Billig biludlejning i september - billeje-priser falder i efteråret 2013

Den generelle tendens for billeje-priserne i september måned 2013 er for nedafgående.

Billig september billeje i Lissabon, Rom, Zadar og på Kreta
August 2013 var karakteriseret af usædvanligt høje priser for at leje bil på populære destinationer som Lissabon, Zadar, Split, Rom, Rhodos, Kreta med flere.

Se også: August 2013 billeje-priser.

Der er imidlertid allerede sidst i august måned indtrådt kraftige prisfald, således at man nu kan booke bil til under halvdelen af normale højsæson-priser på udvalgte destinationer.

Billig Lissabon billeje i september
Eksempelvis er prisen på Lissabon billeje faldet til sommerens laveste niveau.

Billigste billeje (Lissabon Lufthavn) for en lille familiebil i Ford Fiesta størrelse kostede den 27. august kun 953 kroner for lejeperioden 31. august til 7. september 2013 - selv med booking kun ganske få dage i forvejen.

Der er i øvrigt gode chancer for at få en VW Polo diesel udlejningsbil i Lissabon Lufthavn, hvor eksempelvis Europcar har købt et stort antal VW Polo 1,2 TDi 5-dørs. Faktisk kan man i slutningen af 2013 meget let komme ud for ved bestilling af benzinbil (reservation af lejebil med uspecificeret brændstof) at få en dieselbil i VW Polo/Ford Fiesta-klassen stillet til rådighed uden ekstra betaling i Lissabon.

Sammenlign aktuelle priser på udlejningsbiler i Lissabon Lufthavn

VW Polo billeje i Portugal

VW Polo TDi lejet i Lissabon Lufthavn © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk

Kreta ferie populær - lej bil i september og spar penge
De græske øer er populære i efteråret.

På Kreta koster en Ford Fiesta, Renault Clio, Nissan Micra, VW Polo eller lignende fra omkring 1585 kroner per uge ved booking sent i august til september ferie (ferieperiode-eksempel 31/8-7/9) på Kreta med billeje i Chania Lufthavn. Der er tale om et fald i lejepris (ugepris) på en lille familiebil på over 800 kroner i forhold til midt i august.

Også Rhodos billeje er blevet lidt billigere ved booking d. 27. august til lejeperioden 31/8-7/9. Prisen er som på Kreta 1585 kroner for en Ford Fiesta klasse eller lignende. Booker man til ferie på Rhodos senere i september, kan man finde billeje-tilbud i Rhodos Lufthavn fra omkring 1200 kroner per uge.

Vi har på Guide-Billig-Billeje.dk set priser fra 1020 kroner per uges Rhodos billeje sidst i september.

Se aktuel billeje pris Kreta

Kroatien billeje september 2013 - billig lejebil i efteråret i Zadar og Split
De relativt høje priser på billeje i Kroatien i august 2013 er afløst af rigtig gode tilbud.

Billig Kroatien billeje (Ford Fiesta eller lignende med 5 døre) er til rådighed fra kun godt 1000 danske kroner per uges biludlejning fra både Zadar og Split lufthavne i slutningen af september måned. Prisfaldet er således over 60% i forhold til billeje i midten august.

Lejer man bil i Kroatien i starten af september er prisfaldet dog mere behersket. Forvent at en Kroatien lejebil i Ford Fiesta størrelse koster fra 1300 til 1600 kroner ved booking til ferien få dage før september ferien i Kroatien.

Aktuelle priser for autoudlejning i Kroatien


Ovenstående priseksempler er et øjebliksbillede af biludlejnings-tilbud på populære turistdestinationer i september måned 2013.

Alle priser er set på www.guide-billig-billeje.dk den 27. august 2013 og kan ændre sig.

Der er ikke taget højde for forskelle i lejebetingelser, men alle ovenstående tilbud havde dog fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Vi anbefaler at man sammenligner priser for at finde det bedste tilbud. Det er vigtigt; specielt ved leje af bil gennem lavpris-flyselskabers hjemmesider, eksempelvis via Ryanair (Hertz-Ryanair samarbejde), at sammenligne betingelser for billejen, da der tit og ofte er bedre betingelser og ganske ofte også lavere priser at finde andre steder.


Billig biludlejning i september - billeje-priser falder i efteråret 2013
Artikel: Billig biludlejning i september - billeje-priser falder i efteråret 2013

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar