Spies Rejser fra Hamburg Lufthavn - Skov Rejser skal ikke løbe med kunderne

Danmarks største charterferie-arrangør Spies anslår at omkring 200.000 danskere hvert år vælger at tage på ferie med fly fra Hamburg Lufthavn.

Med øget konkurrence blandt danske rejseselskaber er en skarp pris på charterrejser et særdeles vigtigt parameter for at få kunder i butikken.

Danskere flyver fra Hamborg i store tal
I 2014 opgjorde Hamburg Lufthavn antallet af danske flyrejsende fra den tyske lufthavn til 250.000, så de 200.000 passagerer er nok lavt sat.

Hamburg Lufthavn har nemlig øget passagertallet med hele 850.000 passagerer i alt (stigning i antal tyskere og udenlandske passagerer totalt) fra år 2014 til 2015.

Dermed har Hamburg Lufthavn rundet 15,6 millioner passagerer årligt og er dermed over 3 gange så stor som Billund Lufthavn.

Se også: Let at finde Hamburg Lufthavn.

Spies Rejser fra Hamburg Lufthavn
Den nordtyske hovedlufthavn vil i fremtiden være at finde som alternativ til Billund Lufthavn på Spies rejsers hjemmeside Spies.dk.

Rejser via Hamburg Lufthavn kan per marts 2016 allerede bookes hos Spies. Søger man eksempelvis på Spies Rejser (på Spies.dk) fra Hamburg Lufthavn til Algarve i Sydportugal vil man få en lang række tilbud op.

Algarve charterferie - se eksempler på billige rejser nedenfor.

Priseksempler fra Hamburg Lufthavn - Spies Rejser
En tilfældig søgning på påskeferie 2016 i Algarve (med afrejse 24. marts) giver således 12 hoteller at vælge imellem med fly til Algarves lufthavn i Faro med Air Berlin som flyselskab - dvs. Spies Rejser charterferie med afgang fra Hamburg Lufthavn.

Hoteller i Algarve til påskeferie 2016 med Spies Rejser fra Hamburg:

 • Praia da Rocha - Hotel Mirachoro II - fra 8296 kroner
 • Albufeira - Hotel Vila Recife (3 stjerner) - fra 8466 kroner
 • Praia da Rocha - Luar Hotel (3 stjerner) - fra 8804 kroner med morgenmad
 • Praia da Rocha - Hotel Flor da Rocha - fra 9328 kroner
 • Albufeira - Hotel Areias Village - fra 9516 kroner
 • Albufeira - Hotel Real Bellavista - fra 11196 kroner med morgenmad
 • Vilamoura - Hotel Dom Pedro Marina - fra 11300 kroner med morgenmad
 • Albufeira - Porto Bay Falesia Hotel - fra 11684 kroner med morgenmad
 • Albufeira - Almar Apartments (3 stjerner med havudsigt) - fra 13186 kroner
 • Vilamoura - Hotel Dom Jose Beach (3 stjerner) - fra 13384 kroner
 • Vilamoura - Hotel Crowne Plaza - fra 14900 med morgenmad
 • Vilamoura - Hotel Tivoli Marina - fra 16702 kroner med morgenmad

Prisen er samlet pris for fly og hotel for 2 voksne. Påskeferien er ikke højsæson på Algarvekysten.

Skov Rejser - billigt til Algarve/Algarvekysten med tyske rejsebureauer
Skov Rejser har som forretningside at tilbyde rejser fra tyske rejseselskaber til lavere priser end danske rejseselskaber - med afgang fra Hamborg Lufthavn.

Skov-Rejser samarbejder med et stort antal tyske rejsebureauer; eksempelvis TUI (Star Tour i Tyskland), AllTours og Neckermann. SkovRejser mener i øvrigt at vide at hele 280.000 danskere i 2015 benyttede Hamburg Lufthavn.

På eksempelvis Portugal-Algarvekysten kommer der over 250 tilbud op ved en søgning på SkovRejser.dk med afgang 24. marts (eller tæt derpå) til Algarve/Faro Lufthavn fra Hamburg Lufthavn.

De mange tilbud på charterferie via SkovRejser er svære at sammenligne direkte med Spies Rejser, men priserne starter ved 5282 kroner for billigste charterferie for 2 voksne personer i dobbeltværelse på Hotel Vita Sol Park ved byen Lagos (på meget basalt 3-stjernet hotel).

I direkte sammenligning og konkurrence med Spies Rejser kommer følgende SkovRejser-charterrejser til Algarve op for påskeferien 2016.

Hoteller i Algarve til påskeferie 2016 med Skov Rejser fra Hamborg:

 • Albufeira - Hotel Vila Recife fra 7480 kroner - besparelse næsten 1000 kroner i forhold til Spies Rejser
 • Praia da Rocha - Hotel Mirachoro II fra 7669 kroner - besparelse hos Skov-Rejser på ca. 600 kroner i forhold til Spies pakkerejse-tilbud
 • Vilamoura - Hotel Dom Pedro Marina via SkovRejser fra 8176 kroner - spar over 2500 kroner.
 • Albufeira - Hotel Porto Bay Falesia er billigst via SkovRejser.dk fra 10653 kroner - besparelse godt 1000 kroner
 • Vilamoura - Crowne Plaza Hotel fra 12891 kroner - besparelse i.f.t. Spies Rejser på ca. 2000 kroner.
 • Vilamoura - 5-stjernet Tivoli Marina Hotel fra 13428 kroner - ca. 3200 kroner billigere end Spies Rejser.

Bemærk at besparelserne er cirka-angivelser. Det beror på den endelige booking-pris, hvad Skov-Rejser kan arrange charterferien til Algarvekysten for.


Ovenstående prissammenligning på charterrejser til Algarvekysten fra Hamburg Lufthavn er foretaget den 11-13 marts 2016 med udgangspunkt i priser tilbudt på nettet på Spies.dk og på Skovrejser.dk.

Redaktionen tager forbehold for fejl og generelle forskelle i rejser; herunder værelsesstandard, forplejning, afgangsdatoer og rejsetid.

Dette prischeck på rejser i påskeferien 2016 fra Hamburg Lufthavn er et øjebliksbillede af priserne for én uges charterferie til Algarvekysten i Portugal for 2 personer (2 voksne) i dobbeltværelse arrangeret som pakkerejse med hotel og fly, men uden transport fra Faro Lufthavn til og fra hotellet.

Der er ikke taget højde for i dette prischeck af charterferie om der eksempelvis er morgenmad inkluderet eller ej, men i de tilfælde, hvor der er tale om et 4- eller 5-stjernet hotel, vil morgenmad normalt være inkluderet.


Spies Rejser fra Hamburg Lufthavn - Skov Rejser skal ikke løbe med kunderne
Artikel: Spies Rejser fra Hamburg Lufthavn - Skov Rejser skal ikke løbe med kunderne

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar