Portugal billeje - tilbud på udlejningsbil til jul og nytår

Er man blandt dem, der rejser til Portugal til jul eller nytår, er det en god ide at bestille udlejningsbil i god tid.

De bedste billeje-tilbud i Portugal finder man ved mindst at booke nogen uger i forvejen - og faktisk gerne et par måneder i god tid for de dyrere biler såsom minibus og MPV (familiebiler med plads til op til 7 personer) .

At booke i god tid er vigtigt især i sommerperioden og ved højtiderne jul og nytår, hvor et meget stort antal portugisere med bopæl uden for Portugals grænser tager hjem for at besøge familien og derfor ofte lejer bil.

Se aktuelle billeje priser i Portugal

Tilbud på Portugal billeje til jul og nytår
Portugal billeje er ofte ekstremt billigt uden for feriesæsonen.

Mindste udlejningsbil i Lissabon lufthavn kan således på nogen tidspunkter af året findes på tilbud fra omkring 575 kroner for en uges billeje (mindste og billigste udlejningsbil).

Booker man Portugal billeje til jul eller nytår i god tid, kan man være heldig at finde en udlejningsbil i Lissabon til omkring 100 euro for en uge (små 750 kroner).

En lidt større bil i VW Golf klassen (det er ofte en Renault Megane eller en Seat Leon i Portugal) vil med booking i god tid til juleferien kunne lejes fra omkring 900 kroner per uge i Lissabon.

Se aktuelle priser på udlejningsbil i Lissabon lufthavn

Faro billeje til jul og nytår
I Faro lufthavn i Algarve er billeje-priserne ofte endnu lavere uden for sæsonen end i Portugals hovedstad Lissabon.

Årsagen er naturligvis det meget store overskud af udlejningsbiler i lavsæsonen i forhold til den travle sommertid på Algarvekysten.

Det er muligt at finde særdeles gode tilbud på eksempelvis leje af minibus til jul i Faro. Booker man i god tid, kan man i visse tilfælde finde en minibus eller en MPV for under 2000 kroner for en uges Portugal billeje i Faro.

Bemærk at også i Faro lufthavn i Algarve er det som regel afgørende at man booker udlejningsbil i god tid for at få de billigste priser til jul og nytår - specielt for de lidt dyrere bilers vedkommende.

Se aktuelle priser på Faro billeje i Algarve

Porto billeje til jul og nytår
I Porto i Nordportugal er billeje-branchen mindre afhængig af turisme.

Der er dog stadig gode tilbud at finde på billeje til jul og nytår i Porto (Oporto lufthavn), men regn med at skulle være endnu tidligere ude end i Lissabon og Faro, da Porto er blandt de travleste lufthavne, når portugiserne vender hjem fra udlandet.

Booker man bil i god tid før juleferien i Porto lufthavn, vil man ofte kunne leje en lille bil fra omkring 900 kroner for en uges billeje i Portugal.

Minibusser og MPV biler er også billige i god tid før jul og nytår, men regn med at prisen stiger i Porto på denne type udlejningsbiler allerede i løbet af november.

Se aktuelle priser på biludlejning i Porto lufthavn


Portugal billeje - tilbud på udlejningsbil til jul og nytår
Artikel: Portugal billeje - tilbud på udlejningsbil til jul og nytår

Emner: , ,