CPH billeje-kontorer i P1 parkeringshuset i Københavns Lufthavn

Alle bileje-kontorer i Københavns Lufthavn ligger i det nye Car Rental Center, hvor både kontorer og udlejningsbiler er samlet under samme tag.

Sammenlign billeje-priser i CPH Lufthavn

Hvor er biludlejningen i CPH Kastrup Lufthavn?
For år tilbage kunne man finde udlejnings-kontorerne i gangen mellem Terminal-2 og Terminal-3. Pladsen i Kastrup Lufthavn er imidlertid begrænset, og derfor har Hertz, Avis, Sixt, Europcar og de andre biludlejere måttet flytte kontor til Parkeringshus P1.

En væsentlig årsag er trængsel i Skandinaviens største lufthavn. CPH er efterhånden nået op omkring 30 millioner passagerer årligt.

Parking P1 ligger foran den gamle indenrigsterminal (Terminal-1). Det er her alle biludlejere fremover har kontor i CPH Car Rental Centre med adresse Lufthavnsboulevarden 6, P1

Lej lille bil i CPH Lufthavn

VW Up ofte er den billigste udlejningsbil i CPH.

Shuttle bus (gratis) til billejen i Københavns Lufthavn
Det kommer som en ikke så velkommen overraskelse for nogen kunder at skulle med shuttle bus (gratis terminalbus), men faktisk har udlejningsbilerne stort set altid været parkeret i P1 området.

Der er omkring 1 kilometers gåtur til P1, så de fleste vælger trods alt at tage den gratis busforbindelse (Rent-A-Car shuttle bus), som afgår hvert 10. minut mod Parkering P1 udenfor Terminal 2-3.

Se kort over parkering i lufthavnen.

Stort udvalg af billig billeje i CPH Airport Car Rental Center
Specielt udlandsdanskere får per 2021 rigtig gode priser på udlejningsbiler i Københavns Lufthavn. Fordelagtige indkøbspriser for flådeejere (som Avis, Hertz, Europcar, Sixt etc.) har resulteret i ekstremt billige udlejningsbiler.

Mindste bil (VW Up eller lignende) til leje i CPH behøver ikke koste mere end 350-500 kroner for en uge; forudsat at kunden ikke har adresse i Danmark. Husk dog at checke om der er fri kilometre inkluderet. Det er der ofte, men ikke altid.

I lufthavnen ved Kastrup finder man følgende biludlejningsselskaber :

  • Avis Rent-A-Car Danmark
  • Budget
  • Hertz
  • Enterprise
  • Europcar Danmark (ejet af Karsten Ree gruppen)
  • Sixt
  • Flizzr
  • Alamo/National (ejet af nytilkommer Enterprise)

Selskabet Flizzr er ejet af SIxt og anses for ‘cheap and cheerful low cost/ leisure brand’.

Vinterdæk på udlejningsbiler i Danmark
Om vinteren kan man efterhånden forvente at alle udlejningsbiler i Danmark har monteret vinterdæk som standard. Vinterdæk er dog ikke lovpligtigt I Danmark som det er i Sverige.

Af og til har kunder oplevet at blive spurgt ved skranken hos et udlejningsselskab I Danmark om de ønsker vinterdæk (mod betaling). I de fleste tilfælde har det imidlertid ikke i de senere år været muligt at få en udlejningsbil stillet til rådighed i Danmark uden vinterdæk påmonteret i vinter-perioden.


CPH billeje-kontorer i P1 parkeringshuset i Københavns Lufthavn
Artikel: CPH billeje-kontorer i P1 parkeringshuset i Københavns Lufthavn

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar