Billeje Esbjerg - liste over biludlejningsselskaber og One2move flyttebil leje kontorer

Danmarks femte største by har efterhånden et pænt antal biludlejningsselskaber.

Søg aktuelle priser på billeje i Esbjerg

Med et indbyggertal på små 75.000 er det faktisk ret imponerende, hvilket omfattende udvalg, der findes af biludlejere og lejebiler i Esbjerg. Især er byen godt forsynes med One2move, som ofte er billige med leje af flyttebil/kassevogn/varebil.

Med One2Move rabatkode får man altid 10% rabat og ved længere lejer, i nogen perioder, op til 20% rabat. 

Lej en Kia Picanto i Esbjerg

Kia Picanto - populær minibil og udlejningsbil i Danmark.

One2Move billeje i Esbjerg
Den prismæssigt interessante kæde One2move billeje findes to forskellige steder i Esbjerg. Tættest på Esbjerg centrum er One2move på Darumvej 145A (hos Auto & Elektro, som er et autoværksted).

One2move findes også hos Suzuki/Mazda/Honda-forhandler Bakke Auto på adressen Kvaglundvej 90. Der er ofte rigtig gode tilbud på kassevogn/varebil/flyttebil hos One2move. Se mere nederst i denne artikel. 

Billigste bil til leje i Esbjerg er ofte en Kia Picanto, en Peugeot 108, en Toyota Aygo eller en VW Up.

Gode Esbjerg billeje-tilbud fra Enterprise
Med de nye registreringsafgifter og dermed billigere biler, er det blevet lettere at finde gode tilbud på Esbjerg-billeje.

Af top-tilbud i Esbjerg kan nævnes den nye VW Polo fra Enterprise, som vi så til under 1300 kroner per uges billeje i Esbjerg. Der var 100 km per dag inkluderet i dette tilbud. Sådanne tilbud er dog meget sjældne og var et special-tilbud, da Enterprise forsøgte at introducere billeje via VW i Esbjerg.

Normalprisen for billigste bil til lej i Esbjerg hos de store udlejningsselskaber er nærmere 2000 kroner per uge i højsæsonen og 1500-1800 kr, når der er knap så meget efterspørgsel.

Selv en stor Ford Mondeo behøver ikke ikke nødvendigvis at koste mere end 1600-1900 kroner hos Enterprise Esbjerg (priser set i januar). Bemærk at ovenstående super-tilbud på Esbjerg-billeje er for alle med bopæl i Danmark (dansk folkeregisteradresse). Normalt ser man kun så lave priser for tax free biler (til udenlandsdanskere). Det skal dog bemærkes at Enterprise synes at være ved at skrue ned for samarbejdet med VW i Danmark.

Ford Mondeo lejebil Enterprise

Stor Enterprise bil til god pris - Ford Mondeo.

Udlandsdansker-billeje i Esbjerg
Med den begrænsede flyvning på Esbjerg Lufthavn (bortset fra Stavanger-ruten) skulle man tro at der ville være få udlandsdansker/tax free lejebiler til rådighed, men de kan faktisk sagtens findes. Søger man Esbjerg-billeje fra udlandet, får man automatisk udlandsdansker-priser op.

Check aktuelle tilbud på tax free billeje i Esbjerg

Biludlejning i centrum (eller tæt på centrum) - liste over biludlejningsselskaber
Esbjerg har følgende internationale biludlejningsfirmaer:

Sixt Billeje Esbjerg - adresse: Spangsbjerg Møllevej 99 - Sixt Esbjerg har samme adresse som Extreme Car Parts (tæt på Falck stationen)

Avis Biludlejning Esbjerg ligger på Exnersgade 19 overfor Rema 1000 og OK tankstationen og kun et par hundrede meter fra Musikhuset. Åbningstider hverdage 07.30-17.00 samt lørdag 09.00-11.00. 

Hertz Danmark på adressen John Tranums Vej 20 - åbent på hverdage 09.00-16.00

Budget Billeje Esbjerg afdeling har kontor samme sted som Avis Billeje i Esbjerg: Exnersgade 19, 6700 Esbjerg City.

Europcar Esbjerg - Jernbanegade 56-58, adresse på samme gade som togstationen. Europcar er blandt de største biludlejere (også kassevogne) i Esbjerg

Enterprise Biludlejning Danmark - adresse Skagerrakvej 4 (ved Tarp)

Både Avis, Budget og Europcar er inden for gåafstand fra Esbjerg Banegård/togstation. Vælg Europcar, hvis du ankommer med tog til Esbjerg og foretrækker at gå så kort afstand som muligt.

Mercedes Sprinter flyttebil

En Mercedes Sprinter kassevogn - flyttebil i Esbjerg-området.

Andre firmaer uden for liste af biludlejningsselskaber i Esbjerg, men tæt på, omfatter: Fanø Biludlejning på adressen Gammelby Ringvej 11 (også kassevogne/flyttebiler), Agerbæk Motorcentrum, adresse Nørremarken 2, Agerbæk (uden for Esbjerg).

Gode tilbud på flyttebiler og kassevogne hos One2move Esbjerg
De to One2move forretninger i Esbjerg er ofte billigst med flyttebiler og kassebiler.

Både Bakke Auto samt Auto & Elektro har de store flyttebiler og kassebiler til normalt kørekort kategori B. En dags leje af en sådan bil kan typisk bookes for 600-1000 kroner afhængig af kassevognens størrelse. De fleste kan klare sig med en enkelt dag til flytning.

Tidligere fandtes også One2Move billeje hos Peugeot på Sædding Ringvej 1 i retning mod Hjerting, men denne afdeling er lukket. 

Check billigste kassevogn/flyttebil leje i Esbjerg via One2move.

Deleøkonomien er også kommet til Esbjerg. På nettet kan man finde følgende private biler til udlejning:

GoMore har private medlemmer som tilbyder at man kan booke deres bil.. Der er primært tale om lidt ældre biler hos GoMore i Esbjerg-området, og udvalget er relativt begrænset i det vestjyske. Men man kan dog også være heldig at finde en lille minibil med et år eller 2 på bagen til dagspriser fra 220-300 kroner. Nogen forsøger at tage lidt højere eller noget højere priser (ikke nødvendigvis for nyere/dyrere biler) fra 350 kroner/dag og helt op til 700-900 kr/dag på GoMore Esbjerg. Set i forhold til at man ofte kan leje bil ved Avis, Budget, Europcar, Enterprise eller Hertz i Esbjerg til meget rimelige priser, virker nogen af GoMore bilerne meget dyre.


Billeje Esbjerg - liste over biludlejningsselskaber og One2move flyttebil leje kontorer
Artikel: Billeje Esbjerg - liste over biludlejningsselskaber og One2move flyttebil leje kontorer

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar