Oktober billeje 2013 - super billig biludlejning i efterårsferien uge 42 på Mallorca og Gran Canaria

Efterårets billeje-tilbud i oktober er de bedste i mange år.

På mange populære ferie-destinationer er der sket bemærkelsesværdige prisfald på leje af bil. Samlet set gør det billeje i oktober 2013 til én af de hidtil billigste måneder i 2013 i en lang række lande.

Vi har set nærmere på tilbud på billeje på et par af de mest populære sol-destinationer i efterårsferien uge 42: Mallorca og Gran Canaria.

Super billig billeje på Mallorca - oktober 2013 uge 42
På Mallorca er priserne på billeje ofte lave, men i oktober 2013 er de billige lejebiler prissat lavere end i lang tid.

I uge 42 kan man således booke billigste bil på Mallorca fra priser omkring €62 for en hel uges Mallorca billeje svarende til omkring 460 danske kroner.

En lidt større bil i VW Golf klassen kan i starten af oktober bookes for ca. €78 - dvs. under 600 kroner for en uges billeje fra Mallorca Lufthavn (Palma de Mallorca).

Sammenlign aktuelle billeje-tilbud på Mallorca (lufthavn Palma de Mallorca)

Billig bil på Gran Canaria i oktober 2013 - billeje uge 42
På Gran Canaria starter priserne i oktober 2013 for en uges billeje i uge 42 ved omkring 590 kroner (billigste lejebil i klassen Peugeot 107, Skoda CityGo, Chevrolet Spark, Hyundai i10, VW Up eller lignende).

Gran Canaria billeje i oktober 2013 byder også på VW Golf-klasse lejebiler fra under 800 kroner per uge og i den større familieklasse af MPV biler (5+2 personer), kan man finde en VW Touran eller lignende fra omkring 2400 kroner per uges Gran Canaria billeje.

På Gran Canaria (Las Palmas Lufthavn) kan man sågar leje en stor MPV i Ford Galaxy/VW Sharan størrelse med god plads til 7 personer og bagage fra den super-lave pris af 2808 kroner (billeje-pris set d. 2. oktober ved booking af bil til efterårsferie uge 42).

Sammenlign billeje-priser på Gran Canaria (Las Palmas Lufthavn)

Spændende biler til leje på Mallorca - lej en Mercedes SLK i uge 42
Den nye Mercedes SLK er også nået til Mallorca billeje-selskabernes flåder.

En Mercedes SLK kunne i starten af oktober 2013 bookes til efterårsferien (uge 42) fra €710 - svarende til ca. 5300 kroner for en uges Mallorca billeje i én af de mest gennemførte moderne cabriolet biler.

Mercedes SLK - red edition

Bemærk at i samme klasse af cabrioletlejebiler på Mallorca kan forekomme eksempelvis BMW Z4 eller Audi TT.

Lej en cabriolet

Også på Gran Canaria kan man bestille en SLK (eller lignende cabriolet) til leje via Cartrawler/Guide-Billig-Billeje - se link til aktuelle cabriolet billeje-priser i efterårsferien ovenfor.

Billeje-betingelser på Gran Canaria og Mallorca - hvad skal man være opmærksom på?
På både Mallorca og Gran Canaria er der så at sige altid fri kilometer inkluderet hos alle billeje-selskaber. Undtagelser kan forekomme, men de er meget sjældne og ved almindelige familiebiler er der så at sige altid fri kilometer inkluderet.

Check om fri kilometer er inkluderet i sektionen ’lejebetingelser’ på det givne Mallorca eller Gran Canaria billeje-tilbud på Guide-Billig-Billeje.dk.

Man må som hovedregel ikke medtage udlejningsbiler fra Mallorca eller Gran Canaria med færge til andre øer eller til Europa/Afrika. Det er ikke det store problem, da de færreste har et ønske om dette.

Forsikring af lejebil
Selvrisiko på forsikring er ofte lav på Mallorca og Gran Canaria - og gennemsnitligt lavere end på destinationer i fastlands-Spanien.

Eksempelvis er der €950 i selvrisiko på ovennævnte Mercedes SLK lejebil på Mallorca, hvilket er yderst rimeligt for så dyr en bil. Familiebiler har ofte meget lave selvrisici - så lave at man skal overveje om det overhovedet kan betale sig at forsikre sig yderligere. Selvrisiko-forsikring tilvalg) tilbydes dog altid ved booking af bil på Guide-Billig-Billeje.dk - med en daglig præmie på omkring 60 kroner. Se selvrisikoen under ’lejebetingelser’ på det givne Gran Canaria eller Mallorca billeje-tilbud.

Brændstof-regler om påfyldning
Ofte opererer Gran Canaria og Mallorca billeje-selskaber med fuld/fuld brændstofpåfyldnings-regler som i Danmark (kan ses under ’lejebetingelser’). I så tilfælde fylder man simpelt hen tanken op inden aflevering. Dette er langt den billigste måde for kunden.

Der findes dog også billeje-selskaber med fuld/tom politik på Mallorca og Gran Canaria - og lejer man bil med denne form for betingelser får man for det første en ekstra regning ud over lejen på en tankfuld benzin/diesel, og for det andet skal man huske ikke at fylde tanken op inden aflevering, idet man ingen penge får tilbage. Det er således vigtigt at checke sine lejebetingelser m.h.t. brændstofpolitik vej leje af bil i Spanien.

Ung chauffør
På både Mallorca og Gran Canaria tillader de fleste udlejningsselskaber unge chauffører. En 23-årig kunne eksempelvis leje ovennævnte Mercedes SLK og for mindre biler, er aldersgrænsen for Mallorca og Gran Canaria leje af bil som regel endnu lavere.

Alt i alt er der få steder i Europa, hvor det er så billigt og simpelt at leje bil, som på Gran Canaria og på Mallorca.


Oktober billeje 2013 - super billig biludlejning i efterårsferien uge 42 på Mallorca og Gran Canaria
Artikel: Oktober billeje 2013 - super billig biludlejning i efterårsferien uge 42 på Mallorca og Gran Canaria

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar