Autostole/barnestole på Færøerne kan være ekstremt dyre at leje sommer 2013

For besøgende på Færøerne med mindre børn er prisen på leje af autostole hos nogle biludlejningsselskaber højere end andre.

Man kan fristes til at kalde det røveri ved højlys dag, når et biludlejningsselskab på Færøerne forlanger priser på 150 kroner per dag for leje af barnesæde og 75 kroner per dag for booster seat.

Ganske vist får man hos de fleste selskaber, eksempelvis Sixt, Europcar og Avis på Færøerne, valget mellem autostol til baby, autostol til mindre barn eller autostol (booster seat - siddepude) til større barn.

Heldigvis kan man også finde billeje-tilbud på Færøerne, hvor priserne på leje af barnestole er mere rimelige. Nogen selskaber reklamerer med enhedspriser på 100 eller 150 kroner per leje af autostol (fuld leje-periode).

Det betaler sig med andre ord at se sig godt for. Priserne fremgår under ’prisdetaljer’ i søgeresultatet ved en søgning på Cartrawler-billejesøgemaskinen (pris-sammenligning).

Billeje Færøerne - Vagar Lufthavn

Leje af autostole er altid lokalt betalt, men er en god ide at booke på forhånd.

Spanien billeje med billige autostole til børn
Ved eksempelvis billeje i Spanien, hvor priserne for leje af barnestol per dag svinger mellem 4 og 8 euro per sæde, er der typisk en maksimal lejepris på eksempelvis 40-70 euro per barnestol, hvorefter billeje-selskaberne ikke mener, de kan tillade sig at opkræve mere af børnefamilier.

Køb barnestol til billeje selv - priser i Bilka på barnestole/autostole
De billigste barnestol koster fra 800 kroner i Bilka. En babystol til bilen (op til 13 kilo) kan fås helt ned til 500 kroner.

Billigste siddepude (booster seat) til større børn koster per sommer 2013 kun 100 kroner i Bilka. De dyre autostole til leje på Færøerne må være af en god og sandsynligvis bedre kvalitet end billigste Bilka-kvalitet. Bilka findes desværre ikke på Færøerne.

Det skal bemærkes at Avis Danmark ved leje af bil i Danmark per sommer 2013 kun tager 188 kroner per leje (uanset lejeperiode) for leje af barnestole og babystole - og rimelige 94 kroner for leje af booster seat uanset lejeperiodens længde. Tilsyneladende er priserne på tilvalg hos Avis på Færøerne per maj 2013 ikke de samme, som i Danmark.


Autostole/barnestole på Færøerne kan være ekstremt dyre at leje sommer 2013
Artikel: Autostole/barnestole på Færøerne kan være ekstremt dyre at leje sommer 2013

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar