Billeje i Porto lufthavn i Portugal (Oporto Airport)

Sammenlign billeje priser i Porto lufthavn

Lufthavnen ved byen Porto (Oporto) i Portugal har mange navne.

Aeroporto Internacional Dr. Francisco de Sá Carneiro er det officielle navn på Portos lufthavn. Aeroporto de Pedras Rubras var lufthavnens tidligere navn, og Oporto Airport er det engelske navn.

Porto Airport - OPO er en mindre lufthavn. Det portugisiske luftfartsselskab TAP (herunder selskabet Portugália) samt lavprisselskabet Ryanair står for langt de fleste flyruter til og fra Porto lufthavn.

Fly til Porto
Der er per juni 2010 ingen direkte flyruter til Porto i Portugal fra Danmark, men Cimber-Sterling og TAP flyver til Lissabon.

Lufthavnen i Porto dækker et stort opland i Nordportugal. Indbyggerne i Portugals næststørste by Porto har godt 10 kilometer til lufthavnen nordøst for Porto centrum (tæt på bydelen Maia).

Billig billeje i Porto
I lufthavnen finder man bl.a. billeje-selskaberne Auto Jardim, Avis Rent-A-Car, Europcar (sammen med National/Alamo), Hertz, Guerin, Budget, Iberent og Sixt Rent-A-Car.

Biludlejningsselskabernes kontorer ligger i ankomsthallen i stueetagen (ground floor). Se kort over Porto lufthavn (åbner i nyt vindue).

Billeje i Porto lufthavn er ofte billigt, men husk at bestille udlejningsbil i god tid, hvis du vil finde de billigste biludlejningspriser i Porto.

Billigste udlejningsbil i Porto lufthavn (mindste model) kan uden for højsæsonen findes fra omkring 800-1000 kroner for en uges billeje.

Det er lidt dyrere end, hvad man af og til kan være heldig at finde i Lissabon eller Faro lufthavn i Algarve. Til gengæld er mindste bil i Porto ofte en Ford Fiesta, Seat Ibiza eller lignende lille bil i supermini-klassen med 5 døre og plads til 4-5 personer.

Billig minibus leje i Porto
Som regel er det meget billigt at leje minibus i Porto Airport.

Vi har set priser fra under 2600 kroner i november 2010 for en uges billeje i Porto lufthavn for en Mercedes Vito (eller lignende) minibus med plads til 9 personer inklusiv chauffør. Det er per juni 2010 indtil videre den billigste minibus til udlejning i Europa, vi har registreret.

I højsæsonen juli og august stiger prisen for at leje minibus dog også i Porto. Regn med 4000-6000 kroner i leje for en uge i en 9-personers bus om sommeren - og måske endnu mere, hvis man ikke booker sin minibus i god tid.

Afstande fra Porto
Porto lufthavn ligger i relativ kort køreafstand fra Spanien. Mange rejsende til det nordvestlige Spanien vælger dog at anvende lufthavnen i Vigo, men biludlejning er ofte væsentligt billigere i Porto lufthavn.

Herunder en oversigt over afstande og estimeret tidsforbrug i udlejningsbil til en række populære destinationer fra Porto lufthavn i Nordportugal:

 • Afstand Porto lufthavn til centrum 10-15 km - i bil ca. 15-20 minutter af A28 (når trafikken tillader)
 • Afstand Porto lufthavn til Viano de Castelo 60 km - i bil ca. 35 min.
 • Afstand Porto airport til Braga omkring 55 km - ca. 40 min i bil
 • Afstand Porto airport til Chaves ca. 150 km - omkring 1,5 timer i bil af A7
 • Afstand Porto Sá Carneiro lufthavnen til Viseu er 140 km eller omkring halvanden times kørsel i udlejningsbil.
 • Afstand Porto lufthavn-Coimbra ca. 140 km - 1,5 timer i bil.
 • Afstand Porto lufthavn-Lissabon - omkring 340 kilometer - i bil omkring 3 timer og 15 minutter.
 • Afstand til den spanske grænse 115 km - godt 1 times kørsel af A3
 • Afstand Porto lufthavn til byen Vigo i Spanien 145 km - ca. 1,5 timer i bil
 • Afstand Porto lufthavn til byen A Coruña i Nordspanien ca. 300 km - små 3 timer i bil
 • Afstand Porto lufthavn-Madrid ca. 600 km - omkring 6 timer i bil af A52 og A6

Søg billig billeje i Porto lufthavn


Billeje i Porto lufthavn i Portugal (Oporto Airport)
Artikel: Billeje i Porto lufthavn i Portugal (Oporto Airport)

Emner: , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar