Spar penge på billeje i Billund Lufthavn - Sixt har de billigste biler per sommer 2014

For personer med bopæl i Danmark har Billund Lufthavn billeje-leverandører per sommer 2014 gode tilbud på udlejningsbiler.

For de mindste udlejningsbilers vedkommende er Sixt det billigste billeje-selskab.

En minibil fra Sixt i Citroen C1/Peugeot 108 størrelse (kan også være en VW Up!, Skoda CitiGo eller lignende) kan i Billund Lufthavn bestilles for under 2100 danske kroner for en uges leje (pris for kunder med dansk bopæl).

Citroen C1 minibil

Den nye model 2014 Citroen C1 minibil - her med 5 døre og foldetag.

Spar penge på billeje i Billund Lufthavn
Konkurrenterne Hertz, Avis, Budget, Europcar med flere er per sommer 2014 dyrere end Sixt på leje af minibiler. Den typiske lejepris for en minibil for lejeperioden 25. juli til 1. august ligger flere hundrede kroner højere og typisk mellem 2300 og 2600 kroner for denne uge.

Billeje-priser ændrer sig løbende og det betaler sig at sammenligne tilbud fra flere udbydere inden booking.

Se mere om priser på billeje i Billund Lufthavn

På Cartrawler/Guide-Billig-Billeje.dk kunne man som kunde med dansk bopæl den 24. juli booke en Sixt minibil i Billund Lufthavn for 2090 kroner for perioden 25. juli til 1. august 2014.

Sixt tilbud på billig Billund Lufthavn lejebil var endda med gratis ekstra chauffør - og bedste Sixt tilbud fundet på www.guide-billig-billeje.dk var uden tvivl en upgrade til en Renault Megane Stationcar for kun godt 500 kroner ekstra.

Sixt billejebetingelser for danskere (personer bosiddende i Danmark)
For alle ovennævnte Sixt tilbud på billeje gælder det at fører/lejer skulle være mindst 23 år, og der var 100 gratis kilometre med per dag - dvs. 700 kilometer uden ekstrabetaling per uge.

Selvrisikoen på forsikringen på minibilen fra Sixt var på kun 3750 kroner, så det er et spørgsmål, om det kan betale sig at forsikre sig yderligere med en selvrisikoforsikring til ca. 60 kroner per dag (tilbydes altid ved booking af lejebil på www.guide-billig-billeje.dk)

Man kan altid køre fuldt lovligt med udlejningsbilens standard ansvars- og kaskoforsikring, når bilen bookes på www.guide-billig-billeje.dk, som udelukkende samarbejder med større veletablerede biludlejere.

Tilbud til udlandsdanskere - billig bil fra Billund Lufthavn
For udlandsdanskere og andre med adresse på Færøerne, i Grønland eller i andre lande uden for Danmark, er der specielle udlandsdansker billeje-tilbud i Danmark inklusiv i Billund Lufthavn.

Som oftest, men ikke altid, er der fri kilometer inkluderet i billeje-tilbud (tax free valutabiler) til udlandsdanskere.

Angiv bopælsland ved en søgning på www.guide-billig-billeje.dk for at få den rigtige pris op. Kilometerbetaling eller ingen kilometerbetaling ses under det enkelte Billund Lufthavn billeje-tilbuds 'prisdetaljer’.


Spar penge på billeje i Billund Lufthavn - Sixt har de billigste biler per sommer 2014
Artikel: Spar penge på billeje i Billund Lufthavn - Sixt har de billigste biler per sommer 2014

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar