Billeje Malaga - info om leje af bil på sydkysten i Spanien

Billeje Malaga Lufthavn - sammenlign priser

Den spanske sydkyst er populær blandt danskere.

Omkring 25-30.000 danskere har valgt at blive fastboende i Spanien. De mange danskere koncentrerer sig blandt andet i Sydspanien, og her er området Fuengirola 30 km syd for Malaga, på Costa del Sol sydkysten i Spanien, blandt de mest populære med omkring 10.000 fastboende danskere.

Malaga billeje i lufthavnen – den nye terminal 3
I 2011 blev den nye terminal 3 i Malaga Lufthavn indviet. Den nye lufthavnsterminal i Malaga er et større bygningsværk, der blandt andet huser én af Europa’s største food halls.

Stort set alle afgange og ankomster er flyttet til den nye terminal 3 i Malaga. De to gamle terminaler 1 og 2 er i 2012-2013 under renovering.

Den store nye Malaga terminal 3 hal er opdelt i afsnit’ene Pier B (13 gates), Pier C (10 gates) og Pier D (20 gates). Pier D er primært traffik til og fra Schengen-lande herunder Danmark. Pier C er primært for non-Schengen lande med øget paskontrol.

Se oversigtskort over den nye Malaga Lufthavn.

Se mere info om leje af bil i Malaga Lufthavn inden Terminal 3 stod klar i artikel fra 2010.

Billeje tlbud i Malaga Lufthavn
Priserne på billeje i Malaga Lufthavn er ofte særdeles rimelige.

Selv ved relativ sen booking i sommerperioden kan man som regel være heldig at finde en Ford Fiesta, Seat Ibiza, Renault Clio eller lignende ’supermini’ lejebil i Malaga fra 1200-1400 kroner for en uges Spanien billeje.

Det er dog altid en god ide at booke i så god tid som muligt, da man ellers – specielt i juli og august måneder – kan risikerer at der er mangel på lejebiler i Malaga Lufthavn, hvorefter priserne tenderer til at stige. Som regel kan de mange Malaga billeje-udlejningsselskaber dog justere flåde-størrelsen ved at bringe biler ind til Malaga fra andre destinationer i Sydspanien.

En usædvanlig situation opstod i 2010, hvor der pludseligt og til de fleste turisters overraskelse var markant færre biler. De spanske billeje-selskaber var blevet skræmte af den økonomiske krises omfang og havde holdt igen med indkøb til udlejningsflåderne. Se prischeck på billeje i Malaga fra 2010

Priserne på billeje i Malaga Lufthavn i sommeren 2012 ser dog ud til at være på normalt niveau eller måske endog lidt under normalt. Sidst i juni var det faktisk muligt at booke en Ford Fiesta med 5 døre og air condition til brug midt i juli måned fra priser omkring 1000-1100 kroner for en uges Spanien billeje. 

Sydkysten i Spanien – Costa del Sol
For mange nordboer er Costa del Sol blandt de absolut mest eftertragtede feriemål, og mange vælger at leje bil i Malaga Lufthavn. Det er let at finde rundt på den spanske sydkyst i Malaga-området.

Se oversigtskort over Costa del Sol Malaga-området.

Skal man til Fuengirola syd-sydvest for Malaga, følger man blot E15/A7 motorvejen fra lufthavnen sydover (retning Marbella), og tager afkørslen (også A7) mod Fuengirola. Afstanden fra Malaga Lufthavn til Fuengirola i Sydspanien er omkring 25 kilometer og kan klares på under en halv time.

Se også klimatabel for Malaga/Costa del Sol området.

Find de bedste priser på biludlejning i Malaga


Billeje Malaga - info om leje af bil på sydkysten i Spanien
Artikel: Billeje Malaga - info om leje af bil på sydkysten i Spanien

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar