlejere måttet flytte kontor til Parkeringshus P1.

En væsentlig årsag er trængsel i Skandinaviens største lufthavn. CPH er efterhånden nået op omkring 30 millioner passagerer årligt.

Parking P1 ligger foran den gamle indenrigsterminal (Terminal-1). Det er her alle biludlejere fremover har kontor i CPH Car Rental Centre med adresse Lufthavnsboulevarden 6, P1

Lej lille bil i CPH Lufthavn

VW Up ofte er den billigste udlejningsbil i CPH.

Shuttle bus (gratis) til billejen i Københavns Lufthavn
Det kommer som en ikke så velkommen overraskelse for nogen kunder at skulle med shuttle bus (gratis terminalbus), men faktisk har udlejningsbilerne stort set altid været parkeret i P1 området.

Der er omkring 1 kilometers gåtur til P1, så de fleste vælger trods alt at tage den gratis busforbindelse (Rent-A-Car shuttle bus), som afgår hvert 10. minut mod Parkering P1 udenfor Terminal 2-3.

Se kort over parkering i lufthavnen.

Stort udvalg af billig billeje i CPH Airport Car Rental Center
Specielt udlandsdanskere får per 2017 rigtig gode priser på udlejningsbiler i Københavns Lufthavn. Fordelagtige indkøbspriser for flådeejere (som Avis, Hertz, Europcar, Sixt etc.) har resulteret i ekstremt billige udlejningsbiler.

Mindste bil (VW Up eller lignende) til leje i CPH behøver ikke koste mere end 350-400 kroner for en uge; forudsat at kunden ikke har adresse i Danmark. Husk dog at checke om der er fri kilometre inkluderet. Det er der ofte, men ikke altid.

I lufthavnen ved Kastrup finder man følgende biludlejningsselskaber :

  • Avis Rent-A-Car Danmark
  • Budget
  • Hertz
  • Enterprise
  • Europcar Danmark (ejet af Karsten Ree gruppen)
  • Sixt
  • Flizzr
  • Alamo/National (ejet af nytilkommer Enterprise)

Selskabet Flizzr er ejet af SIxt og anses for ‘cheap and cheerful low cost/ leisure brand’.

Vinterdæk på udlejningsbiler i Danmark
Om vinteren kan man efterhånden forvente at alle udlejningsbiler i Danmark har monteret vinterdæk som standard. Vinterdæk er dog ikke lovpligtigt I Danmark som det er i Sverige.

Af og til har kunder oplevet at blive spurgt ved skranken hos et udlejningsselskab I Danmark om de ønsker vinterdæk (mod betaling). I de fleste tilfælde har det imidlertid ikke i de senere år været muligt at få en udlejningsbil stillet til rådighed i Danmark uden vinterdæk påmonteret i vinter-perioden.


CPH billeje-kontorer i P1 parkeringshuset i Københavns Lufthavn - Avis, Hertz, Budget, Sixt, Europcar, Enterprise og Budget kontorer er flyttet
Artikel: CPH billeje-kontorer i P1 parkeringshuset i Københavns Lufthavn - Avis, Hertz, Budget, Sixt, Europcar, Enterprise og Budget kontorer er flyttet

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar