Billige lejebiler for udlandsdanskere i Københavns Lufthavn

Klik her og se aktuelle priser på lejebiler for udlandsdanskere

For mange udlandsdanskere går turen hjem til Danmark til jul.

En del vælger at køre til Danmark i privatbil, men med de høje benzin og diesel-priser kan en flybillet til hele familien ende med at være den billigste løsning.

For at kunne komme rundt i juleferien vælger flere og flere at leje en bil i lufthavnen.

Tax free leje af bil i Københavns Lufthavn for udlandsdanskere
For udlandsdanskere er der mulighed for at leje de såkaldte valutabiler.

Denne type lejebiler er billigere og har stort set altid fri kilometer inkluderet i lejen i modsætning til normale danske udlejningsbiler i Københavns Lufthavn, der som regel koster mellem et par kroner og op til 4-5 kroner per kilometer udover et begrænset antal ’gratis’ fri kilometre.

Kravet til udlandsdanskere for at kunne leje valuta-biler med fri kilometre; også kaldet Tax Free lejebiler, er at lejer er fraflyttet Danmark dvs. har ændret folkeregisteradressen til udlandet. Se mere om leje af Tax Free biler.

Billige lejebiler i Københavns Lufthavn – sammenlign billejepriser i CPH
Udlandsdansker-priserne på billeje i Kastrup Lufthavn kan svinge.

Jul og nytår er højsæson og dermed ikke tidspunktet for at booke billigste bil i Københavns Lufthavn. Der er dog ofte gode tilbud at finde til jul og nytår.

På Cartrawler billeje-søgemaskinen kan man sammenligne priserne fra selskab til selskab og foretage booking online. Det er altid bedst at bestille bil i god tid i forvejen til jul og nytår.

En lille bil i super-mini klassen (Ford Fiesta, VW Polo, Renault Clio el. Lignende) kunne per 15. december 2011 findes fra omkring 1730 kroner for en uges billeje fra Københavns Lufthavn med aflevering samme sted (priseksempel for leje fra 23. december til 30. december).

Kan man nøjes med mindste og billigste bil i Københavns Lufthavn var der per ultimo december 2011 tilbud fra ca. 1480 kroner for en uge i samme periode. Billigste udlejningsbil er ofte en Toyota Aygo, Citroen C1, Peugeot 107 eller eventuelt en Chevrolet Spark eller anden udpræget billig-model; dog stadig med plads til 2 personer og et par mindre børn.

Leje af minibus eller MPV familiebiler for udlandsdanskere
I klassen af større familiebiler var der per 15. december stadig mulighed for at finde en VW Touran eller lignede med plads til 5+2 personer fra omkring 3000 kroner for en uges København-billeje.

Bemærk at medbringer man meget bagage er det ikke realistisk at kunne anvende alle 7 sæder i de mindre MPV-familiebiler. Se mere om VW Touran.

En rigtig minibus til op til 9 personer i alt kan i reglen føres af alle over 24 år med et gyldigt kategori B kørekort (normalt kørekort). Denne type udlejningsbil er dog ofte noget dyrere at leje i Københavns Lufthavn end en familie-MPV – selv til udlandsdansker-priser. Per 15. december 2011 startede priserne for at leje en tax free minibus således ved godt 4000 kroner for en uges billeje i Københavns Lufthavn i Kastrup.

Bedste tilbud på tax free lejebiler i København
Er man en familie på 4-5 personer med en del bagage findes de bedste jule-tilbud på udlandsdansker billeje i København ofte i kategorien store stationcars.

Det er ofte muligt at finde en Ford Mondeo, VW Passat eller lignende fra omkring 2300 kroner per uges billeje fra Kastrup i julen 2011. En gang imellem vil man sågar få en langt mere økonomisk diesel-vogn udleveret, men generelt er det dyrere at bestille en udlejningsbil med dieselmotor på forhånd.

Bestiller man MPV eller en minibus, kan man dog næsten være sikker på at få en diesel-bil uanset at det ikke altid er angivet ved booking.

Sammenlign priser på biludlejning i Københavns Lufthavn Kastrup


Tips til biludlejning til udlandsdanskere
Fra tid til anden kan man komme ud for at nogen tax free biler til udlandsdanskere (personer udmeldt af folkeregisteret med bopæl uden for Danmarks grænser inklusiv personer med bopæl på Grønland og Færøerne) har begrænsninger på antal frie kilometer. Ofte ser disse biler ud til prismæssigt at være langt de billigste at leje - eksempelvis ved udlandsdansker-billeje i Københavns Lufthavn, og man bør derfor være opmærksom på at checke antallet af fri kilometer under ’prisdetaljer’ på det givne billeje-tilbud inden booking.

Normalt har tax free biler til udlandsdanskere fri kilometer inkluderet, men siden udlejningsselskabet Budget Danmark i juni 2013 introducerede billige tax free biler til udlandsdanskere med kilometerbetaling, hersker der en del forvirring.

For udlandsdanskere med et behersket behov for at køre langt, vil de billige biler til leje i danske lufthavne (tax free udlandsdansker-lejebiler) med eksempelvis 100 gratis km per dag kunne være en fordel.

Bemærk at der sagtens kan optræde udlandsdansker-billeje tilbud med fri kilometer, som er billigere end billeje-selskabet Budget’s nyeste påfund.


Billige lejebiler for udlandsdanskere i Københavns Lufthavn
Artikel: Billige lejebiler for udlandsdanskere i Københavns Lufthavn

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar