Fuerteventura biludlejning - sammenlign priser

Inden du booker Fuerteventura biludlejning, er der penge at spare ved at sammenligne priser.

Klik her for at sammenligne aktuelle billeje-priser på Fuerteventura

Billeje Fuerteventura Lufthavn svinger meget i pris, og er man opmærksom på tilbud, kan man ofte booke billigste Fuerteventura lejebil under normalpris.

VW Polo billeje

Populær Fuerteventura lejebil - VW Polo.

Fuerteventura biludlejning - liste over selskaber
På de Kanariske Øer er der følgende muligheder for at leje bil:

 • Alamo
 • Avis Billeje
 • Budget
 • Dollar
 • Europcar
 • Keddy
 • Goldcar
 • Hertz biludlejning Fuerteventura
 • Interrent
 • Orlando Rent-A-Car
 • Payless
 • Rhodium
 • Sixt
 • Thrifty
 • Top Car (også kaldet Top Car Autoreisen)

Vi anbefaler: Top Car, Orlando Car Rental, Alamo, Budget - især Top Car får gode kunde-vurderinger og anmeldelser.

Advarsel / vi advarer imod: Rhodium, Goldcar og Interrent - der er ofte ekstra gebyrer og dårlig kundeservice. Interrent er desværre blevet en del af Goldcar/Rhodium-familen. Alle tre selskaber får mange dårlige anmeldelser.

Bemærk at gentagne problemer med Goldcar har givet dette spanske selskab et dårligt ry. Redaktionen på Guide-Billig-Billeje.dk kan især ikke anbefale dette selskab, hvis man som kunde ønsker at anvende VISA-Dankort. Der er for stor risiko for at blive snydt af Goldcar med 'påtvunget' salg af ekstra forsikring.

Fakta om De Kanariske Øer og Fuerteventura

De Kanariske Øer består af 7 øer, hvoraf Fuerteventura er den næststørste.

Fuerteventura er langstrakt med over 100 kilometer fra nord til syd og er med omkring 1660 km2 lidt større end Gran Canaria.

Gran Canaria kort

Kort over Kanarieøerne med Fuerteventura som østligste ø

Priserne på Fuerteventura billeje er særdeles rimelige, og der er stor konkurrence.

Guide-Billig-Billeje anbefaling: Undgå at spare de sidste 50, 100 eller 200 kroner. Rigtig mange, som lejer bil hos Goldcar (samt Rhodium og Interrent), får en dårlig oplevelse og det er ikke værd at risikere, selv om disse selskaber også kan ske at have billigste lejebiler på Fuerteventura. 

Selv ved Hertz, Sixt og Avis er der gode, lave billeje-priser på Fuerteventura. Vigtigt er det ikke at vente med at booke til sidste øjeblik i højsæsonen, hvilket kan være dyrt. Er man ude i lidt god tid, kan man sagtens finde en billig lejebil.

Renault Captur

Renault Captur - eksempel på billig crossover/kompakt SUV 

Priser på billeje på De Kanariske Øer
Både på Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote og Gran Canaria, som udgør de største og mest populære øer på de i alt 7 Kanariske øer, er billeje som regel relativt billigt i forhold til eksempelvis Italien.

Citroen C4 Grand Picasso

Billigste store bil til 7 personer på Fuerteventura er ofte en Citroen C4 Grand Picasso.

Stor pris-konkurrence på Fuerteventura billeje
De billigste udlejningsbiler på Fuerteventura øen findes næsten altid i lufthavnen, som ligger 5 kilometer sydvest for hovedbyen Puerto del Rosario på den nordøstlige del af øen.

En lille bil til 4-5 persoser i Ford Fiesta-klassen (Ford Fiesta, VW Polo, Opel Corsa, Seat Ibiza el lign.) kan ofte lejes på Fuerteventura fra omkring 700-1100 kroner for en uges billeje afhængig af sæson. 

Af og til har nogen billig-selskaber sågar tilbud helt ned til 200-400 kroner for en uge, men pas på!  Et selskab som Goldcar forsøger relativt ofte at pålægge kunder ekstra-gebyrer. Brug istedet Alamo, Orlando Rent-A-Car, Budget eller Top Car.

Anbefaling billeje Fuerteventura: Både Budget og Top Car har kontor i terminalbygningen. Ved leje af bil hos det udmærkede og ofte billige selskab Orlando, kræves det at man tager en kort tur med shuttlebus (gratis).  

Video Fuerteventura er et smukt sted med masser af solskin.

Lej billig MPV på Fuerteventura
Der er på Fuerteventura tit gode tilbud på MPV-biler med plads til 5, 6 eller 7 personer (helst børn). Billig MPV-billeje fra omkring 1000 kroner for en uge i en VW Touran, Renault Scenic eller lignende 7-personers MPV/minivan er muligt - specielt, hvis man booker i god tid inden ferien.

En VW Touran MPV-minivan eller lignende med 7 sæder kan dog også sagtens koste mellem 3000 og 4000 kroner per uge, hvis efterspørgslen er stor og der bookes sent.

Thrifty har i øvrigt ofte gode tilbud på mellemklasse-SUV lejebiler af typen Hyundai Tuscon (og også Hyundai ix35), Nissan Qashqai eller Kia Sportage.

Andre biludlejningsselskaber på Fuerteventura har ofte gode tilbud på de små SUV'er som Renault Captur, Opel Mokka, Peugeot 2008 og lignende - husk dog at denne biltype har begrænset plads og i høj grad er 'more show than go' og ikke rigtig egnede til familieferie. 

Svingende priser på billeje fra by til by på Fuerteventura
Vælger man at leje bil i den største by Puerto del Rosario på Fuerteventura kan der ind imellem findes gode tilbud, men biludlejning i Puerto del Rosario kan også ske at være 20-30% dyrere end i lufthavnen.

Normalt er billeje på Fuerteventura i byer som Puerto del Rosario, Jandia, Corralejo, Costa Calma eller Caleta de Fuste (Costa Celeta/Caleta Beach) mellem 50 og 200 kroner dyrere at leje end i lufthavnen (pris for en uges billeje i billigste bil).

Flyrejser til Fuerteventura fra Danmark
Øen Fuertaventura er kendt for sine sandstrande og betragtes som et paradis for sol-dyrkere. Den populære turistdestination er opdelt i de 6 administrative områder La Oliva, Puerto del Rosario, Betancuria, Antigua, Tuineje og Pajara.

Strandene på Fuerteventura er mange og brede. Blandt de mest kendte/populære er Playa de Sotavento/Playa Barca, Costa Calma, Playa de Cotillos og Playa de Jandia.

Fra Danmark flyver flere charterselskaber direkte fra Københavns lufthavn til Fuerteventura herunder selskaberne Spies, Bravo Tours, TUI, Falk Lauritzen og Apollo Rejser.

Der er mange rutefly fra Danmark direkte til Fuerteventura. Et udvalg af 2019-ruter:
 

- fra Billund - SAS
- fra Billund - Novair
- fra Billund med Thomas Cook Airlines Scandinavia (Spies)

- fra CPH - SAS
- fra CPH - Novair
- fra CPH Københavns Lufthavn - Thomas Cook Airlines (Spies)

Fra Hamburg flyver Condor og Eurowings til Fuerteventura. 

Se også: Visit Fuerteventura - officiel turistside .

Lejebetingelser for udlejningsbiler på Fuerteventura - tjek især benzin-betingelser
Når man lejer bil på Fuerteventura vil der nogen gange stå i billeje-betingelserne at man skal aflevere med tom tank - dvs. at der ikke refunderes for brændstof, som ikke er brugt. Som noget lidt usædvanligt vil der hos nogen selskaber heller ikke være megen brændstof på ved afhentning af udlejningsbil. Der er dog benzintank lige i nærheden af lufthavnen.

Hos andre billeje-selskaber på Fuerteventura er udlejningsbilen ved udlevering allerede påfyldt en fuld tank brændstof, og man får derfor præsenteret en regning på en fuld tank oven i selve billejen. 

Man kan også komme ud for den i Danmark normale fuld/fuld - dvs. man modtager med fuld tank og afleverer med fuld tank. Denne fuel-policy (benzin-betingelser) er efterhånden den mest gængse, men især Goldcar vil, hvis muligheden byder sig, kunne finde på alt muligt underligt for at snyde kunderne.

Det er vigtigt at man kender sine bezin-betingelser. Se derfor altid i betingelserne eller spørg ved skranken.

Vær opmærksom på at billig-selskaberne tidligere var kendt for at tage et gebyr for 'benzin-service' - og man tog godt ved. Interrent beregnede sig eksempelvis 35 euro i fast gebyr for et par år siden. Goldcar havde vanen tro nogen af de højeste benzingebyrer. Det ser dog ud til at gebyr-grippene har fået stækket vingerne, men det er stadig værd at læse betingelser for lejen inden booking.

Billeje-kunder er til gengæld ofte forsikringsmæssigt godt stillet på Fuerteventura, da der som regel på mindre biler kun er en relativ beskeden selvrisiko på udlejningsbilernes forsikring på eksempelvis 500-700 euro. Nogen selskaber kan dog hitte på at forlange sikkerhedsdepositum (blokeres på kreditkort) på op til 1000-1200 euro selv for en lille bil - Interrent og Goldcar samt Rhodium tilhører denne gruppe af selskaber; natruligvis.

Sammenlign priser på billeje på Fuerteventura


Fuerteventura biludlejning - sammenlign priser
Artikel: Fuerteventura biludlejning - sammenlign priser

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar