Billig billeje i Spanien - sommer-feriebiler for under 500 kroner per uge

I sommeren 2015 er Spanien blandt de absolut billigste lande at leje bil i.

Set i forhold til sommer 2014, er priserne på Spanien billeje i juni og juli måned faldet betydeligt.

Søg aktuelle billeje-priser i Spanien

Ford Fiesta rental car Spain

Ford Fiesta er en rummelig bil - og bedre på ferieturen end de billigste udlejningsbiler. Og så koster den næsten det samme at leje som billigste Spanien-lejebil i klassen Fiat 500/Hyundai i10/Kia Picanto.

Prischeck Spanien-billeje - Mallorca har aldrig været billigere
Leje af feriebil på danskernes foretrukne sommerferie-destination Mallorca har altid været billigt. I 2015 er priserne helt nede, hvor man fristes til at have ondt af biludlejerne.

Per 18. juni 2015 kunne man booke en feriebil i Palma de Mallorca Lufthavn til den sidste uge i juni (fra 23. til 30. juni) fra kun 216 kroner for 7 dage i en Fiat 500 eller lignende (listepris før gebyrer set hos OK Rent-A-Car).

Hertil kommer gebyr for brændstofafregning på €24 (ca. 180 kroner), som man ikke kan undgå. Samlet set er tilbuddet stadig så ekstremt billigt med omkring 400 kroner for en uge med fri kilometer, forsikring og spanske bilafgifter at man næppe som privatperson kunne holde bil i Danmark for denne pris.

Søg billeje på Mallorca (Palma de Mallorca Lufthavn)

Barcelona-billeje i Spanien - billigste bil fra 382 kroner/uge
I Barcelona Lufthavn (BCN) er billigste lejebil sidst i juni måned 2015 på tilbud fra kun 382 kroner for en uges Spanien-billeje.

Blandt de billigste tilbud på lejebiler i Barcelona er Firefly, Interrent og Goldcar dominerende. Bemærk at lavprisselskaber som Interrent, Firefly og Goldcar sagtens kan finde på at opkræve kilometerbetaling efter et antal frie kilometre som eksempelvis 200 eller 250 per dag.

Tilbuddene på Barcelona-billeje i Spanien ændrer sig hele tiden, så det betaler sig at læse lejebetingelser før man booker. Det er næsten altid muligt at finde biler til næsten samme lave pris i Barcelona Lufthavn med fri kilometre.

Gode råd til billeje-kunder
De lave priser er en gave til kunderne i sommeren 2015. Man skal dog sørge for at læse billeje-betingelserne og specielt være opmærksom på:

 • Brændstofgebyr/servicegebyr - som regel minimum €18-25 per leje hos billig-selskaber.
 • Selvrisiko er ofte høj på forsikringen hos de billige billejeselskaber - og man forsøger ofte at pådutte kunder at tegne ekstra forsikring ved skranken. Pas på! - specielt hos Goldcar!
 • Begrænsning i fri kilometre - forekommer især hos lavprisselskaber.
 • Begrænsning på kørsel over landegrænser (billigste Barcelona-biler kan ofte ikke medtages til Frankrig).
 • Store biler; herunder især MPV (6 og 7 personers) og minibusser (8 og 9 personers) er ofte dyrere og har højere gebyrer - læs altid lejebetingelser.
 • Ung chauffør kan medføre meget høje gebyrer hos lavprisselskaber - check priser og lejebetingelser grundigt før booking.
 • Barnestol/Autostol kan ofte være dyrere at leje som tilvalg hos de billigste selskaber.

Uanset at man som kunde skal være mere påpasselig med leje af bil hos discount-udlejere i Spanien, har den samlede pris for billeje til 2015 sommerferien sandsynligvis aldrig været lavere.

Generelt omkring de meget billige sommerferie-biler i Spanien
Årsagerne til de meget lave Spanien-billeje priser er øget priskonkurrence, som i høj grad er forårsaget af følgende faktorer:

 • Øget udbud af biler fra eksisterende selskaber i biludlejningsbranchen. De sidste par år har været gode i turistbranchen i Spanien, og så er biludlejerne mere tilbøjelige til at øge antallet af biler i flåden.
 • Flere lavpris-billeje selskaber i Spanien. Et selskab som Goldcar har taget en meget stor markedsandel og de etablerede selskaber har svaret igen med Firefly (Hertz-ejet) og Interrent (Europcar-ejet). Hertil kommer mange mindre lokale udbydere.
 • En tendens til at liste-prisen er afgørende for valg af udlejningsselskab. Der konkurreres som hos Ryanair på prisen - og så hives fortjeneste hjem i gebyrer og salg af ekstra tilvalg.
 • Høje gebyrer hos lavprisselskaber giver mulighed for at sætte lav listepris. Goldcar har ført an med aggressive gebyrer - og resten af branchen følger sig tvunget til at følge efter med at sætte lave listepriser for at få kunder i butikken.

Billig billeje i Spanien - sommer-feriebiler for under 500 kroner per uge
Artikel: Billig billeje i Spanien - sommer-feriebiler for under 500 kroner per uge

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar