Billeje Madrid Lufthavn - eller Madrid Centrum? - lejebil prissammenligning Spanien

Madrid Lufthavn billeje er ubetinget billigste mulighed for leje af bil i Spaniens hovedstad.

I langt de fleste byer er billeje i lufthavnen langt det billigste. Priserne kan i nogen storbyer være fra 10% og helt op mod 50-100% højere fra kontorer med central (og dermed dyr) beliggenhed.

Prisforskellen mellem leje i lufthavnen og leje af bil i Madrid centrum er voldsom, men prisforskellen er i kroner faktisk ikke så stor, som man skulle tro. Bruger man Cartrawler til at finde billig billeje i Madrid er der faktisk meget tit gode tilbud i centrum.

Se aktuelle priser på billeje i Madrid centrum og i Madrid Lufthavn

Mindste bil kan ofte bookes online fra under 900 kroner per uges Madrid billeje fra centrum. En enkelt dag i en lejebil af typen Fiat 500, Ford Ka eller lignende vil typisk koste fra 300 til 400 kroner fra centrum. Papirarbejdet og rengøring af bil er den samme for biludlejningsselskabet uanset at der er tale om 7 dage eller en enkelt dags leje - heraf den relativt lille prisforskel.

Ovenstående priser er set på Cartrawler Spanien primo april 2015 med lejeperiode primo maj.

Tourbus Madrid

Madrid Tourbus service (Madrid City Tour) er billig Madrid transport, hvis man kan udnytte at betale for to dage © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Som alternativ til billeje er offentlig transport en oplagt mulighed (10-turs kort til metroen i Madrid kan i 2015 købes for 18 euro). Skal man meget rundt i centrum er Madrid City Tour busserne en mulighed. Her koster 2 dages fri transport €25 for voksne og €13 for børn - med stop ved alle turistattraktionerne. En enkelt dags tour pass med fri af- og påstigning er stort set samme pris (€10/€20). Priser per sommer 2015.

Billigste Madrid-billeje i lufthavnen (Madrid-Barajas)
Fra lufthavnen koster samme lille bil (billigste udlejningsbil) kun 168 kroner per dag (prischeck per april 2015). En uges leje fra lufthavnen i Madrid koster per maj 2015 ved booking primo april 2015 fra kun 380 kroner per uge for billigste bil. Bemærk at priserne om sommeren som regel er højere, når turisterne for alvor indtager den spanske hovedstad.

Billig Madrid billeje fra lufthavnen er næsten altid mulig at finde ved online booking (prissammenligning).

Madrid billeje fra centrum (Gran Via og Plaza España)
Mange biludlejningsselskaber i Madrid centrum nøjes med et lille kontor.

Avis Billeje Madrid og Budget Biludlejning deler kontor på Gran Via 60 (Calle Gran Via).

Avis Budget Madrid Gran Via 60

Avis Billeje i Madrid centrum - samme sted som Budget © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Europcar er næsten lige så let at finde med kontor et kort stykke oppe på en sidegade til Gran Via tæt på Plaza Espana. Adressen på Europcar Madrid centrum er San Leonardo 8.

Europcar Madrid

Madrid centrum Europcar biludlejning © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Enterprise er verdens største biludlejningsselskab, og for at blive store i Europa i en fart efter i mange år kun at have været til stede via partnere, har Enterprise købt det kendte spanske biludlejningsselskab Atesa.

Per sommer 2015 befinder Atesa-Enterprise kontoret i Madrid sig i en parkeringskælder under Plaza Espana meget tæt på Gran Via, men ikke så let at finde uden at man ved, hvor kontoret er. Kig efter Enterprise-Atesa skiltet eller gå simpelthen ned i parkeringskælderen under Plaza Espana.

Enterprise Madrid Office Plaza Espana

Godt gemt Enterprise-billejekontor i Madrid centrum © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Hertz og Thrifty billeje i Madrid ligger ligeledes tæt på Plaza Espana på adressen Calla de la Princesa 14, som ligger i forlængelse af den berømte Gran Via hovedgade.

Biludlejningsselskabet Sixt finder man ikke i den mest centrale del af Madrid, men dog på adressen Marques de Urquijo (metro Arguelles), ved Atocha togstationen samt i lufthavnen Madrid-Barajas.

Afstand fra Madrid Lufthavn til centrum (Gran Via gaden i Madrid-områderne Salamanca og Centro) er 16 km. Turen i bil kan tage alt fra 20 min til halvanden time afhængig af trafik.

Se også: Kort over Madrid centrum.

Madrid scooter leje fra centrum - lej scooter med Cartrawler
Der er også mulighed for at leje scooter i Madrid.

Priserne er relativt høje i forhold til Madrid billeje, men til gengæld kan man komme rundt på 2 hjul på de tidspunkter, hvor bilerne sidder fast i kø.

En dags scooterleje fra midtbyen (centrum Madrid) koster fra 350-400 kroner per dag (sommer 2015) - eksempelvis fra Cooltra på adressen Calle Conde Duque 22 tæt på det centrale Madrid.

Relateret artikel:

Helligdage og lukkedage i Spanien.


Billeje Madrid Lufthavn - eller Madrid Centrum? - lejebil prissammenligning Spanien
Artikel: Billeje Madrid Lufthavn - eller Madrid Centrum? - lejebil prissammenligning Spanien

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar