Billeje Nordportugal - lej bil i kulturbyen Guimarães

Find billig biludlejning i Guimarães

Den portugisiske by Guimarães ligger i Minho provinsen i det nordligste Portugal.

Guimarães betragtes af historikere som staten Portugals fødested. Byen blev Portugals første hovedstad og har siden det 11. århundrede været én af de vigtigste byer i landet.

I år 2012 er byen Guimarães sammen Maribor fra Slovenien udnævnt til Europæisk Kulturby (European Capital of Culture).

Udover at være et kulturelt center er Guimarães også en af de mest populære byer i Portugal at bo i. Antallet af indbyggere er godt 50.000.

Billeje i Guimarães
Det er som regel muligt i sommerperioden at finde en bil i Guimarães til priser fra omkring 1500 kroner for en uges billeje.

Man kan om vinteren af og til finde endnu billigere udlejningsbiler i Guimarães. Fra oktober måned er der generelt færre turister, og prisen for at leje en lille bil starter ofte fra omkring 1200 kroner for en uges Guimarães billeje.

Bestiller man bil i Guimaraes i Nordportugal, vil man få adressen på biludlejningskontoret i bekræftelsen på email. Der vil også være et telefonnummer.

Gæster, som ankommer med fly til Nordportugal, lander som regel i Porto’s lufthavn Sá Carneiro. Afstanden mellem Guimaraes og Porto lufthavn er godt 50 kilometre. Se også billeje i Porto lufthavn.

Selvrisiko på forsikring ved Portugal billeje
Alle udlejningsbiler i Portugal, som findes på Guide-Billig-Billeje.dk er fuldt lovligt forsikrede.

I år 2010 har mange forsikringsselskaber dog hævet selvrisikoen betragteligt på billeje i Portugal, således at små biler ofte har en selvrisiko på skade-ulykke og tyveri på 800-1100 euro. Større og dyrere biler ses ofte med selvrisiko over 2000 euro, hvilket nærmer sig niveauet i Tyskland.

Det kan derfor være værd at overveje om man skal tegne en selvrisiko-forsikring for at eliminere en eventuel udgift til skader.

En sådan forsikring mod selvrisiko kan tegnes online ved booking for ca. 41 kroner per dag. Der er dækning op til 22.350 kroner (ca. 3000 euro).

En yderligere fordel er at selvrisiko-forsikringen tilbudt på Cartrawler/Guide-Billig-Billeje søgemaskinen dækker mod tab af nøgle, forkert påfyldning af brændstof, dækskader, glasskader, undervognsskader m.m., som efterhånden ofte (læs ’prisdetaljer’ under hvert billeje-tilbud) er undtaget fra normal dækning hos mange biludlejningsselskaber.

Bemærk dog at for danske statsborgere dækker selvrisikoforsikringen ikke de første 900 kroner i parkeringsskader.

Sammenlign billeje priser i Guimaraes i NordportugalBilleje Nordportugal - lej bil i kulturbyen Guimarães
Artikel: Billeje Nordportugal - lej bil i kulturbyen Guimarães

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar