Hamborg billeje fra Fuhlsbuttel Lufthavn ved Norderstedt

Sammenlign biludlejningsselskaber i Hamborg Lufthavn

Hamburg-Fuhlsbüttel Airport ligger i områderne Fuhlsbüttel og Norderstedt i den nordøstlige del af Hamborg (stor-Hamborg HH).

Hamborg Lufthavn åbnede allerede i år 1911 og den er dermed én af de ældste lufthavne i verden.

Hamborg Lufthavn – afstand 150 km fra grænsen til Danmark
For jyder og fynboer er Hamborg Lufthavn – HAM et godt alternativ til Billund Lufthavn, da afstanden fra den dansk-tyske grænse til Hamborg Lufthavn kun er ca. 150 km.

Da der i Tyskland ydermere er fri hastighed på store dele af den nordligste del af Autobahn A7 mellem Hamborg og Flensborg (grænsen til Danmark), kan rejsetiden ofte gøres kort – helt ned til en god times tid for de 150 km.

Man finder Hamborg Lufthavn ved at tage afkørsel 23 (Schnelsen-Nord) mod lufthavnen (B433-Langenhorn).

Se kort over Autobahn A7/B433 ved Hamborg Lufthavn.

Se kort over Hamburg-Fuhlsbuttel Airport og hoved-færdsels forbindelser.

De sidste stykker af Autobahn A7 blev åbnet i år 2009, således at A7 nu strækker sig hele 962 km fra den danske til den østrigske grænse. Autobahn-forbindelsen til Danmark fra Hamborg stod færdig allerede i 1978. Autobahn A7 er Europas længste nationale motorvej.

Se også: Billeje i Lubeck Lufthavn (Hamborg-Lubeck)

Lej bil i Hamborg Lufthavn – billigste udlejningsbil i Fuhlsbüttel
Hamborg billeje er ofte billigere fra lufthavnen, men forskellen i pris på at leje bil ved eksempelvis Hamburger Hauptbahnhof (hovedbanegården i Hamborg) i det centrale Hamborg og ved billeje i Hamburg Airport-Fuhlsbüttel er trods alt lille.

Billigste udlejningsbil i Hamborg Lufthavn er ofte en mikrobil i klassen Suzuki Splash, Chevrolet Spark, Peugeot 107, Ford Ka, VW Up eller lignende. Man bør dog overveje om en lidt større, langt mere komfortabel, sikkerhedsmæssigt langt bedre og ikke mindst ofte på langture mere økonomisk bil i den lidt større super-mini klasse ikke er et bedre tilbud. Prisen er ofte kun 20-50 euro (150-375 kroner) mere per uges Hamborg billeje.

Bedste deal i Hamborg Lufthavn – stor lejebil til lav pris i Tyskland
I den store mellemklasse af familiebiler er der ofte særdeles gode tilbud på biludlejning i Hamborg Lufthavn.

En velvoksen VW Passat eller lignende – eventuelt som stationcar, kan ofte bookes online via Cartrawler fra kun 1500-1600 kroner per uges Hamborg billeje.

Til forskel fra mange andre lande vil man ofte i Tyskland faktisk få en Passat i denne klasse (store billeje-mellemklasse), selvom nogen tyske billeje-selskaber dog er gået over til at anvende ‘prisbaskere’ såsom Chevrolet Cruze, Hyundai i30 og lignende i den lidt mindre Golf klasse (lille mellemklasse).

I langt de fleste tilfælde er der i Tyskland stadig fri kilometer inkluderet, men check alligevel for en sikkerheds skyld under ‘prisdetaljer’ inden booking af lejebil i Tyskland, da enkelte undtagelser forekommer.

Cartrawler Tyskland - find billig billeje i Hamborg Lufthavn

Prestige-biler til leje i Hamborg - hvad koster det at leje luksusbil i Tyskland?
I mange år var billeje-selskabet Sixt førende på leje af special- og prestigebiler i Tyskland.

De øvrige udlejningsselskaber såsom Avis Rent-A-Car Germany, Hertz Car Rent og Europcar Tyskland har alle adopteret ide’en og tilbyder nu også mere specielle biler. Antallet af sportsvogne, specialbiler og luksusbiler til leje er dog som regel relativt lavt i Hamborg, og derfor udbydes de sjældent til billig leje online (Tyskland billeje under normal listepris).

Det sker dog at man kan finde eksempelvis en Mercedes SLK (nye model) til leje i Hamborg – ofte til priser fra omkring 3500 kroner per uge.

Langt mere almindeligt er det at kunne booke en Mercedes C-klasse, BMW 3-serie (nye model naturligvis) eller Audi A4 fra omkring 2200-2500 kroner for en uges billeje fra Hamborg Lufthavn.

I de dyreste bilklasser med 4 døre er udbuddet koncentreret om Mercedes (E-klasse, CLS-klasse eller S-klasse), Audi (A6, A7 eller A8) og BMW (5-serie). Priserne er mærkbart lavere end i Danmark. Regn med at kunne leje en Mercedes CLS i Hamborg fra omkring 5000-6000 kroner for en uge.

Udlandsdansker-billeje i Hamborg Lufthavn - lej bil billigt i Tyskland som udedansker
Som udlandsdansker kan leje af en special- eller luksusbil i Hamborg Lufthavn vise sig at koste stort set det samme som at leje en stor mellemklasse-bil eller MPV fra Billund eller Københavns lufthavn (tax-free udlandsdansker-billeje).

For at finde de gode tilbud i Tyskland, bør man dog holde øje med markedet, da de dyrere biler til leje i Hamborg generelt ikke foræres væk. Kun når udbuddet overstiger efterspørgslen markant, vil man kunne finde rigtig gode priser på eksempelvis Cartrawler billeje-søgemaskinen.

En Mercedes SLK foldetagscabriolet (eller lignende) kan således svinge mellem 3500 og 5000 kroner for en uges Hamborg billeje via Cartrawler Tyskland.

Bemærk at kun udlandsdanskere har lov at køre ind i Danmark (til ophold I Danmark) i udlejningsbil på tyske plader.

Se også: Regler for udlandsdansker-billeje.

Herunder ses den nye 2012 model Mercedes SLK:

Mercedes SLK Rental Car Germany

Relateret artikel: Mercedes SLK som udlejningsbil - lej en Mercedes SLK.

Hamburg billeje-selskaber i lufthavnen (Hamborg-Fuhlsbuttel)
Man finder et meget stort antal udlejningsselskaber i Hamborg Lufthavn, heraf de større med eget permanent kontor i lufthavnen:

  • Avis Rent-A-Car Germany
  • Europcar Hamburg
  • Sixt Mietwagen Deutschland
  • Hertz Rent Car
  • Terstrappen Autovermietung / Buchbinder Rent A Car
    (i samarbejde med Dollar-Thrifty)

Alle billeje-selskaber i Hamborg-Fuhlsbuttel Airport findes i Terminal 2 (T2) ankomsthallen.

Man returnerer sin udlejningsbil til billeje-parkeringspladsen over parkering P5.

Se oversigtskort over Hamborg Lufthavns terminaler og parkering.

Se også: Oversigtskort over stor-Hamborg.

Offentlig transport i Hamborg
Vælger man at tage offentlig transport fra Hamborg Lufthavn til Hamborg Centrum kan turen gøres på ca. 25 min. (til Hamburger Hauptbahnhof) med S-Bahn.

Se kort over Hamborg S-Bahn.

Parkering i Hamborg bymidte
Generelt er der gode parkeringsforhold i store dele af Hamborg, men i mange boligkvarterer tæt på bymidten parkeres privatbiler på gaden, hvilket gør parkering svært efter 17-18 tiden om aftenen.


Hamborg billeje fra Fuhlsbuttel Lufthavn ved Norderstedt
Artikel: Hamborg billeje fra Fuhlsbuttel Lufthavn ved Norderstedt

Emner: , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar