Få udlejningsbiler i påsken i Spanien - book lejebil i god tid i Spanien

Den tyske billist-organisation, ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club), advarer om potentiel mangel på udlejningsbiler i Spanien i påskeferien.

Det er specielt på Mallorca og på De Kanariske Øer, at man pt. oplever en stor stigning i antallet af turister med behov for at leje bil. En anden årsag til de mange turister i Spanien i påsken 2011, er at urolighederne i Nordafrikanske lande som Tunesien og Ægypten, har fået mange turister til at omlægge rejse-planerne til Spanske feriedestinationer, hvilket giver større pres på biludlejningsselskaberne, der får mange sidste øjebliks forespørgsler på udlejningsbiler i Spanien.

Det forlyder også at mange biludlejningsselskaber i Spanien pt. bevist skruer priser på billeje i vejret, idet der kalkuleres med mange sidste øjebliks bookinger af billeje.

ADAC oplyser at man f.eks. på Gran Canaria venter 300.000 ekstra turister i påsken, hvilket giver en markant højere efterspørgsel på lejebiler i påsken på Gran Canaria.

Ofte mangel på udlejningsbiler i ferieperioder i Spanien
I Spanien er det slet ikke unormalt at der er kortvarigt udsolgt af udlejningsbiler i de mest populære bil-klasser i ferieperioderne, og mange spanske biludlejnings-selskaber beskar desuden bil-flåderne kraftigt under finanskrisen i 2008.

Sammenlign aktuelle billeje priser i Spanien med Cartrawler

Relaterede artikler:

 


Få udlejningsbiler i påsken i Spanien - book lejebil i god tid i Spanien
Artikel: Få udlejningsbiler i påsken i Spanien - book lejebil i god tid i Spanien

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar