Billeje på Fuerteventura - De Kanariske Øer

De Kanariske Øer består af 7 øer, hvoraf Fuerteventura er den næststørste.

Fuerteventura er langstrakt med over 100 kilometer fra nord til syd og er med omkring 1660 km2 lidt større end Gran Canaria.

De Kanariske Øer tilhører Spanien, og mange spanske billeje-selskaber har da også kontor i Fuerteventura Airport - FUE. Her kan man blandt andet finde Avis Spanien, Budget, Cicar, Hertz, Interrent, Goldcar, Payless Rent-A-Car, Thrifty og Top Car. Man kan også på Fuerteventura finde det lokale billeje-selskab Orlando Rent-A-Car samt afdelinger af Alamo og Europcar m.fl.

Klik her for at sammenligne aktuelle billeje-priser på Fuerteventura

VW Polo 2017 Red

VW Polo er billig at leje på Fuerteventura - i samme bilklase som Ford Fiesta, Seat Ibiza, Opel Corsa m.fl.

Bemærk at gentagne problemer med Goldcar har givet dette spanske selskab et dårligt ry. Redaktionen på Guide-Billig-Billeje.dk kan ikke anbefale dette selskab, hvis man som kunde ønsker at anvende VISA-Dankort. Der er for stor risiko for at blive snydt af Goldcar med 'påtvunget' salg af ekstra forsikring.

Priser på billeje på De Kanariske Øer
Både på Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote og Gran Canaria, som udgør de største og mest populære øer på de i alt 7 Kanariske øer, er billeje som regel relativt billigt i forhold til eksempelvis Italien.

Seat Mii biludlejning

Billigste bil på Fuerteventura er ofte en Seat Mii (tvilling til VW Up).

Stor pris-konkurrence på Fuerteventura billeje
De billigste udlejningsbiler på Fuerteventura øen findes næsten altid i lufthavnen, som ligger 5 kilometer sydvest for hovedbyen Puerto del Rosario på den nordøstlige del af øen.

En lille bil til 4-5 persoser i Ford Fiesta-klassen (Ford Fiesta, VW Polo, Opel Corsa, Seat Ibiza el lign.) kan ofte lejes på Fuerteventura fra omkring 700-1100 kroner for en uges billeje afhængig af sæson. 

Af og til har nogen billig-selskaber sågar tilbud helt ned til 400-500 kroner for en uge, men pas på!  Et selskab som Goldcar forsøger relativt ofte at pålægge kunder ekstra-gebyrer. Brug istedet Interrent, Orlando Rent-A-Car eller Budget.

Anbefaling billeje Fuerteventura: Både Interrent og Budget har kontor i terminalbygningen (lavpris-del af henholdsvis Europcar og Avis). Ved leje af bil hos Orlando kræves det at man tager en kort tur med shuttlebus (gratis).  

Lej billig MPV på Fuerteventura
Der er på Fuerteventura tit gode tilbud på MPV-biler med plads til 5, 6 eller 7 personer (helst børn). Billig MPV-billeje fra omkring 2300 kroner for en uge i en VW Touran eller lignende er muligt - specielt, hvis man booker i god tid inden ferien.

En Touran eller lignende med 7 sæder kan dog også sagtens koste mellem 3000 og 4000 kroner per uge, hvis efterspørgslen er stor og der bookes sent.

Lej en MPV - VW Touran

VW Touran MPV leje.

Thrifty har i øvrigt ofte gode tilbud på mellemklasse-SUV lejebiler af typen Hyundai Tuscon (og også Hyundai ix35), Nissan Qashqai eller Kia Sportage.

Andre biludlejningsselskaber på Fuerteventura har ofte gode tilbud på de små SUV'er som Renault Captur, Opel Mokka, Peugeot 2008 og lignende - husk dog at denne biltype har begrænset plads og i høj grad er 'more show than go' og ikke rigtig egnede til familieferie. 

Svingende priser på billeje fra by til by på Fuerteventura
Vælger man at leje bil i den største by Puerto del Rosario på Fuerteventura kan der ind imellem findes gode tilbud, men biludlejning i Puerto del Rosario kan også ske at være 20-30% dyrere end i lufthavnen.

Normalt er billeje på Fuerteventura i byer som Puerto del Rosario, Jandia, Corralejo, Costa Calma eller Caleta de Fuste (Costa Celeta/Caleta Beach) mellem 50 og 200 kroner dyrere at leje end i lufthavnen (pris for en uges billeje i billigste bil).

Flyrejser til Fuerteventura fra Danmark
Øen Fuertaventura er kendt for sine sandstrande og betragtes som et paradis for sol-dyrkere. Den populære turistdestination er opdelt i de 6 administrative områder La Oliva, Puerto del Rosario, Betancuria, Antigua, Tuineje og Pajara.

Strandene på Fuerteventura er mange og brede. Blandt de mest kendte/populære er Playa de Sotavento/Playa Barca, Costa Calma, Playa de Cotillos og Playa de Jandia.

Fra Danmark flyver flere charterselskaber direkte fra Københavns lufthavn til Fuerteventura herunder selskaberne Spies, Bravo Tours, TUI, Falk Lauritzen og Apollo Rejser.

Der er efterhånden mange rutefly fra Danmark direkte til Fuerteventura. Et udvalg af 2017-ruter:

- fra Billund Primera Air
- fra Billund med Jet Time
- fra Billund med Thomas Cook Airlines Scnadinavia (Spies)

- fra CPH med Primera AIr
- fra CPH med Jet Time
- fra CPH med SAS
- fra CPH med Thomas Cook Airlines Scnadinavia (Spies)
- fra CPH med Novair (sæsonrute)

- fra Aalborg med Primera Air
- fra Aarhus med Primera Air

Fra Hamburg flyver Condor, Air Berlin, Easyjet og Air-VIA til Fuerteventura. 

Lejebetingelser for udlejningsbiler på Fuerteventura
Når man lejer bil på Fuerteventura vil der ofte i betingelserne stå at man skal aflevere med tom tank - dvs. at der ikke refunderes for brændstof, som ikke er brugt.

Som noget lidt usædvanligt vil der hos nogen selskaber heller ikke være megen brændstof på ved afhentning af udlejningsbil. Der er dog benzintank lige i nærheden af lufthavnen.

Hos andre billeje-selskaber på Fuerteventura er udlejningsbilen ved udlevering allerede påfyldt en fuld tank brændstof, og man får derfor præsenteret en regning på en fuld tank oven i selve billejen.

Se derfor altid i betingelserne eller spørg ved skranken.

Vær opmærksom på at billig-selskaberne typisk tager et gebyr for 'benzin-service' - og der tages godt ved. Interrent beregner sig eksempelvis 35 euro i fast gebyr (som ikke kan undgås). Orlando har per primo 2017 ikke denne politik. Det har Budget til gengæld; omend gebyret er knap så højt (max 22 euro per primo 2017). Goldcar har vanen tro nogen af de højeste benzingebyrer.

Disse små ’finurligheder’ (opfundet for at tjene ekstra penge) er efterhånden normalt hos billeje-selskaber i Spanien. Alle betingelser kan ses under hver enkelt bil under ’prisdetaljer’ i Cartrawler bilsøgemaskinen. 

Billeje-kunder er til gengæld ofte forsikringsmæssigt godt stillet på Fuerteventura, da der som regel på mindre biler kun er en relativ beskeden selvrisiko på udlejningsbilernes forsikring på eksempelvis 350-700 euro. Nogen selskaber kan dog hitte på at forlange sikkerhedsdepositum (blokeres på kreditkort) på op til 1000-1200 euro selv for en lille bil.

Sammenlign priser på billeje på FuerteventuraBilleje på Fuerteventura - De Kanariske Øer
Artikel: Billeje på Fuerteventura - De Kanariske Øer

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar