Billigste Malaga billeje sommer 2013 - supertilbud på biludlejning i Malaga Lufthavn - AGP

For dem, som er tidligt ude med booking af lejebil til sommerferien 2013 i Spanien (Malaga), er der først i februar særdeles gode tilbud på udlejningsbiler i Malaga Lufthavn.

Billigste Malaga billeje fra 76 kroner om dagen via Cartrawler Spanien
De helt usandsynlig lave priser er for højsæsonen.

Vi har set priserne på www.guide-billig-billeje.dk i starten af februar, og lejeperioden er eksempelvis ved Spanien ferie i uge 31 (lørdag til lørdag 29. juni til 6. juli 2013).

Billigste bil i form af en Peugeot 107, Citroen C1, Toyota Aygo, Chevrolet Spark, VW Up, Hyundai i10 eller lignende mikrobil kunne per primo februar 2013 reserveres til kun 76 kroner per dag (en uges Malaga billeje for totalt 535 kroner).

Cartrawler Spanien - Sammenlign aktuelle priser på billeje i Malaga Lufthavn

Billig Malaga bil med plads til 5 personer
Et endnu mere fordelagtigt tilbud var til rådighed på en lidt større supermini i Ford Fiesta / VW Polo klassen med 5 døre.

Billigste tilbud på denne Malaga billeje var kun 82 kroner per dag (Peugeot 207, Ford Fiesta, Opel Corsa, VW Polo, Hyundai i20, Seat Ibiza, Citroen C3 eller lignende med 5 døre og air condition).

Regner man på en Malaga billeje ugepris for denne bilklasse, var bedste biludlejnings-tilbud på totalt bare 575 kroner for en uges Malaga billeje fra lufthavnen i en Fiesta-klasse (ofte en Seat Ibiza ved leje af bil i Spanien).

Malaga biludlejning ofte billigt – sommer 2013 rene foræringstilbud
Malaga priserne på leje af bil er som regel rimelige, men det er alligevel overraskende at spanske biludlejningsselskaber i starten af 2013 går langt ned i pris inden sommersæsonen.

Ret beset kan man dårligt holde bil i Spanien med forsikring, slid på dæk, afskrivning på bil og vejhjælp til denne lave pris. Alt er inkluderet i lejeprisen.

De super-lave Malaga billeje-priser vidner derfor om en vis desperation for at få kunder fra de billigste Spanien billejeselskabers side – forudsat at kunderne booker i meget god tid til sommerferien 2013 forstås.

Spar penge på billeje i Malaga - book i god tid inden sommerferien
Bemærk i øvrigt at hos mange andre billeje-udbydere er priser på 110-130 euro per uge for en Ford Fiesta eller lignende (omkring 825-970 danske kroner) ikke usædvanlige i februar – selv ved booking lang tid i forvejen.

Venter man med at booke bil til lige før sommerferien 2013 i Malaga, kan man risikere at få priser på 1300-2000 danske kroner eller mere for en uges Malaga billeje for samme bil (Fiesta eller lignende).

Besparelsen ved at booke tidligt ved leje af minibus i Malaga Lufthavn er ofte endnu større.

Relateret artikel: 
Få udlejningsbiler i påsken i Spanien - book lejebil i god tid i Spanien.


Billigste Malaga billeje sommer 2013 - supertilbud på biludlejning i Malaga Lufthavn - AGP
Artikel: Billigste Malaga billeje sommer 2013 - supertilbud på biludlejning i Malaga Lufthavn - AGP