New Zealand biludlejningsselskaber - sammenlign priser

New Zealands charme har bevist sig uimodståelig for de mere end 2 millioner turister, der besøger landet hvert år. Kiwilandet er populært, netop på grund af dets uspolerede natur og spektakulære landskaber, der inviterer på udendørs eventyr og sceniske køreture.

Sammenlign priser fra biludlejningsselskaber i New Zealand

Siden mange af New Zealands seværdigheder og attraktioner ligger spredt på både Nordøen og Sydøen, som tilsammen danner landet, og er opdelt af betydelige afstande, er billeje ofte den mest komfortable, problemfrie og billigste måde at rejse rundt i landet på. Specielt hvis man tager envejs billeje i betragtning, da dette ofte har vist sig at være fri for ekstra gebyrer - og det er en meget populær løsning. Det giver dig nemlig en vis frihed til at flyve til og fra New Zealand via forskellige lufthavne, hvis det skulle være den mest favorable rejseplan.

Anbefalet artikel: Hvad skal man se i New Zealand?

Se nedenstående video, der indeholder et par tips til sikker kørsel i New Zealands trafik. Videoen er produceret af det populære biludlejningsselskab ACE Rental Cars:

I New Zealand udbydes billeje gennem et antal biludlejningsselskaber, inklusiv store internationale brands samt de lokale kiwi selskaber. Herunder præsenterer vi en liste over de firmaer, du med størst sandsynlighed vil støde på når du booker billeje i New Zealand.

Se også: Den officielle New Zealand turistside.

Abell Rentals
Hvad der startede ud med at være et familieforetagende i Christchurch, er i dag et af de bedst kendte nationale biludlejningsselskaber i New Zealand. Abell Rentals opererer gennem et netværk af udlejningsstationer i de fleste store lufthavne samt mange byer. Modsat standard personbilsudlejere, tilbyder Abell også flyttebiler såvel som andre ’specielle’ køretøjer: cabrioleter og minibusser (med op til 15 pladser).

ACE Rental Cars
ACE Rental Cars er kendte på både det australske og new zealandske marked. I New Zealand er selskabets kontorer at finde i Auckland (lufthavn og bymidte), Blenheim, Christchurch Lufthavn, Dunedin Lufthavn, Greymouth, Picton, Queenstown Lufthavn og Wellington (lufthavn og bymidte).

Avis Rent A Car
Avis New Zealand har et veludviklet netværk bestående af mange afdelinger, som dækker alle de store internationale lufthavne (Auckland, Wellington, Christchurch, Queenstown) og de regoinale lufthave i Dunedin og Rotorua, ligesåvel som de også har afdelinger i de fleste store byer.

Blue Sky Car Rentals
Dette biludlejningsselskab fra Auckland tilbyder services i tilhørende lufthavn og i Penrose nabolaget i Auckland. Deres flåde af udlejningsbiler omfatter de populære små og mellemstore biler samt stationcars, SUVer, massetransportmidler, minivans, autocampere og luksusbiler. Inkluderet i prisen er gratis standard forsikring, ubegrænsede kilometer og et indbygget sikkerhedssystem. Her koster unge fører (under 25 år) heller ikke ekstra.

New Zealand vigtig information til ferien: Helligdage og lukkedage.

Budget
Dette lavprisselskab er en del af Avis, og disse to selskaber deler derfor kontorer. Budget er til stede på nøjagtig samme lokaliteter, som Avis er - både på Nordøen og Sydøen.

EZI Car Rental
Et vidtstrakt new zealandsk biludlejningsselskab, med hovedkontorer i Auckland (lufthavn og bymidte). Christchurch (lufthavn), Wellington (lufthavn), Queenstown (lufthavn) og Dunedin (lufthavn). Den omfattende flåde indeholder alt fra biler i kompaktklassen til minivans. Firhjulstrækkere kan også lejes.

Europcar NZ
Europcar New Zealand har kontorer i 19 byer landet over (udover de store byer, er selskabet også at finde i Hokitika, Intercargil, Napier, Nelson, Tauranga og Mt Maunganui).

GO Rentals New Zealand
New Zealand udlejningsselskabet GO Rentals har kontorer 5 steder: Auckland bymidte og lufthavn, Wellington lufthavn, Christchurch lufthavn og Queensland lufthavn. GO Rental tilbyder omfattende udvalg af lejebiler - alt fra små biler til stationscars og MPVer.

Keddy by Europcar
Europcars lavprisbrand tilbyder udelukkende deres services ved store internationale lufthavne i New Zealand, og arbejder gennem Europcars afdelinger.

Letz Car Rental
Letz er et 'best value' selskab - på dansk lavprisselskab. Priserne på Letz billeje i New Zealand er lave og bilerne er ikke så luksuriøse, men det er heller ikke alle kunder, som efterspørger dette. Der er gode tilbud på langtidsleje.

Lucky Rentals
Dette biludlejningsselskab fra New Zealand specialiserer sig indenfor udleje af autocampere. Det er også muligt at leje biler i kompakt- og mellemklassen, lige såvel som MPVer. Udlejningssteder: Auckland lufthavn, Christchurch lufthavn, Dunedin, Queenstown og Wellington.

Mode Rentals
Der er tale om et nyere selskab med kun nogen få år på bagen. Hele portefølgen af personbiler, SUV, minivan, cabriolet, minibus og autocampere tilbydes. Mode Rentals har kontor i lufthavnene Auckland, Christchurch og Wellington. Bemærk sikkerhedsdepositum på NZD3000. Selskabet har mange unge kunder, da der ikke er gebyr for ung chauffør ned til 21 år. Er man 18-20 år som fører (også som ekstra fører), koster fornøjelsen NZD 5 per dag, hvilket er meget billigt.

Scotties
Et andet lokalt biludlejningsselskab, Scotties, har afdelinger i Auckland, Christchurch og Queenstown. Modsat mange typiske New Zealand billejeselskaber, har Scotties en bred vifte af biler i deres flåde, der inviterer til sceniske køreture eller off-road eventyr: selskabet har nemlig et stort udvalg af cabrioleter og firhjulstrækkere/SUVer.

Snap Rentals
New Zealandsk biludlejningsselskab med to store afdelinger nær Auckland og Christchurch lufthavne. Flåden af lejebiler inkluderer ældre modeller - ofte er dette selskab det billigste i New Zealand.

Thrifty
Med 17 udlejningsstationer på Nordøen, og 12 stationer på Sydøen (lufthavne, byer og færgelejer) tilbyder Thrifty en af de mest vidtstrakte biludlejningsmuligheder i New Zealand. 

Find de bedste tilbud på biludlejning i New Zealand


New Zealand biludlejningsselskaber - sammenlign priser
Artikel: New Zealand biludlejningsselskaber - sammenlign priser

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar