Billeje Gran Canaria - lej billig bil på De Kanariske Øer

Gran Canaria er en del af øgruppen Kanarie-øerne og et yndet feriemål for danske turister - specielt om vinteren.

Den relativt store ø Gran Canaria er med 1560 km2 lidt større end Lolland. Kanarieøerne består udover Gran Canaria af øerne Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote og de mindre kendte La Gomera, El Hierro og La Palma.

Gran Kanaria tilhører Spanien og er sammen med Tenerife én af de to mest befolkningsrige spanske øer i Atlanten.

Biludlejning på Gran Canaria
Leje af bil på den spanske ferieø Grand Canaria er som regel ikke så dyrt.

Sammenlign aktuelle priser på billeje på Gran Canaria

Der er mange billeje-selskaber på Gran Canaria, og konkurrencen holder prisen på billeje på den spanske ferieø i ro.

Citroen Berlingo

Super-populær billig lejebil på Gran Canaria - god plads til få penge.

Da Gran Canaria er opstået fra vulkansk aktivitet er der store højdeforskelle, og det er praktisk at have bil til rådighed, når man holder ferie på Gran Kanaria.

Alle feriegæster lander i Las Palmas lufthavnen, som målt på trafik er den femte største i Spanien og i øvrigt den største på Kanarieøerne.

Las Palmas Airport - LPA hed tidligere Gando Airport.

Fra Las Palmas lufthavnen er der omkring 25 kilometer til de populære turistområder på den sydlige del af Gran Canaria.

I lufthavnen finder man de internationale biludlejnings-selskaber Avis Rent-A-Car, Hertz, Budget, Enterprise, Keddy, Interrent, Thrifty, Europcar samt mange andre - herunder naturligvis også ét af de billigste selskaber: Goldcar Autoudlejning.

Goldcar og aflæggeren Rhodium har på få år udviklet sig til et stort billeje-selskab i Spanien, men pas på med dem, for en anbefaling af Goldcar kundeservice finder man sjældent. Goldcar fører per 2016 suverænt i klage-statistikken på Guide-Billig-Billeje.dk . Et typisk Goldcar klage-punkt er aggressivt salg af ekstra selvrisikoforsikringer til danske kunder, som ikke ønsker at tegne Goldcar forsikring og som typisk har tegnet ekstra forsikring hjemmefra (og langt billigere) i forvejen.

I Las Palmas Lufthavns billeje-afdeling findes også de lidt mindre Top Auto Reisen og Cicar.

Desuden tilbyder lokale billeje-selskaber såsom Orlando Rent-A-Car, NamCar og Record Rent-A-Car ofte billige biler til leje på Gran Canaria.

Priser på Gran Canaria billeje i Las Palmas lufthavnen
Selv i højsæsonen (vinterferie på Gran Canaria) kan man ofte finde billig billeje i Las Palmas lufthavn - typisk fra under 500 kroner for en uges billeje med booking i god tid i forvejen.

Ved de billigste tilbud er der ofte tale om en lille bil, eksempelvis Peugeot 108, VW Up, Toyota Aygo eller lignende med meget begrænset bagageplads til 4 personer. Til ture rundt omkring på Gran Canaria er de små biler dog udmærkede.

Også til jul og nytår kan man, hvis man bestiller i god tid, finde billig lejebil i Las Palmas lufthavn på Gran Canaria fra omkring 800-1000 kroner for en uges billeje.

De lidt større udlejningsbiler på Gran Canaria, eksempelvis i VW Golf klassen koster ofte fra omkring 1100-1200 kroner for en uges Gran Canaria billeje.

Større familie-MPV biler med plads til op til 7 personer kan ofte findes på Gran Canaria til meget rimelige priser.

Jo større bil, man har brug for, jo vigtigere er det som regel at booke udlejningsbil på Gran Canaria i god tid. Lejer man en VW Touran MPV eller lignende, kan der af og til spares over 1000 kroner på ugebasis ved i god tid at søge efter de billigste tilbud.

I 2016 var det muligt i maj måned at booke bil på Gran Canaria fra under 200 kroner per uge til kørsel først i juni måned, men så snart højsæsonen er på trapperne stiger priserne betragteligt.

VW Polo car rental

En populær billig Gran Canaria udlejningsbil - VW Polo med 5 døre.

Billeje lokalt på Gran Canaria
Har man ikke brug for udlejningsbil på Gran Canaria under hele ferien, kan det anbefales at leje bil lokalt på feriedestinationen.

I stort set alle ferieområderne på Gran Canaria herunder Playa Del Inglés, San Augustin, Bahia Feliz, Puerto Rico (Playa de Amadores), Faro Mas Palomas (Maspalomas), Costa Meloneras, Cabrera Medina, Playa Blanca, Puerto de Agaete, Puerto del Carmen med flere kan der bookes billig bil via Cartrawler søgemaskinen.

På alle ovennævnte lokationer samt ved booking af billeje i Las Palmas by er det dog som regel lidt dyrere at leje bil end i Las Palmas lufthavn, hvor konkurrencen mellem billeje-selskaberne er større.

Fly til Gran Canaria - fra danske lufthavne og fra Hamburg
Gran Canaria er én af de absolut mest populære charter-destinationer til Spanien.

Spies, Star Tour, FDM Travel, Bravo Tours, Apollo Rejser, Falk Lauritsen, Beach Tours og mange andre danske charter-selskaber flyver til Las Palmas.

Vil man gerne selv arrangere rejsen har lavprisflyselskaberne Norwegian (fra København), Air Berlin (fra Hamborg Lufthavn) og Primera Air (Billund, Aalborg og København) ofte meget billige billetter til Gran Canaria. SAS flybilletter til Kanarieøen (fra København og Billund) kan også ganske ofte være konkurrencedygtige på prisen.

Fra Hamburg Lufthavn flyver også Germania og German Wings, og det er ofte billigst at bestille rejsen fra Hamborg.

Mange charter-selskaber og lavpris-flyselskaber tilbyder også billeje, men der kan ofte være penge at spare på billeje i Spanien og på Gran Canaria ved at sammenligne priser andre steder.

Sammenlign biludlejningspriser online: Billeje priser Gran CanariaBilleje Gran Canaria - lej billig bil på De Kanariske Øer
Artikel: Billeje Gran Canaria - lej billig bil på De Kanariske Øer

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar