One2Move billeje Århus - Centrum, Åbyhøj og Tilst

De billige udlejningsbiler er også kommet til Smilets By. Har man brug for en lille personbil i en kortere eller længere periode er der gode tilbud på billeje hos One2Move Århus.

Se aktuelle tilbud hos One2Move Biludlejning Aarhus.

Bilerne udlejes hos bilforhandlere eller relaterede forrretninger (som tankstationer), og selv om åbningstiderne i weekenden ikke er, som ved billeje i lufthavnen, kan man også afhente og aflevere bil lørdag eller søndag, hvis dette ønskes.

One2Move Biludlejning

One2Move har det største netværk i Danmark - bilerne ejes af de enkelte francisetagere.

Bemærk at standard på bilerne kan variere, da det er den enkelte udbyder, som bestemmer hvilke bilmodeller, som er til rådighed. Årgang angives på den enkelte bil, så man ikke booker ’katten i sækken’.

Se også: Benyt One2Move kampagnekode og spar 10%.

Der findes One2Move biler til leje i eksempelvis Højbjerg, Viby, Egå, Risskov og Lystrup. I denne artikel koncentrerer vi os om One2Move billeje Århus C eller tæt på centrum.

Se også: Billig udlandsdansker-billeje fra Århus Lufthavn - AAR.

One2Move Åbyhøj-Århus C
I Åbyhøj er det Steentoft Auto, som er One2Move partner. Man finder Steentoft Auto på adressen Gjellerupvej 71 ved Viby Ringvej / Søren Frichs Vej. I samme område finder man også Avis billeje Århus.

Steentoft Auto tilbyder varebiler og kasse biler til flyttejobs. Der er desuden en flåde af primært mindre og billige personbiler (nyere Citroen C1, Peugeot 208 og lignende) til priser fra typisk 249 kroner per dag.

One2Move Åbyhøj-Århus har åbent man-fre 07.30 til 16.00 og desuden lør-søn formiddagsåbent 10-11.

One2Move billeje Århus C - Auto Box i Centrum (havnefronten)
I den centrale del af Århus på havnefronten; nærmere bestemt på adressen Polensgade 3 (indgang via Balticagade) ligger Århus billeje One2Move Auto Box.

Bilerne er generelt nye eller nyere, og der er flere lidt større personbiler at vælge imellem; eksempelvis Opel Astra Stationcar og Renault Clio Stationcar. Primæssigt er One2Move familiebiler lidt dyrere, men ikke meget. Billigste bil til leje koster også hos Auto Box One2Move Århus typisk fra 249 kroner per dag.

Opel Movano flyttebil

Kassevogn-leje i Århus centrum - Opel Movano er en stor kassevogn og billig fra kun 699 kroner/dag.

Der er et pænt udvalg af flyttebiler/kassevogne hos One2Move Århus C. Vær opmærksom på størrelse. Har man eksempelvis brug for en pæn stor kassevogn til flytning inden for stor-Århus, er de næsten 12 m3 i en Opel Movano perfekt.

Åbningstider: Man-Fre 09.00-17.00, lørdag 09.00-12.00, søndag 11.00-12.00.

One2Move Århus V-Tilst - billige flyttebiler
Hos Blue Cars One2Move biludlejning i Tilst (Århus V) er der i mindste bilklasse som regel tale om Peugeot 108. Har man brug for en rummelig familiebil har Blue Cars en lidt ældre Citroen C5 til en god pris - vi så bilen til kun 329 kroner per dag.

Billigste kassebil til små studenter-flytninger - Citroen Jumpy.

De billigste flyttebiler/kassevogne starter i prisklasse fra 599 kroner per dag, hvis man kan nøjes med en mindre varebil/kassevogn (nyere Citroen Jumpy). Skal der være plads til større møbler, er den store Citroen Jumper med høj kasse og (vigtigt) lift den bedste løsning fra ca. 900 kroner per dag.

Hos Blue Cars kan man i øvrigt også leje bil med træk og dertil eventuelt en trailer indrettet som autotransport. Åbningstider hos One2Move Tilst/Århus Vest er: Man-fre 07.45-17.00. Lørdag og søndag er der længe åbent efter danske forhold melllem fra 11.00 til 16.00.


Ovenstående tilbud blev fundet hos One2Move Århus d. 30. marts 2018. Priser og udvalg af biler kan ændre sig uden varsel. Som regel er der 100 km (gratis) inkluderet per dag i lejedprisen. Ekstra forsikring er ikke nødvendig, da alle bilerne er fuldt lovpligtigt forsikrede med ansvar og kasko. Der kan optræde selvrisiko og kunden må, afhængig af alder, lægge et depositum på mellem 1000 og 4000 kroner for de fleste biler.One2Move billeje Århus - Centrum, Åbyhøj og Tilst
Artikel: One2Move billeje Århus - Centrum, Åbyhøj og Tilst

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar