Billeje Nice Frankrig - Avis er normalt ikke billig, og de bedste påske-2017 tilbud ses hos Interrent, Dollar, Thrifty, Goldcar og Hertz

Priserne på billeje i påsken er på vej til at nå nye højder i Nice Lufthavn.

Check aktuelle billeje-priser i Nice Lufthavn, Frankrig

Efter en turbulent periode for turistbranchen i Frankrig har udlejningsselskaberne skåret ned på antallet af biler i flåderne på store udlejningsdestiantioner som Nice Lufthavn, Paris-CDG Lufthavn, Paris-Orly Lufthavn og Lyon Lufthavn .

Der er simpelt hen blevet solgt flere biler fra end der er købt ind hos de store biludlejere i Frankrig som Avis, Europcar og Hertz.

Avis keys

Avis Billeje blandt de knap så billige tilbud i Frankrig til påske - © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk

Lej billig bil i Nice Lufthavn - påske-priser er tårnhøje hos Avis
De normalt gode tilbud på leje af bil i Frankrig mangler derfor i påsken, og specielt i Nice har selskaber som Avis, Europcar og Sixt skruet voldsomt op for priserne.

Mindste og billigste bil fra Avis Biludlejning i Frankrig koster en hel måned før påske-ferien 2017 fra omkring 3600 kroner for en uge. Prisen er for 7 dage i den absolute højsæson, men det er bemærkelsesværdigt at der selv med booking 1 måned forud (i god tid før højtiden) ikke kan findes en bil hos Avis til en normal højsæsonpris (billigste bil) på omkring 2500-3000 kroner per uges Nice Lufthavn billeje i påsken.

Billig Nice bil til leje stadig mulig at finde
Priserne i påsken 2017 starter ved omkring 1800 kroner med rabat for en uge - og det er vel at mærke for en lile Toyota Aygo minibil. De billigste biler til leje findes hos Interrent, Dollar-Thrifty, Goldcar og Hertz.

På forhånd vil vi gerne på Guide-Billig-Billeje.dk redaktionen udstede endnu en advarsel mod at vælge Goldcar, som har formået at indtage topplacering på listen over de værste biludlejningsselskaber i Europa i efterhånden mange år.

Se også: Sådan Snyder Goldcar danske kunder med VISA-Dankort

Interrent et ok billejeselskab - vurdering: God
Interrent er Europcars lavprisselskab, og generelt er der meget få klager over Interrent.

Man skal ofte bevæge sig med shuttle bus ud til Interrent,der som regel har kontor uden for lufthavnsområdet. I Nice Lufthavn, Frankrig er Interrent billeje kontoret imidlertid placeret sammen med de øvrige selskaber, så endnu en grund til at vælge Interrent.

På minus-siden har Interrent, Frankrig indført kilometerbetaling (udover 250 km gratis per dag, udregnes som total km), og aldergrænsen for ung chauffør er til og med 24 år. Til gengæld kan man som hos de fleste øvrige selskaber køre som normal-chauffør (uden ekstra alders-gebyr) op til 99 år.

Dollar-Thrifty - vurdering: Middel
Dollar og Thrifty er amerikanske brands, som typisk samarbejder med etablerede levarandører på europæiske destinationer, og således også i Nice Lufthavn, Frankrig.

Både Dollar og Thrifty (det er de samme biler) udleveres typisk af Hertz. Man skal checke betingelser, hvis man skal køre langt I en Dollar/Thrifty bil, da der ofte kan optræde kilometerbetaling.

Gebyr for ung chauffør går desuden gerne op til og med 24 år (normal alder uden gebyr 25-99 år). Det er ofte ikke tilladt at krydse landegrænser og gebyr for ekstra chauffør er ofte højere end hos Interrent. I det hele taget er betingelserne af og til lidt ringere end konkurrenternes, men til gengæld er basesprisen på billeje ved Dollar eller Thrifty gerne lav.

Hertz billeje Nice, Frankrig - vores vurdering: Meget God
Det billigste premium-brand selskab i dette lille påske-prischeck var Hertz.

Hos Hertz skal man ikke leje bil, hvis man er under 25 år (ung chauffør). Det er alt for dyrt. Til gengæld var der fri kilometer inkluderet i Hertz billeje-prisen i Frankrig set per april 2017.

Hertil kommer at man uden ekstra gebyr kunne køre Hertz lejebilen over grænsen til en række andre lande i Europa inklusiv Spanien, Portugal, Italien, Tyskland, Schweiz, Andorra, UK, Holland, Luxembourg, Belgien, Sverige og Danmark. Det er faktisk ret gode cross border kørsels-betingelser uden ekstra betaling hos Hertz.

…………………………………………………………………………………………………………………..

Betingelser på biludlejning i Frankrig ændrer sig løbende, og især priserne kan svinge voldsomt lige før en højsæson som påske. Vi har derfor valgt I ovenstående pris-sammenligning ikke at angive mange priser. Søg selv for at få det aktuelle billigste tilbud på link I starten af artiklen.


Billeje Nice Frankrig - Avis er normalt ikke billig, og de bedste påske-2017 tilbud ses hos Interrent, Dollar, Thrifty, Goldcar og Hertz
Artikel: Billeje Nice Frankrig - Avis er normalt ikke billig, og de bedste påske-2017 tilbud ses hos Interrent, Dollar, Thrifty, Goldcar og Hertz

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar