Udlandsdansker billeje i Billund - find det bedste tilbud

Som udlandsdansker kan man leje bil billigt i Danmark.

Gå direkte til billeje-booking i Billund Lufthavn

Valutabiler - tax free til udlandsdanskere
De specielt indkøbte ’valutabiler’ til udlandsdanskere og andre borgere bosat uden for landets grænser har som oftest fri kilometer inkluderet i billejen.

Fri kilometre finder man ellers meget sjældent på udlejningsbiler i Danmark, hvor priser fra 2 til 6 kroner per kørt kilometer udover de såkaldte gratis eller frie kilometre efterhånden er normalt.

Se mere om Tax Free billeje i Danmark for udlandsdanskere.

Nedenstående eksempler dukker op med jævne mellemrum. Også i de billigere bilklasser er der ofte særdeles gode tilbud på leje af bil for udlandsdanskere. 

Mercedes C Klasse Stationcar 2015

Den nye C-klasse Mercedes stationcar - eksempel på billig tax free billeje fra Billund Lufthavn.

Se også: Upgrade til luksusbil - et godt Europcar-tilbud.

..................... eksempler herunder tjener som illustration af muligheder ....................

Audi i Billund Lufthavn for udlandsdanskere
De lidt mere luksuriøse biler er som regel dyrere at leje, men der er undtagelser og ofte kan man finde gode tilbud i Billund lufthavn.

Som udlandsdansker kan man f.eks. leje en Audi A4 (eller lignende) til en særdeles fornuftig pris i Billund Lufthavn via søgemaskinen Cartrawler

Om prisen er god eller super-fordelagtig afhænger af, hvor længe man lejer bilen.

En uges Mercedes C-klasse billeje i Billund Lufthavn kostede for en udlandsdansker 1987 kroner (tilbud set hos Avis). 5 dages billeje i Billund af den samme Mercedes-bil kostede 1690 kroner. 

Der findes langt billigere biler at leje i Billund for udlandsdanskere, men små 2000 kroner for en prestige-bil i BMW/Audi/Mercedes-klassen i en uge er trods alt ikke så slemt, når man oven i købet får fri kilometre og ret til at krydse landegrænser i sin udlejningsbil. Dog kunne C-klasse Mercedes udlejningsbilen fra Avis ikke medtages til Polen, Ungarn, Estland, Letland, Litauen, Bulgarien, Rumænien, Tjekkiet, Kroatien eller Italien.  

Lej en Mercedes i Billund Lufthavn

Billigste Mercedes C-klasse udlejningsbil til udenlandsdanskere, Avis Billeje Danmark tilbud.

Bedste billeje-tilbud i Billund Lufthavn - 4 dages billeje i Opel Insignia
Har man som udlandsdansker mulighed for at tilrettelægge ferien eller forretningsrejsen, således at der kun er brug for en udlejningsbil i op til 4 dage, er der i begyndelsen af foråret særdeles gode tilbud at finde.

En Mercedes ville stadig koste over 1500 kroner for 4 dages leje, men til gengæld var der en lige så stor Opel Insignia på tilbud hos Flizzr fra kun 753 kroner. 

Dette supergode billeje-tilbud i Billund Lufthavn for udlandsdanskere sættes i relief af mindste, billigste bil (en Opel Corsa eller lignende) kostede 499 kroner for 4 dages udlandsdansker billeje i Billund Lufthavn. Besparelsen ved den lille bil i forhold til Insignia'en var således kun 256 kroner. Corsa var ligeledes med ubegrænsede gratis kilometre.

Opel Corsa som tax-free udlejningsbil Jylland

4 dage i en Opel Corsa for 500 kroner - hvis man har adresse i udlandet eller på Færøerne/Grønland.

Billige vinter-tilbud på billeje i Billund
Man kan som regel booke de samme gode billeje-tilbud i Billund Lufthavn frem til og med april. Herefter stiger priserne typisk igen, men er dog stadig meget rimelige.

Husk at angive det rigtige land som hjemland ved booking - d.v.s. det land, hvor man er registreret med permanent adresse. Booker man fra udlandet, får man automatisk de tax free udenlandsdansker-billeje tilbud fra Europcar, Avis, Enterprise, Sixt, Hertz m.fl. i Billund Lufthavn.

Bemærk at ovenstående gode tilbud på udlandsdansker billeje i Billund Lufthavn kan ændre sig.

Søg aktuelle priser på billeje i Billund Lufthavn


Bemærk at der kan findes udlandsdansker biler til leje på Cartrawler Danmark som, udover eksempelvis 80, 90 eller 100 gratis kilometer per dag, har tillæg af kilometerbetaling.

Disse biler er ofte meget billige at leje og kan være en fordel for de udlandsdanskere (samt personer med bopæl på Grønland eller Færøerne), som ikke skal køre så langt på ferien i Danmark. Check derfor ’prisdetaljer’ i Cartrawler Billund inden booking, hvor der findes information om evt. kilometergebyr. 

Ovenstående tilbud blev set via Cartrawler-søgning på Guide-Billig-Billeje.dk d. 27. februar 2018. 


Udlandsdansker billeje i Billund - find det bedste tilbud
Artikel: Udlandsdansker billeje i Billund - find det bedste tilbud

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar